Strokovnjak je napisal/-a:Informacijski sistemi, s tabelami, ki vsebujejo po nekaj 10 milijonov zapisov niso dandanes nobena redkost in čisto lepo špilajo.
MacTron je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Informacijski sistemi, s tabelami, ki vsebujejo po nekaj 10 milijonov zapisov niso dandanes nobena redkost in čisto lepo špilajo.
Seveda ni nobena redkost, vendar si popolnoma napacno razumel zgornji sestavek. IT vsebuje popolnoma vse software in hardware (zato sem tudi napisal celotna). Sistem sam pa ne bi smel temeljiti na "TETRA pogovorih" in temu sem tudi izpostavil sistem kateri bi moral biti v 0 urejen. Tu je slo bolj za diskusijo in verjemi, da precej dobro poznam IT z optimiziranimi bazami. V zgornjem sestavku sem hotel poudariti le veliko odgovornost tega sistema (celotno kompleksnost) in ne da nekaj samo "spila".
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Pa sej bi odprl urad za odpiranje urada za nadzor nad odpiranjem IT službe ki bo nadzirala IT službo ki bo to bazo delala. Zaposlimo 3000 ljudi, projekt traja 3 leta, vmes se zamenja vlada, projekt se ukine zaradi zmanjševanja stroškov, novo zaposlene v državni upravi pa prerazporedi ...
A je problem?
ford3 je napisal/-a:Živjo!
Zgodila se je nesreča ko je oseba x vzratno peljala iz domačega parkinga na stransko cesto, kjer je ravno tisti čas pripeljala oseba y, ki je mladoletna in brez izpita ( v spremstvu očeta). Če povem drugače je oseba x z zadnjim koncem avta zabila osebo y v desno stran avta. Na vozilu, ki ga je vozila oseba x ni škode, ko na vozilu osebe y je desna stran v celoti tako rekoč"fuč"!
Kdo v takem primeru krije stroške?
Lp
jsttist je napisal/-a:Mene pa zanima kakšno kazen bom dobil ,ko so me ustavili policaji.Sicer sem še mladoleten in ustavili so me na mopedu.Nisem imel čelade,luči,izpita,registracije in napihal sem0.21mg/l. Zanima me tudi še ali se da moped dobiti nazaj saj so mi ga zasegli. ??????
LP Nejc
jsttist je napisal/-a:Mene pa zanima kakšno kazen bom dobil ,ko so me ustavili policaji.Sicer sem še mladoleten in ustavili so me na mopedu.Nisem imel čelade,luči,izpita,registracije in napihal sem0.21mg/l. Zanima me tudi še ali se da moped dobiti nazaj saj so mi ga zasegli. ??????
LP Nejc
LP Nejc
LP Nejc
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov