Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Bi takim nezrelim nemoralnežem ban pomagal v iskanju zrelosti?

nikoli
15
11%
njim nikoli, kvaliteti foruma pa zagotovo
61
47%
tak avtorjev pristop zahteva avtomatičen ban ne glede na vse
22
17%
žrtev ne bo nič na boljšem, nam pa je tudi vseeno
9
7%
morda bi mu pomagal, a s tem izgubimo na (kislem) smehu
1
1%
njemu ne, a take teme morda pomagajo komu drugemu
23
18%

Skupaj glasov : 131

Uporabniški avatar
mITJA122
Novinec

Napisal/-a mITJA122 Sr mar 24, 2010 5:27 pm

Če si bil frajer, da si prekoraču hitrost..bot še frajer pa priznaj krivdo..pa je stvar rešena.

lp

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Sr mar 24, 2010 5:33 pm

jaj kak ste vsi pošteni tu gor, mi gre kar na bruhanje.

a če bi bili v njegovi koži bi vsak razmišljal enako ali mogoče še slabše.

Fant hoče bar kazen plačat pike pa njej naprtit, kar se mi zdi vredu. baba bo pa za drugič vedla, da ko se nardi prepis se avto odpelje.

če bi baba razmišljala s trezno glavo do tega nebi prišlo. naj ji bo šola za drugič, lahko je le vesela da je kazen tak mala.

NAUK: Prepis se nardi isti dan ko odpelješ avto! zdej pa nej trpi kazen oziroma v tem priemru pike.

LP.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
Cruisin
Novinec

Napisal/-a Cruisin Sr mar 24, 2010 5:39 pm

Res ga napadate, kot da je človeka ubil! Ni najbolj za zgled ampak velika večina nas bi isto naredila. Jebiga, 500 EUR ipak ni malo. Če se lahko zmeniš z njo tako, da obdrži pike a ti kazen plačaš se zmeni tako, boš imel mirno vest in boš brezgrešen! :lol: Če se pa ne da pa jebiga, naj se sama potem ukvarja s tem. Ti imaš vse črno na belem :)

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Sr mar 24, 2010 5:41 pm

Ne razumem vas, zakaj neki se razburjate, MULC bo tko al tko naredil kar bo hotu, pa če se z njim strinjate ali ne.
Vprašanje je le, če se bo gospa strinjala za prevzem odgovornosti, ki je nima, v kar pa dvomim. :)
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

tešo
Novinec

Napisal/-a tešo Sr mar 24, 2010 5:42 pm

gecco je napisal/-a:
tešo je napisal/-a:jaj kak ste vsi pošteni tu gor, mi gre kar na bruhanje.

Fant hoče bar kazen plačat pike pa njej naprtit, kar se mi zdi vredu. baba bo pa za drugič vedla, da ko se nardi prepis se avto odpelje.

če bi baba razmišljala s trezno glavo do tega nebi prišlo. naj ji bo šola za drugič, lahko je le vesela da je kazen tak mala.

NAUK: Prepis se nardi isti dan ko odpelješ avto! zdej pa nej trpi kazen oziroma v tem priemru pike.

LP.

še en specialc

ti pa si poštenjak a? prek tipkovnce pa v monitor gledat ste vsi lepi in pošteni rad bi vas videl v realnem svetu.

zdaj pa tako da te nekaj vprašam; Zakaj jaz vedno naredim prepis in po prepisu avto odpeljem? ne čakam 5 dni hmmmmm zakaj že?
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

dms
Novinec

Napisal/-a dms Sr mar 24, 2010 5:44 pm

LP.

Če bi fant razmišljal s trezno glavo,tudi ne bi prišlo do tega. :evil:
Baba mu je zaupala,on je pa to zaupanje izdal in to je to.

tešo
Novinec

Napisal/-a tešo Sr mar 24, 2010 5:46 pm

dms je napisal/-a:

LP.

kako lahko zaupaš nekomu ki ga sploh ne poznaš?
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

dms
Novinec

Napisal/-a dms Sr mar 24, 2010 5:50 pm

tešo je napisal/-a:
dms je napisal/-a:

LP.

kako lahko zaupaš nekomu ki ga sploh ne poznaš?

60 let stare gospe itak vsem zaupajo,ker jih vsi spominjajo na vnuke,on je bil pa,po predrznosti sodeč,tudi ves meden pred njo. Koga največkrat prevarajo? Bereš črno kroniko?

Gosic
Poznavalec foruma

Re: Kazen za prekoracitev hitrosti na dan prepisa avtomobila

Napisal/-a Gosic Sr mar 24, 2010 5:54 pm

lexus02 je napisal/-a:Pozdravljeni!

Ze v naprej opozarjam da vsi tisti, ki dajete prevec inteligentne nasvete, da takoj zapustite temo...

Zdaj smo ostali se tisti, ki ste resni, in ki mi lahko pomagate

Avto sem prodal v nedeljo (in je bila narejena kupo-prodajna pogodba), jaz sem avto peljal k stranki, in me je radar slikal (to je bilo v torek, se pravi 2 dni kasneje), na ta dan (torek) je ona naredila prepis avta (+zavarovanje)

Kazen je dobila ona, vendar mi jo je poslala danes.

Zanima me ali se lahko pritozim na to, da avto nisem peljal jaz (ker na pogodbi pise da sem ga v nedeljo prodal)?

Ali ima kdo od vas podobno izkusnjo, in kako se je koncala?

Iskreno hvala vnaprej vsem!

Eni pa ste korenjaki.
To je isto,kot da bi rekel:sezidal sem hišo, med delom 'pomotoma' prevrtal vodovodno cev. Po pregledu, so ugotovili napako. Hišo pa sem naslednji dan prodal.

Torej zasluzil sem denar, stroske napak in vsega, kar stranka nepričakuje pa naj kar ona poravna, čeprav sem sam krivec.

Vsako luknjico bi odkrili.
In se ne delam nekaj pametnega po internetu. Jaz osebno, bi se žru za to, da sem naredil krivdo, da je nekdo trpel zaradi mene. Očitno tega na svetu ni več in dobesedno samo še za lastno svojo ritko, da je obrisana z najbolšim trislojni papirjem od palome.
Ne čudite se potem, da je država taka kot je. Nabijanje davkov, višanje cen, in da vaših prošen neuslišijo, ker ste nekateri čisto isti.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr mar 24, 2010 6:08 pm

lexus02 je napisal/-a:
Ronin je napisal/-a:Ja res skoda, zakaj nisi su 150 km/h. Itak bi pike ona obdrzala. Vids, dobro darilo za njo

Res skoda ker ne znas prebrati uvodnega posta

Jz dober vem kaj sm prebral. Ceprav ji bo to v dobro solo in bi avto sama odpeljala (kokr je Tešo omenil), ti je zgleda zaupala kot prodajalcu in zgleda sta se dogovorila zakaj ji bos avto v torek pripeljal ane? In tako je najlazji rec, da je sama kriva (po en stran ze ja), ampak sta mela dogovor, si mel razloge, ki pa jih nis omenil, zakaj ji avto v petek pripeljes in najlazji je potem podturit krivdo drugemu. In ce ji nis oz. neb zaupal, da bi ona avto prej odpeljala kakor sele v torek, potem bi naredil kupo-prodajno pogodbo in avto prodal kaksen drug dan.

Sj res ..... ignorance is a bliss
There is no time...

nerazzurro
Nov uporabnik

Napisal/-a nerazzurro Sr mar 24, 2010 6:28 pm

Lej js sm bil v situaciji ko sem mel 6 pik pol leta preden sem dopolnil 21 let in NI NAJBOL FAJN, ko veš da lahko za vsak falus zgubiš izpit. Probaj situacijo gospe lepo razložit, da ji ti placas kazen, pike pa naj obdrži ona. Če se pa ne bo strinjala in seveda niste družinski prijatli alpa celo sorodniki se pa izvadi...sj v bistvu ti nč ne morjo, če avto ni bil več napisan nate in se ne vidi, da si ti vozil.
AR 156 2,4 mJet

dms
Novinec

Napisal/-a dms Sr mar 24, 2010 6:40 pm

V končni fazi je pa itak ne moreš zaj...,ker se po sklenjenem zavarovanju vidi in tudi po vpisu nove prometne. Tko da ona ima dokumente s katerimi dokazuje kdaj je avto dejansko bil pisan na njo. :twisted:

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Sr mar 24, 2010 6:47 pm

Zalostno je, da se sploh hoce izmikati kazni tako da namoci nekoga drugega, ki ni nic kriv..

kamal
Novinec

Napisal/-a kamal Sr mar 24, 2010 7:07 pm

LP.

Saj tukaj ne gre za poštenje. Vsi kdaj naredimo kaj narobe ali nekaj, kar ni v skladu z etiko, zakoni itd. To pomeni, da že v samem štartu nismo pošteni in pravični do drugih ali sebe. Potem pa pač imaš na voljo drugo možnost, da določen problem poskušaš popraviti. Ampak to še ne pomeni, da si potem pošten, ker vsak pomisli, da se bo zanj dobro izšlo. Lahko pa si razumevajoč in narediš, kar pač je prav za določena subjekta udeležena v določenem procesu.

Pojem poštenost, iskrenost, moralnost itd. ima zelo tanko mejo. Poštenost se meri pa predvsem tako, da določena oseba sama odkrije nepravilno ravnanje ali korist, ki ji je bila dodeljena neupravičeno po njenem mnenju in na to opozori drugo stran, da so se zmotili (v trgovini, pri kakšnih odločbah - izračunih, poslovnih pogodbah). Pač tam kjer prihaja do napak, ki jih nasprotna stran mogoče ne opazi.

Odloča se pa vsak posameznik posebej, saj tudi nosi odgovornost za svoja dejanja.
Se vidmo ko se zagledamo.

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Sr mar 24, 2010 7:25 pm

gusti85 je napisal/-a:Lexus nevem zakaj si tak m****n brez j**c. Kaj te bolijo zdaj tiste 3 pike. Pojd na policijo z njeno položnico in lepo povej, da si ti vozil pa pika. V prihodnje pa pazi kako voziš in ne bo dodatnih pik. Po treh letih se pa itak izbrišejo. Matr če bi bil jaz tvoj foter bi ti eno tako prišvasal, da bi si zapomnil kdaj si hotel eno ubogo gospo okol prinest ... smrkovc jedni ... škoda, da nisi name naletel ... bi te malo podučil kaj je to dec.

Ti imas 24 let, si se v fazi odrascanja tako da ne prevec govort o vzgoji ;) kre..n
Imam letno vinjeto!

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Sr mar 24, 2010 7:32 pm

dms je napisal/-a:V končni fazi je pa itak ne moreš zaj...,ker se po sklenjenem zavarovanju vidi in tudi po vpisu nove prometne. Tko da ona ima dokumente s katerimi dokazuje kdaj je avto dejansko bil pisan na njo. :twisted:

To me se malo bega... Kupo-prodajna pogodba je bila narejena v nedeljo in ce oba podpiseva pogodbo pomeni, da mi je dala denar in jaz njej kljuce... koga briga kdaj je ona placala zavarovanje?

Hvala tistim ki me razumete... predvsem Matej, tešo, SENATOR, Cruisin... Hvala
Imam letno vinjeto!

dms
Novinec

Napisal/-a dms Sr mar 24, 2010 7:54 pm

Hahaha,ja že mogoče,da to pri tebi tako pomeni,ampak zakonsko si pa lastnik še vedno TI.

Sem kar dobre volje ratal.

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Sr mar 24, 2010 7:55 pm

dms je napisal/-a:Hahaha,ja že mogoče,da to pri tebi tako pomeni,ampak zakonsko si pa lastnik še vedno TI.

šupak
Imam letno vinjeto!

dms
Novinec

Napisal/-a dms Sr mar 24, 2010 7:55 pm

lexus02 je napisal/-a:
dms je napisal/-a:Hahaha,ja že mogoče,da to pri tebi tako pomeni,ampak zakonsko si pa lastnik še vedno TI.

šupak

Verjamem da si ja. Sam sem raje napisal ti.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Sr mar 24, 2010 7:57 pm

Cruisin je napisal/-a:Res ga napadate, kot da je človeka ubil! Ni najbolj za zgled ampak velika večina nas bi isto naredila. Jebiga, 500 EUR ipak ni malo. Če se lahko zmeniš z njo tako, da obdrži pike a ti kazen plačaš se zmeni tako, boš imel mirno vest in boš brezgrešen! :lol: Če se pa ne da pa jebiga, naj se sama potem ukvarja s tem. Ti imaš vse črno na belem :)

Ne, pa ne bi isto naredili! Večina nas ne bi tako naredila. Samo par vas je takih posebnežev, ki drugega zaser****, da sebe rešite.

Čeprav se grdo sliši, ti želim, da se ti zgodi kaj takega, kot se je tej ženski, da bi videl kako je, bi nehal gobcat potem.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov