gecco je napisal/-a:tešo je napisal/-a:jaj kak ste vsi pošteni tu gor, mi gre kar na bruhanje.
a če bi bili v njegovi koži bi vsak razmišljal enako ali mogoče še slabše.
Fant hoče bar kazen plačat pike pa njej naprtit, kar se mi zdi vredu. baba bo pa za drugič vedla, da ko se nardi prepis se avto odpelje.
če bi baba razmišljala s trezno glavo do tega nebi prišlo. naj ji bo šola za drugič, lahko je le vesela da je kazen tak mala.
NAUK: Prepis se nardi isti dan ko odpelješ avto! zdej pa nej trpi kazen oziroma v tem priemru pike.
LP.
še en specialc
tešo je napisal/-a:jaj kak ste vsi pošteni tu gor, mi gre kar na bruhanje.
Fant hoče bar kazen plačat pike pa njej naprtit, kar se mi zdi vredu. baba bo pa za drugič vedla, da ko se nardi prepis se avto odpelje.
če bi baba razmišljala s trezno glavo do tega nebi prišlo. naj ji bo šola za drugič, lahko je le vesela da je kazen tak mala.
NAUK: Prepis se nardi isti dan ko odpelješ avto! zdej pa nej trpi kazen oziroma v tem priemru pike.
LP.
dms je napisal/-a:tešo je napisal/-a:jaj kak ste vsi pošteni tu gor, mi gre kar na bruhanje.
LP.
Če bi fant razmišljal s trezno glavo,tudi ne bi prišlo do tega.![]()
Baba mu je zaupala,on je pa to zaupanje izdal in to je to.
tešo je napisal/-a:dms je napisal/-a:tešo je napisal/-a:jaj kak ste vsi pošteni tu gor, mi gre kar na bruhanje.
LP.
Če bi fant razmišljal s trezno glavo,tudi ne bi prišlo do tega.![]()
Baba mu je zaupala,on je pa to zaupanje izdal in to je to.
kako lahko zaupaš nekomu ki ga sploh ne poznaš?
lexus02 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Ze v naprej opozarjam da vsi tisti, ki dajete prevec inteligentne nasvete, da takoj zapustite temo...
Zdaj smo ostali se tisti, ki ste resni, in ki mi lahko pomagate
Avto sem prodal v nedeljo (in je bila narejena kupo-prodajna pogodba), jaz sem avto peljal k stranki, in me je radar slikal (to je bilo v torek, se pravi 2 dni kasneje), na ta dan (torek) je ona naredila prepis avta (+zavarovanje)
Kazen je dobila ona, vendar mi jo je poslala danes.
Zanima me ali se lahko pritozim na to, da avto nisem peljal jaz (ker na pogodbi pise da sem ga v nedeljo prodal)?
Ali ima kdo od vas podobno izkusnjo, in kako se je koncala?
Iskreno hvala vnaprej vsem!
lexus02 je napisal/-a:Ronin je napisal/-a:Ja res skoda, zakaj nisi su 150 km/h. Itak bi pike ona obdrzala. Vids, dobro darilo za njo
Res skoda ker ne znas prebrati uvodnega posta
tešo je napisal/-a:jaj kak ste vsi pošteni tu gor, mi gre kar na bruhanje.
LP.
gusti85 je napisal/-a:Lexus nevem zakaj si tak m****n brez j**c. Kaj te bolijo zdaj tiste 3 pike. Pojd na policijo z njeno položnico in lepo povej, da si ti vozil pa pika. V prihodnje pa pazi kako voziš in ne bo dodatnih pik. Po treh letih se pa itak izbrišejo. Matr če bi bil jaz tvoj foter bi ti eno tako prišvasal, da bi si zapomnil kdaj si hotel eno ubogo gospo okol prinest ... smrkovc jedni ... škoda, da nisi name naletel ... bi te malo podučil kaj je to dec.
dms je napisal/-a:V končni fazi je pa itak ne moreš zaj...,ker se po sklenjenem zavarovanju vidi in tudi po vpisu nove prometne. Tko da ona ima dokumente s katerimi dokazuje kdaj je avto dejansko bil pisan na njo.
Cruisin je napisal/-a:Res ga napadate, kot da je človeka ubil! Ni najbolj za zgled ampak velika večina nas bi isto naredila. Jebiga, 500 EUR ipak ni malo. Če se lahko zmeniš z njo tako, da obdrži pike a ti kazen plačaš se zmeni tako, boš imel mirno vest in boš brezgrešen!Če se pa ne da pa jebiga, naj se sama potem ukvarja s tem. Ti imaš vse črno na belem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov