Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne maj 30, 2010 2:55 pm

Prasec megan je naredu 100k+ km, pol se je pa še pustu prevrtet nazaj. majku mu! :x

grow up... :roll:

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Ne maj 30, 2010 3:46 pm

seat;
da razčistiva takoj, ker me napadaš.
Kot sem že v preteklosti napisal. Jaz ne pišem pravil in nič ne pravim,
samo izpolnjujem
.
Delam pri Renault dealerju in ti samo pišem kakšni postopki so. Zato nima
smisla, da se sedaj kregaš z menoj in vrtaš v stvari, ki jih ne poznaš, oz.
ne veš kako razne zadeve lavfajo. Ne garancije, ne zgodovine, ne razno
razni postopki.Iz tega in še kakšnega drugega razloga, se ne mislim kregat
s teboj. Nekatere stvari so pač pod "zaupno". Pa se nisem jaz tega spomnil. ;)

Kako delajo drugje, če povem po pravici, me niti ne zanima. Ne, da me ne
zanima, ampak mi je čisto vseeno. Mi ni potrebno ničesar dokazovati z
raznimi papirji iz Seat servisa,......
Si pa nekako podoben zakompleksancem (priznam-pregroba primerjava),
ki imajo VW ali Audije in na servis pripelje ženin Reanault, potem pa
poslušam primerjave obeh znamk.

Zaradi takih in podobnih napadov se izogibam forumom. Pa bi lahko kateremu
uporabniku brez problema pomagal, ampak po drugi strani pa ravno zaradi
takih "živčkov", kot si ti ne. Ker bi mi na koncu lahko še kdo kaj očital.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne maj 30, 2010 3:57 pm

Lej sem ti napisal,da vem,da si samo uslužbenec in tut sam vem kako je to,ko imajo šefi vedno praw pa čeprav nimajo.Vem,da moraš izpolnjevati njihove pogoje,ker drugače bi bil ob službo in nikjer te nisem direkt napadal razen v stavku,da preveč braniš reno.
Glede ostalih znamk sem ti dal samo primer kako to zgleda pri drugih in tudi sam sem tip,ki vedno hočem met vse črno na belem pa še tko te lahk zajebejo sem pač ziheraš kaj čem.
To,da mi pa servis noče dat pisnega potrdila,da so menjali to ali ono stvar zarad garancije se mi pa žal ne zdi razumljivo.Nevem kaj pa je skrivnost,če so mi recimo na Hondi menjali ročico ročne zavore (pa čeprav ni blo z njo nič narobe ampak tko je zahtevala tovarna) z tem se tovarni ne dela škoda in tut znamki ne.Pa četudi bi menjali pol motorja ko to ni zj pa vojna tajna...In potemtakem bi recimo lastnik renoja prodal avto drugi avtohiši,ki pa nima vpogleda v zgodovino avta in tko ne more dati potencialnemu kupcu zagotovilo,da je bil avto servisiran pravilno in vse morebitne napake odpravljene.
Poglej pa tut neki fanatičen živček nisem in nisem podvržen nobeni znamki in tut Hondo sem skritiziral medtem ko je drugi nazarensko hvalijo.Pač vozim kar mi je všeč
Povem samo svoje mnenje in to povem direkt ne,da bi se zadrževal.Tisto primerjavo sem pa dal zgolj za primerjat,da se tut drugje dogajajo popravila na garancijo pa ni neka vojna tajna in sem vedno dobu pač neko potrdilo,da smo to menjali.
Ok mi2 tuki nebova odkrila tople vode to vem a vseeno tole zaupno prikrivanje renoja meče slabo luč na znamko.Ok ne rečem,da morajo biti zj pa podatki objavljeni kr na spletni strani ampak lastnik bi pa lahko vedel,čeprav je veliko takih,ki jih to sploh ne zanima in jim je vseeno samo,da avto laufa dokler laufa.
Takoj ko je neki zaupno je še bolj prilačno se strinjaš :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Ne maj 30, 2010 4:57 pm

Tudi meni se ni vse logično, ampak, kot si napisal "Vem,da moraš izpolnjevati
njihove pogoje,ker drugače bi bil ob službo".

Ne branim Renault, ker, če povem po pravici se ne vozim z Renaultom. :!:

Se pa tudi strinjam s teboj, da ne bova midva tukaj nič rešila. :tomidelej:

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax Ne maj 30, 2010 7:00 pm

Bucko99 je napisal/-a:Hja zalostno je predvsem to, da vsak rajsi kupi avto pri svercerju s prevertenim stevcem, kot pa od 1.lastnika z znano servisno zgodovino in vec kilometri... :roll:

Ja ne razumem ljudi, ki kupujejo avtomobile za malo denarja z smešno malo prevoženimi km, ter z neznano zgodovino pri preprodajalcih?!!!
Jaz sem prejšnji tedn kupil štiri leta star avto od prvega lastnika, z znano servisno zgodovino, ter s prevoženimi 140000 km in verjamem, da je ta avtomobil dosti boljši od večine avtomobilov od preprodajalcev z dosti manj prevoženimi km, ter neznano zgodovino!!!!

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne maj 30, 2010 9:46 pm

Nasty je napisal/-a:Še to: kaj boš tudi porekel na to, da se v kratkem ukinjajo servisne klnjižice?

Malo mi razloži tale del prosim. Je to le za določene znamke in države, ali pa spet kakšna naša (beri: vlada.com) pogruntavščina? Ter vzroki za to?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po maj 31, 2010 6:35 pm

zaradi mene se komot ukinejo, ker je itak večina ponarejenih
litr bencina, litr olja ;)

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po maj 31, 2010 6:50 pm

Določena avto znamka sčasoma (še letos) ukinja servisne knjižice. Verjetno ta ideja ni zrasla v SLO, ampak jo uvaja proizvajalec vozil v celotni EU. Kaj to pomeni pa še čakamo?!

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 Po maj 31, 2010 8:38 pm

Hja, tako ali tako ima vsak pooblaščeni servis bazo pa se lahko tam preveri po šasiji... saj knjižice niso nič kaj dosti vredne, če ni zraven računov... pa še to se BP ponaredi.... :?

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po maj 31, 2010 8:51 pm

hm avtor te teme se nič ne oglasi, kako je rešil problem.

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Po maj 31, 2010 11:01 pm

Ponavadi se iz takšne zgodbe samo nekaj novega naučiš. V trenutni situaciji pa tako ničesar ne dosežeš.

Je pa res, da še vedno kupujejo oči in ne glava. Povsem zadosti je, da je avto očiščen in gume namazane.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 To jun 01, 2010 8:06 pm

Prav vam je, kaj pa kupujete vozila z skoraj 0000km :cry 8) še vsaj 200.000km bi jih morali prevrtet :D ;) V EU se folk vozi tudi po 250km v ENO smer v službo, KER ima zato take CESTE, da se to da v roku 1ure pa pol :!: :evil:
Prednost pa je v tem, da ima VSE servise narejene, ker drugače do teh prevoženih km sploh ne bi pipeljal :lol: :idea: :roll:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost