Pri cenilcu popišemo škodo in ugotovi,da mora biti ogledalo komplet novo in naredi zapisnik in zadevo poslika.Jst nekako zadovoljen odrinem k pooblaščencu in se dogovorimo,da zadevo saniramo čez 14 dni.No ker zadeva ni bila zelo nujna smo zadevo še enkrat prestavili za teden dni torej skupaj 3 tedne.
Ok pride dan D in ogledalo popravimo nakar mi pooblaščenc ne izda ključev,ker zadeva nima temelja in nima kritja.Jst popenim in pač rečem,da mi ogledalo vzamejo dol in si ga naj nekam vtaknejo nakar dobim ključe pod pogojem,da tam pustim osebni dokument,ker denarja in kartice nisem imel s sabo.
Ok in jst na zavarovalnico in sprva je šlo še dokaj umirjeno nakar mi tip pri okencu zatrdi,da moram nazaj k cenilcu,ker neki ne štima in,da zadeva še vedno ni zaprta in,da moram škodo plačat sam.Avto pa imam sam zavarovan pri drugi zavarovalnici.Ok odrinem k cenilcu,ki mi pove,da on nima nič z tem,da moram na zavarovalnico in naj tam uredim.No tu sem pa dobu pritiska še pa še.V dobi interneta in v letu 2010 še vedno zavarovalnica ni vedela kdo je kriv in kdo je njihov zavarovanec kljub zapisniku in vsem podatkom.Nakar s5 pridem k tipu z malo drugačnim tonom,ki pa mi je zatrdil,da on nima teh podatkov in,da on ne ve kdo je njihov klijent in ali je storil škodo.Ko sem dobesedno udaril v mizo in striktno zahteval šefa in ko sem še šefu povedal kaj se gredo in da me imajo očitno za norca so pa vsi nekako dobili informacije kaj kje zakaj.Zadeva je bila rešena v pičlih 10 minutah in začuda so sami klicali na servis in uredili,da bo delo in deli poplačani in,da naj avto sprosti in mi ga da nazaj.
Očitno bi jim pasalo,da bi škodo pokril jst nato pa bi se zadeva še kaki mesec vlekla preden bi se spomnili poplačati popravilo.Če si ti njim dolžan te kuj terjajo pa delajo paniko ko pa morajo sami kaj plačati je pa tko teško.
Aja pa še osvežilec sem dobil poleg ko sem se mal razhudil

Nikar se jim ne pusti in zahtevaj svoje.Če ne gre drugače pojdi na svojo zavarovalnico in reci,da hočeš met avto tak kot je bil ali pa enako vrednost.Ponavadi tut kdo na koga pritisne.