Sej voznja skozi rdeco luc je tudi PREPOVEDANA!!!
nebivedu je napisal/-a:P.S. Kadar sem bolan, se zdravim z čajem iz domačice, če me boli glava pojem kak kuki al pa skadim žbe, da me neha in podobno. Trava je zdravilo v zelo majhnih količinah SAMO TO ZDRAVILO NI THC, AMPAK DRUGE STVARI, KI SO ŠE V TRAVI
BiMMER je napisal/-a:Tamara: tist, da lahko pozročiš prometno nesrečo pri 30km/h in se ti ne more zgoditi prav dosti je pa čist mem. Ravno zato je to sprejeto, da se slučajno ne bi zgodilo to, kar ti opisuješ in to, da voziš 30km/h in se zaletiš zame ni voznik sposoben za vožnjo!
Tamara je napisal/-a:Ko je clovek zadet od trave, je v nekem drugacnem stanju, predvsem stvari bolj pocasi dojema...refleksi so taksni kot pri crknjenem konju(spet je to verjetno odvisno od posameznika). No in vsak, ki se zadet spravi v avto, je....hmmmm...jst bi rekla zelo previden voznik...fora je namrec v tem, da tezko vozis, ker ti ni glih jasno kaj in kako in najbolj hecno je to, da ko vozis 30 km/h se ti zdi to strasna hitrost....in valda, ko pogledas na stevc, mal pospesis...pol pa slisis krike iz ozadja....ej, dej ne tok divjat...pogledas se enkrat na stevc: 20 km/h...in prej se ti je zdel, da si pospesil
![]()
...bognedaj se ovinki in nasproti vozeci avtomobili
:P Kaj se ti lahko naredi pri 30 km/h??? Skoraj nic.....sicer pa odsvetujem voznjo pod vplivom mamil in alkohola...vsekakor ni zdravo....je pa clovek v dosti boljsem stanju kot ce je pijan...zjutraj macka ni....spi se fenomenalno....uglavnem vsi tisti, ki se niste pohal, ne tukaj z moralkami, ker ste isti kot pos***** v parlamentu, ki sprejemajo te bedne zakone!!!
nebivedu je napisal/-a:Tobak je bol škodljiv od trave...
dobek je napisal/-a:se strinjam, da je bolj skodljiv...
direktno na zdravje, ne pa na psihofizicno stanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov