Malo preletel temo. Zanimivo. Odpiralca teme bi pa vprašal, koliko se je zlagal. Ker to je men enostavno jebanje v glavo. Najprej se pelje 50 na 90 omejitve. OK. Mate prav, je dovoljeno, ma vse dokler ne oviraš zadaj vozečih. Tega se ne upošteva. Jaz ko prehitim, nobenemu ne uslijujem moje vožnje na zgornji omejitve. In od Kalc do Hotedršice se da peljati 90, po SVOJEM pasu, v dežju. Da dobite občutek, kje je policaj frajaril in si podaljševal tiča. Ne vem pa, kakšne so bile razmere. Hm....še nekaj. Je bila mogoče policajka, ker potem je odgovor na dlani.
Zakaj se umakneš, če narediš kolono? Ja enostavno. Očitno so drugi hitrejši in so se sposobni peljati tudi 70, 80, da ne rečem 90

, ker to je že čez vse meje zdravega razuma za nekatere. No, k sreči tisti uporabniki še nimajo izpita in samo pišejo malo po forumu. Srčno upam.
Pa še en vzrok je, zakaj se je pametno umakniti. Ker drugače se lahko zgodi, da boste tudi tisti s cjazenjem po cesti, ogroženi. Za vas bodo norci, ko vas bodo prehiteval, zame so pa samo ljudje, katerim je pač odveč se voziti na omejitvi 90 50, če se pa da normalno voziti, 70, 80, 90.

Evo primer tukaj.
Tip čara tam po cesti 50. Točno na tem mestu je kolega skoraj imel sranje. Identičen primer kot na posnetku, samo, da je namesto golf2, bil še en kombi.

Kako je šlo mimo, še sedaj ne ve. Enostavno ja lenknil desno, falil vse skale, kamenje, luknje. Mel zegen in ta zegen sem mu privoščil iz dna srca. Kasneje so se srečali z voznikom in je bil revež, baje, čisto bled.
http://www.youtube.com/watch?v=v_BuNE-aRekIn zakaj se ljudje ne umaknejo, je meni čisto jasno, kar sem izvedel prejšnji teden. Tako učijo že avto šole.

Zakaj tako učijo, bi bilo pa zanimivo zastavit kakšno vprašanje odgovornim.

Drugi vzrok je tudi tale, katerega je navedel barossa. In tako učijo v avto šoli. Če bi se kandidat, na glavni vožnji umaknil hitreje vozečim, izpita nebi opravil. Verjeli ali ne, kruta realnost.

In tisti ki se vozijo počasi je za njih to pač max hitrost, katero so jo sposobni sproducirat, kar ni nič narobe. Ma ne potem to svojo neposobnost vsiljevat zadaj vozečim, ker slej ko prej se bo nekdo našel, ter bo začel prehitevat čez vse meje in potem poka.
Pa ta je tudi čaral. 50 na 90. In tukaj bi bila kmalu zvita pločevina, ker je eden za mano brezkompromisno prehiteval. K sreči ne skrbim samo za svojo rit in prej pogledam preden prehitevam. In v novicah bi pisalo, kako sta se dva zaradi neprilagojene hitrosti zaklukala in je pokalo. Pa pejt s ceste, pišuka ne moreš se 50 vozit po ravnem na 90 omejitve, človek božji. To pač ni normalno. In masaker bi nastal samo zaradi enega, ko se mu sanja po cesti 50, nekomu zadaj se je pa mudilo. Ma dejstvo bi bilo, da tisti zaradi katerega je vse nastalo, nebi dobil nič.
http://www.youtube.com/watch?v=cCgWkyHX8oMKo sem jaz policaju povedal nekaj glede volana, mi je lepo odgovoril, da v zakonu ne piše kako je treba volan držat. Sem samo zavil z očmi in sva končala pogovor. Brezveze.