primozek68 je napisal/-a:No saj, roko na srce, nekdo vas mora malo prizemljit tam na obali, ker ene 6-7 let nazaj je bil cel teksas.
106 je napisal/-a:Pa saj vsepovsod po Sloveniji kolkor je meni znano obstajajo neke nalepke za parkiranje sploh za dostavo ,ker če to nekak ni porihtano pol delaš zastonj oz. za kazni
_furby_ je napisal/-a:106 je napisal/-a:Pa saj vsepovsod po Sloveniji kolkor je meni znano obstajajo neke nalepke za parkiranje sploh za dostavo ,ker če to nekak ni porihtano pol delaš zastonj oz. za kazni
pa sej vejo kaj je dostava. vsak dan te vidijo, mas na vozilu narisano kera firma si, mas na armaturni list dostava... ne jebejo
106 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:106 je napisal/-a:Pa saj vsepovsod po Sloveniji kolkor je meni znano obstajajo neke nalepke za parkiranje sploh za dostavo ,ker če to nekak ni porihtano pol delaš zastonj oz. za kazni
pa sej vejo kaj je dostava. vsak dan te vidijo, mas na vozilu narisano kera firma si, mas na armaturni list dostava... ne jebejo
Če samo tebe pa še enih par zezajo drugih pa ne pol tak veš kolko je ura probaj najprej z kako buteljko rešit
ChuckNorris je napisal/-a:Pol pa mu plačuj celo življenje za porcelanaste zobe in njegove terapije za hrbtenico..
simnov je napisal/-a:Ali te lahko redar ustavi če se pelješ z motorjem ki ni registriran pa še brez čelade
simnov je napisal/-a:Ali te lahko redar ustavi če se pelješ z motorjem ki ni registriran pa še brez čelade
blazkom je napisal/-a:Dons nasproz nobel bureka se isto prelejo pa začnejo slikat, najprej so slikal unga za mano, jst sm se pa umes v avto usedu pa se odpelu, mi lahko kej nardijo?
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov