Se ne morem upreti.
MRV je napisal/-a:jaz sem smer ŽE SPREMENIL! in če bi sploh kaj prebral bi videl da sem se bočno zaletel v njega! kako je prišlo do tega pa sami presodite. aktivno spremljaj promet. vsak avto ki ti gre nasproti te bo ubil. to je tvoje razmišljanje in z takim je boljše da ne greš na cesto.
.com kazen za nepazljivost? ti bom jaz vrgel slona na med vožnjo na cesto in ti bom isto rekel!
To sem pa res spregledal, se opravičujem.
In tebi še vedno ni jasno zakaj si dobil kazen?? Pa tak prometni tehnik
Namig: povzročil si prometno nesrečo iz malomarnosti! Oz., da ti drugače napišem: namerno si se zaletel v un avto! To da je bil on tam kjer nebi smel več biti ti bo prineslo deljeno krivdo, nebo vsa krivda njegova.
Kar povej sodniku kar si nam, sem 100% prepričan da boš dobil še kakšno dodatno kazen!
Ti neveš kakšno je moje razmišljanje in če misliš tako, vrni izpit, prodaj skuterja in se zakleni v sobo! Z mojim razmišljanjem in predvidevanjem sem imel v dobrih 10 letih izpita natanko 1 nesrečo kjer sem bil kriv jaz, ker nisem predvidel da bi ovinek lahko bil leden (poškodovan pa samo moj avto, nihče drug) ter 2 nesreče za katere nisem bil kriv, izognit se pa ni šlo oz. sem naredil kar sem lahko! Drugače pa nešteto izognjenih nesreč ravno zaradi predvidevanja kaj bo drugi na cesti naredil. Tudi v krožnem v Medvodah (
link) kjer sem vedno na notranjem pasu (manj lukenj na cesti). In če me spomin ne vara, v Kopru in okolici so včasih tudi bili taki krožni kot je tale v Medvodah (kako je sedaj nevem, me že dolgo ni bilo tam dol). In guess what?? Niti enkrat se nisem zaletel ker sem PREDVIDEL da mi bo kaka budala zapeljala čez polno črto! Tudi predvidim da marsikdo ne pogleda če ima koga na levi strani in kar pogumno zapelje čez dva pasa (pač poseka ovinek). In veš kaj? Niti enega še nisem dobil v bok!
Upam da ne dobiš diplome, če pa jo, jo zažgi. Ne rabimo takih kot si ti na tako pomembnih mestih, ker potem imamo tako sranje kot ga imamo s cestno ureditvijo!
Pa lepo nedeljsko popoldne!