Beri je napisal/-a: 27.12.2013: Najbolj pošteno bi bilo, da avtor teme ( in njemu podobni ) ostane brez izpita in ponovno naj gre delati izpit.
Izpit bi morali delati z vsaj 70 ur vožnje, da se vsaj nekaj naučijo.
Ni vse v sukanju volana.
2.5.1014: No, tole niti ni slaba ideja. Po moje bi trebali imeti policaji spredaj kamero, katera avtomatsko arhivira registrske tablice in če se v enem mesecu pojaviš več kot 3X v takem položaju, naj se izpit odvzame s prepovedjo enega leta za izdelavo novega izpita.
Debely je napisal/-a:Kdo ve kako je v primeru umikanja vozilom, ki kršijo predpis torej hitrost nad 130km/h.
Debely je napisal/-a:
Kdo ve kako je v primeru umikanja vozilom, ki kršijo predpis torej hitrost nad 130km/h.
Alli je napisal/-a:Pozdravljeni,
V ponedeljek zjutraj ob 7:30 se peljem iz Grosupljega v Ljubljano na delo, kot vsako jutro. Kot vsako jutro na delavnik je precejšnja gneča na AC na tej relaciji. Kot vedno, vozim v mejah omejitve (130 - 135 km/h). Vozim po prehitevalnem pasu, ker se ta pomika malo hitreje kot vozni pas (tukaj je bila hitrost ca 110 km/h). Pred drugem priključku Grosuplje za mano pridrvi črn Audi Q5 in se skoraj zaleti v mene in blenda naj se umaknem. Se nisem umaknil, ker so se naprej priključevali vozniki na AC...tako da me ta avdi pač prehiti po desni in se skoraj zaleti v tistega, ki se je priključeval na vozni pas...ampak ok gremo dalje...vozim kot veliko drugih naprej, čez tunel Mali Vrh in čez viadukt Reber (kjer je radar)....vozim 130 km/h...za mano pridrvi golf karavan in začne blendat, takoj ga opazim, vendar se mu ne takoj ne umaknem, ker seh hotel iti mimo še enega vozila, ki je počasneje vozilo po voznem pasu, ko ga prehitim se umaknem na vozni pas...in se začnem smejat kako so eni res nestrpni in ne morejo 10s počakat, da se lahko normalno umaknem...in evo...v tem golfu so bili POLICAJI in jim je najbrž stopil na živce moj smeh in so me vstavili ter napisali kazen ZPRCP 30. člen 17. odstavek ter ZPRCP 51. člen 6. odstavek. skupaj 230 EUR (vožnja po prehitevalnem pasu in nepravilno prehitevanje). Sem tudi povedal, če so vidli tisti Audi in so rekli, da so in da sem jaz kriv, da ga niso ujeli...JAOOOOOOOO!!:)
Skratka dal bi pritožbo pa se bojim, da ne bo iz tega nič, ker bo policajeva beseda proti moji...Skliceval se bi na to, da je bila gneča zjutraj kot vsak dan na tej relaciji, mogoče lahko celo na tisti rada preverijo, ki je na viaduktu Reber. Kot drugo se bi skliceval na to, da so bili policaji v prekršku, ko so ocenili prekršek meni (jaz vozil 130 km/h, oni bistveno več)...
Če je imel kdo podobno situacijo ali ima pameten predlog, bi lepo prosil...
Debely je napisal/-a:Kdo ve kako je v primeru umikanja vozilom, ki kršijo predpis torej hitrost nad 130km/h.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov