Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 09, 2004 8:34 am

Flash je napisal/-a:
mislim, da bi morali uvest zakon, kot so ga na japonskem za streetracerje z motorji: če te dobijo ne greš v zapor, ampak te zaprejo v mrtvašnico za 6 ali več ur brez sojenja ali podobnih stvari, ter ti razkazujejo grozote na slikah in v živo, kaj se dogaja v prometnih nesrečah pri takih hitrostih, kot si jo doživljal pred kratkim

To bi pa bila učinkovita metoda :twisted: Če bo kdaj predlog, ga definitivno podprem!

Učinkovita...kakor za koga...nekaterim tazga mesarjenja sploh ni problem gledat :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če sep 09, 2004 4:49 pm

Danes sem šev na policijsko postajo po izpit pa je rekev en policaj velika denarna kazen te čaka
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če sep 09, 2004 5:54 pm

jebiga fantje po 1.1. 2005 samo še styling...tuning ne bo več tko aktualen...vsaj na cestah ne :P :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če sep 09, 2004 7:22 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:Danes sem šev na policijsko postajo po izpit pa je rekev en policaj velika denarna kazen te čaka

doooooh... :roll:

in kaj smo mi napisali ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

honda maher
Nov uporabnik

Re: kakšna kazen me čaka???

Napisal/-a honda maher Če sep 09, 2004 9:24 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:danes sem spregledal modrega mondea,ki je voziv za mano in sem izven naselja kjer je omejitev 70 pripeljal 160kmh. dobiv sem sodnika za prekrške in odvzem iizpita za 24 ur. a kdo ve kakšna denarna kazen me še čaka?

Ejga stari , pa saj ta tvoj Clio ne gre 160 km/h

Ka te bo pa pol strah

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Če sep 09, 2004 9:38 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:res je tako. veš kako je bilo mondeo je biv tretji avto za mano ko je začev prehitevati vozila pred mano sem si pa jas misliv mene pa neboš prehitev (nisem vedev da so bili policaji) pa sem ga stisniv in kaj sledi omejitev 70 jas pa 160kmh. groza

Taki mi greste najbolj na K! :evil:

Zakaj te pa ne bi smel prehitet? Fak! Dej no lepo te prosm 160? Jao! Eni ste pa res dasoti. Pol k se boste zaletel pa bog ne daj se koga tja gor poslal, boste pa vsi nedolzni. Divjt pejt na mobikrog. Pa ne mislt, da jest ne vozm hitro, sam jest ne pretiravam!

LP
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če sep 09, 2004 9:40 pm

Viper123 je napisal/-a:
WILLIAMSCAR je napisal/-a:res je tako. veš kako je bilo mondeo je biv tretji avto za mano ko je začev prehitevati vozila pred mano sem si pa jas misliv mene pa neboš prehitev (nisem vedev da so bili policaji) pa sem ga stisniv in kaj sledi omejitev 70 jas pa 160kmh. groza

Taki mi greste najbolj na K! :evil:

Zakaj te pa ne bi smel prehitet? Fak! Dej no lepo te prosm 160? Jao! Eni ste pa res dasoti. Pol k se boste zaletel pa bog ne daj se koga tja gor poslal, boste pa vsi nedolzni. Divjt pejt na mobikrog. Pa ne mislt, da jest ne vozm hitro, sam jest ne pretiravam!

LP

se strinjam

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Če sep 09, 2004 9:56 pm

Veš kaj bi ti jz reku....izpit ti raztrgam pa u savo vržem...res...zdej si pa velik "FRAJER", ko nisi pustu, da te mondeo prehiti...ja, zdej si jači...mislem, glava prazna, nimaš kej!!

Sorry, ampak takih ldi pa ne prenesem oz. ne prebavlam. Takem ku si ti, se je najbul umaknit...Nedaj bože, da u tistem kak kolesar al pa traktorist zapele na cesto...hudo...res...če te pa zdej ni izučil, pol te bo pa sam to, da te bo en šleper fajn prežveču pa izplunu, pa upi da bo kej ustal od tebe!

Stari, res se ti klanjam... :bow kak car si, ku nisi pustu da te prehiti...še sreča da je bil policaj...se redko naredi, da so na pravem mestu...

Sej ne rečem, da kdo mal hitrej pele, ok...se nrdi. Ampak da kdo hitrej pele zato, da ga en uzadi ne bi prehitu...i****

Pa sorry izrazu, pa če sm kej tazga napisu...sam sm danes neki tazga doživel, podobnga kot si ti naredu, pa me razkur

Lp, Matej
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če sep 09, 2004 10:00 pm

Ok ok fantje ne ga zdej linčat :D dober je da se ni nobenmu nč nardil.
Kazen bo plačal,ali pa se bo še kdaj toliko peljal bo pa sam razmislu ane? :wink:
Zadnjič spremenil darkdog24, dne Če sep 09, 2004 10:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Če sep 09, 2004 10:01 pm

Zdej si moj roman skrajšu :)

Lp, Matej
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe sep 10, 2004 8:06 am

Williamscar ne se sekirat...na sceni je novi rekorder....poglejte v slovenske novice!!

Namesto dovoljenih 90km/h je vozil kar 179km/h..... :lol:

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe sep 10, 2004 8:09 am

šmeks je napisal/-a:Williamscar ne se sekirat...na sceni je novi rekorder....poglejte v slovenske novice!!

ni res ni rekorder...ta se za 100% ni presegu hitrosti...tale nas pozercek pa ne 70 ampak 160, kar je vec kot 100%

LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe sep 10, 2004 8:23 am

Fullback je napisal/-a:
šmeks je napisal/-a:Williamscar ne se sekirat...na sceni je novi rekorder....poglejte v slovenske novice!!

ni res ni rekorder...ta se za 100% ni presegu hitrosti...tale nas pozercek pa ne 70 ampak 160, kar je vec kot 100%

LP

upss,preslabo pogledat prvi post :oops:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe sep 10, 2004 8:32 am

darkdog24 je napisal/-a:Ok ok fantje ne ga zdej linčat :D dober je da se ni nobenmu nč nardil.
Kazen bo plačal,ali pa se bo še kdaj toliko peljal bo pa sam razmislu ane? :wink:

Pomoje bi ga pa glih linčat moral. Sej je Krofl lepo napisal. Upam da dobiš najstrožjo kazen. Če mene vprašaš bi moral takim še avto vzet. :evil: Upam tud, da sodnik prebere tole temo. :twisted:

Bogi revež Willi, a če bi te Mondeo prehitu se pa zarad onečaščenja ti nikol več dvignu nebi al kaj. :roll: Get a life, or get out of this one, alone. :evil:
Slika

dcy747
Nov uporabnik

Napisal/-a dcy747 Pe sep 10, 2004 10:26 am

WILLIAMSCAR je napisal/-a:danes sem spregledal modrega mondea,ki je voziv za mano in sem izven naselja kjer je omejitev 70 pripeljal 160kmh. dobiv sem sodnika za prekrške in odvzem iizpita za 24 ur. a kdo ve kakšna denarna kazen me še čaka?

Če pravilno sklepam se je prometni prekršek zgodil izven naselja (kjer velja splošna omejitev 90 km/h in je bila s posebnim prometnim znakom postavljena omejitev 70 km/h?).

Če je temu tako, boš veselo lahko napisal pritožbo. Preden ti povem kako pa samo to - človek .... zresni se .... 160 km/h pri omejitvi 70? Omejitev ima že nek svoj namen ... ja, priznam da imam moralnega mačka ko ti izdajam tole "foro"; upam da si se vsaj naučil nekaj in da boš v bodoče pazil (btw: "fora" ne bo delovala za prekrške storjene po dnevu ko bo stopil v veljavo novi ZVCP, torej po 1.1.2005).

Evo, kaj pravi 3. odstavek 102. člena ZVCP:
Udeleženci v cestnem prometu morajo upoštevati omejitve, prepovedi in obveznosti, izražene s postavljeno prometno signalizacijo.

In 5. odstavek 102. člena ZVCP, ki ti odredi tvojo kazen ...
Z denarno kaznijo 10.000 tolarjev se kaznujejo za prekršek udeleženci v cestnem prometu, ki ravnajo v nasprotju s tretjim odstavkom tega člena.

Torej boš veselo pisal ugovor in izpostavil, da si storil prekršek v smislu 3. odstavka 102. člena ZVCP - nisi upošteval s prometno signalizacijo postavljene omejitve - izpodbijaj odločbo na osnovi nepravilno ugotovljenih dejstev in zna se ti zgoditi, da prideš skoz brez kazni

lp, D.[/i]

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Pe sep 10, 2004 2:51 pm

Če pa pride skozi brez kazni....pol pa nej gre naš državni zakon u tri pi.... ma......!
Najbolj žalostn je to, da tak divjaki zmeri preživijo, tisti nedolžni, ki se pa znajdejo na nepravem mestu ob nepravem času pa stradajo!!

Lp, Matej
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe sep 10, 2004 2:58 pm

če bi biu jst sodnik in bi mi dal tak ugovor bi ti dodal še tiste 10000 kazni
drgač pa ne vem zakaj bi ta ugovor deloval? sej lahk nardiš več prekrškou naekrat
pol bi lahk tud dau ugovor za prevoženo dvojno pouno črto, da po tem in tem zakonu piše da morš dt žmigouc, ti ga pa nisi dau
podpis

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Pe sep 10, 2004 2:59 pm

dcy747 je napisal/-a:

Če pravilno sklepam se je prometni prekršek zgodil izven naselja (kjer velja splošna omejitev 90 km/h in je bila s posebnim prometnim znakom postavljena omejitev 70 km/h?).

Če je temu tako, boš veselo lahko napisal pritožbo. Preden ti povem kako pa samo to - človek .... zresni se .... 160 km/h pri omejitvi 70? Omejitev ima že nek svoj namen ... ja, priznam da imam moralnega mačka ko ti izdajam tole "foro"; upam da si se vsaj naučil nekaj in da boš v bodoče pazil (btw: "fora" ne bo delovala za prekrške storjene po dnevu ko bo stopil v veljavo novi ZVCP, torej po 1.1.2005).

Evo, kaj pravi 3. odstavek 102. člena ZVCP:
Udeleženci v cestnem prometu morajo upoštevati omejitve, prepovedi in obveznosti, izražene s postavljeno prometno signalizacijo.

In 5. odstavek 102. člena ZVCP, ki ti odredi tvojo kazen ...
Z denarno kaznijo 10.000 tolarjev se kaznujejo za prekršek udeleženci v cestnem prometu, ki ravnajo v nasprotju s tretjim odstavkom tega člena.

Torej boš veselo pisal ugovor in izpostavil, da si storil prekršek v smislu 3. odstavka 102. člena ZVCP - nisi upošteval s prometno signalizacijo postavljene omejitve - izpodbijaj odločbo na osnovi nepravilno ugotovljenih dejstev in zna se ti zgoditi, da prideš skoz brez kazni

lp, D.[/i]

Misli si.
DObil bo kazen za povzrocanje splosne nevarnosti.
mislim ej...
razumem, da ga gonis, tam ko je 70 omejitev, kakih 100-110. pac so nekje omejitve RES butasto postavlene.
AMPAK 160!!??!!
no comment

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Pe sep 10, 2004 3:14 pm

Upam, da močno kazen :evil:

Lp, Matej
SlikaSlika

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Pe sep 10, 2004 3:48 pm

da dobiš kazen več ko je tvoj avto vreden... :evil:(vozi z glavo ne z desno nogo)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost