a33 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Proti svoji volji? Kak pa to izgleda?
Drgač pa: Odgover je NE!
LP!
kako to da si tako prepričan, si policaj?
dokument ni v skladu z njegovimi lastnimi navodili izpolnjen....
RejmiK je napisal/-a:..lp....ja mene so tud ustavl dons(so postavli radar) oz. sm biu parkiran(njih ni bilo tam) in sm se hotu odpelat domov(ko so gospodje prišli,hišo mam pa 200m stran)...in mi je g.Policist rekel da se ustavim(kljub temu da sem ze stau)...in mi normalno reku za dokumente,js mu jih seveda dam,potem mi je pa zaceu stokat ce imam homoligacijo...ker je seveda nimam(newem zakaj bi jo imel,če avto ni predelan)...po njegovem je avto spuščen,ima športni filter(to ima res) ter auspuh(nastavek dušilca)...ko sem mu rekel da je to avto tako tovarniško mi je odredil teh.pregled(kar seweda nisem opravil ker so tamkajsni delavci zelo usposobljeni)...tako da so tam samo še podrtili izjave g.Policista....aja pa avto je ROVER 114 gsi...ki ima zračno vzmetenje oz. zračne blazine...tako da sem potem usem dobil se plačilni nalog v vrednosti 416 € za športni filter pa še teh.pregled moram plačat ...a mogoce kdo kj ve kaj bi se dalo tukaj narest(če se sploh da) ali naj po domače povedan kot "poscan" drzim jezik za zobmi in plačam to kazen?? ...hvala za odgovore...lp
=swen= je napisal/-a:Ne, vozil sem na voznem pasu, twingo pa po prehitevalnem.
Plačal sem takoj, da sem imel 50% manj. Namreč delo s pritožbo bi sigurno zavlekli čez tistih 8 dni in potem ..... 250€.
Hvala za komentar!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov