Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe apr 08, 2005 10:29 pm

kochagna je napisal/-a: jaz ne sedem za volan pijan. _Upam, da bo sodnica verjela.

pol pa čudno, da boš šel zarad tega lih k sodniku :?

hja, nažalost ti lahko samo vzame izpit za določen čas, jaz bi ti ga za vedno. oprosti, na napačni forum si to šel napisat, ker to je res nesprejemljivo. mogoče eno pivo, da spiješ, ampak to si konkretno moral cel večer pit. si sploh lahko normalno stal al se sploh ne spomniš?

eh... brezveze takim govorit, ko sploh ne uvidiš, po postih sodeč, kaj si nardil. me res zanima kaj bi rekel, če bi zbil v takem stanju pešca ali se zaletel v koga, ki bi bil zarad tebe poškodovan ali celo mrtev. bi se tud probal izognit kazni, pa obdržat službo, kot voznik?
Slika

kochagna
Nov uporabnik

Kraj: kp

RegY

Napisal/-a kochagna So apr 09, 2005 7:49 am

Tebi verjetno je tuj pregovor: "Grešiti je človeško, oprostiti je božansko."

Se ne sekiram glede tega. Jaz sem vozil pijan in to danes obžalujem, ti pa bi svojo prepotentnost izlival skupaj s svojimi problemi na ljudi, ki ti niso nič naredili!!!

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo So apr 09, 2005 8:07 am

da sem jast sodnik....ti vzamem vozniško za 2 leti :twisted: :twisted: :x ...take kot si ti in tebi podobne bi blo treba v ljubljanici tunkat :x ....zaradi takih in podobnih ljudje umirajo na cesti :!: ....

..pa brez zamere...samo tko pač je :!:

kochagna
Nov uporabnik

Napisal/-a kochagna So apr 09, 2005 8:15 am

Pa bi po tvoje čez 2 leti bolje vozil, ali misliš, da zato, ker sem se tisti dan napil, da spadam med kronike in da sem družbi nevaren. Kljub temu, da sem naredil to veliko nevarnost, vem da nikomur ne škodujem in nikogar razen tistega večera nisem nikoli spravljal v nevarnost.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So apr 09, 2005 8:47 am

Zdaj te že malo j.... v glavo, se meni zdi. Ignoriraj.
Sicer pa, vsi, kar jih poznam, pijejo, se našvasajo, pa v avto pa ven, samo enega poznam, pa mene, ki ne pijeva nič alkohola. drugi pa vsi, pa ne pivo al pa dva ampak 10, pa grejo ven.
Ne vem, kak je pri vas, samo pri nas je tak. :D
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso So apr 09, 2005 9:15 am

Kochagna res je , da tudi jaz ne pijem, ko sem z avtom oz. zelo,zelo redko se zgodi , da kaksno pivce( saj ze drugace ne) in nikakor ne zagovarjam tega ,kar si naredil ampak vsi smo pod kozo krvavi in na zalost si se spravil na napacnen forum poiskat kaksen dober nasvet , ker tu gor so ljudje( opazil si sam kateri) sami angelcki in so vsi najboljsi ,ki nikoli ne pijejo in nikoli ne prekoracijo omejitev in se v glavnem vedno drzijo vseh zakonov :twisted: :-:o
Drugace pa ti zelim , da na sodiscu zrihtas tebi v korist, ceprav sem ze slisal za nekaj podobnega , ko so poklicnemu soferju kljub temu , da je prvic napihal odvzeli izpit, nato je izgubil se sluzbo in zgodba se je na zalost zelo tragicno koncala. LP
AH NI NAM LAHKO!

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 So apr 09, 2005 9:23 am

Spet sami anglečki :noro
Človek je vprašal za nasvet, vi ga pa napadate. Pač človek se ga e napil, peljal in hvalabogu ni naredu pizdarije.
Me prov zanima kok od vas, še nikol ni sedla za volan vsaj mejckeno pijana! Bla bla bla, same buče :rofl
Zakaj ste taki, sej policaji ne berejo tega foruma tok pogosto, da vas bodo pol lovil.

Skratka, izpita ti ne bo vzela, ker prej še nisi bil kaznovan. Fajn jamrej da ga rabis, da je taka tvoja sluzba, spomn se de ste praznoval eno stvar edinkrat v zivljenju, mal jokcej pa bo. Sicer boš fasal fajn kazen pa nekej pik, ampak izpit ti bo ostal. Vsaj tko se je zgodil mojmu kolegu, k je najprej usel policajem z ugasnjenimi lučmi, pol so ga lovil pa ne ujel, pol so ga koncno doma počakal pa je pihnu 1.58, pa še na odvzem je šel, pa je pokazal 1.65. Skratka model je dobu 200k SIT kazni pa ne vem kolk pi, ampak vozi se pa se naprej!
Tolk z moje strani! :pivo

:pop:

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo So apr 09, 2005 9:50 am

BlazB je napisal/-a:No upam da dobis cim bolj normalnega sodnika ki ti bo vzel izpit in nabil ene 300 jurjev kazni. Bos pac izgubil sluzbo ce bi bil jaz tvoj sef bi te itak vrgu na cesto ce bi izvedel da si vozil pijan. Neodgovornih in malomarnih ljudi pac nobeno resno podjetje ne potrebuje. Sicer pa lamericani imajo lep rek Don't do the crime if you can't do the time. V kaksni bolj normalni drzavi bi za tak prekrsek izgubil izpit brez moznosti ponovnega opravljanja do konca zivljenja. V Sloveniji pa bos ZAL slej ko prej spet na cesti. :evil:

Ti pa si angelcek al kaj?? Po postih sodec, je clovek normaln in obzaluje to kar je naredil.. Ti pa, da bi mu vzel sluzbo, izpit...
Kaj pa delas v sloveniji ce le-ta ni normalna drzava?? :roll:

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So apr 09, 2005 10:13 am

Nekateri tukile pa res ze mal pretiravate. Clovek je lepo napisal, da naj bi ga domov peljala punca, k ga pa potem ni mogla in se mu je zdel bols, da on pelje.

Pod nobenim pogojem ne zagovarjam voznje pod vplivom alkohola (razen kozarec vina med kosilom) in sem se vsakega, ki je sel pit in je vedel, da bo potem vozil napizdil. Tukile so ble stvari mal drugacne. 1.88 je ogromno in ni niti najmanj primerno za kamorkoli, se najmanj pa za na cesto. Ce se cloveku sedaj odvzame izpit bo ob sluzbo in se financno ne bo sposoben placati kazni. Ne drugih obsojat na tak nacin. Vsi delamo napake in pizdarije na cesti. Sigurno se vas vecina zaveda svojih... ce se jih ne, ste verjetno bolj nevarni kot uni, ki se jih.

Sodnici povej tocno tako kot je bilo in se ne zmisljuj kaksnih cudnih stvari. Povej, da bos v primeru izgube izpita ob sluzbo, da si bil v osmih letih vozniskega staza nekaznovan in da si v tem casu veliko prevozil. Tist vecer se je pac zgodil. Sam ves, da ni blo prav, kar je blo in za to bos kaznovan.

Jest osebno upam, da bos kaznovan s pikami in denarno kaznijo - prekrsku ustrezno.

Ce je pa zgodba o vseh olajsevalnih okoliscinah izmisljena... ti pa tudi odvezm izpita ne bo pomagal. Sam ves, kako je bilo.
Slika

kochagna
Nov uporabnik

Napisal/-a kochagna So apr 09, 2005 10:20 am

Hvala lepa vsem skupaj za vse te vzpodbudne besede. In res obžalujem se čisto nič ne izmišljujem in sodnici ne mislim niti slučajno karkoli zakrit ali celo lagat. Upam pa, da bo razumela. Sam pri sebi vem, da če mi bo izpit ostal, nobenega ne bom ogrožal več. Ker sem vesten svojih napak in jih tudi v življenju popravljam!

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim So apr 09, 2005 6:00 pm

kochagna je napisal/-a:Hvala lepa vsem skupaj za vse te vzpodbudne besede. In res obžalujem se čisto nič ne izmišljujem in sodnici ne mislim niti slučajno karkoli zakrit ali celo lagat. Upam pa, da bo razumela. Sam pri sebi vem, da če mi bo izpit ostal, nobenega ne bom ogrožal več. Ker sem vesten svojih napak in jih tudi v življenju popravljam!

glede na to, kar pišeš, se vidi, da kesaš, da se zavedaš napake in da ti je to bila šola za nadalje. Napake torej ne misliš ponavljat... Želim ti uvidevno sodnico in glede na zakonske predpise najnižjo možno kazen.
govorim ti tudi iz lastnih izkušenj ko sem pred mnogimi leti, tako dolgo je tega, da sem pozabil, za kaj sem sedel pred sodnikom za prekrške :oops: , ni pa bil alko, ampak prehitra vožnja al nekaj takega - lepo in jasno povedal, da vse obtožbe držijo, nič se nisem zmotaval in sva se lepo zmenla, rekel je, da je Ok, da vidi, da se zavedam prekrška bla bla bla, in se skoraj opravičil, da mi mora dati kazen, čeprav najmanjšo. (mislim, da sem plačal nekaj takega kot bi zdaj bilo, recimo 50 jurjev, pa tri mesece sem bil brez vozniške).
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So apr 09, 2005 6:51 pm

Pomeni, da si za 100% prekoračil dovoljeno hitrost, če ni bil alko.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Ne apr 10, 2005 4:00 am

ma ne, to je bilo pred sto leti, še v stari jugi.
lp pilgrim

kochagna
Nov uporabnik

REZULTAT

Napisal/-a kochagna To apr 12, 2005 11:50 am

Naj povem: Sodnica me je razumela.... dala denarno kazen. 140.000 SIT in 7 kazenskih točk, vendar izpit mi ostaja. Tako, da izgleda, da je razumela, da mi je resnično žal za kar je bilo. In res, imeli so prav tisti, ki so na tem forumu napisali, da tudi sodniki so ljudje. In glejte, tukaj vsem vam še 1x pravim, da mi je res žal, za to kar sem naredil in da se to ne bo ponovilo.

Hvala za razumevanje!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Re: REZULTAT

Napisal/-a Pugi To apr 12, 2005 11:53 am

kochagna je napisal/-a:Naj povem: Sodnica me je razumela.... dala denarno kazen. 140.000 SIT in 7 kazenskih točk, vendar izpit mi ostaja. Tako, da izgleda, da je razumela, da mi je resnično žal za kar je bilo. In res, imeli so prav tisti, ki so na tem forumu napisali, da tudi sodniki so ljudje. In glejte, tukaj vsem vam še 1x pravim, da mi je res žal, za to kar sem naredil in da se to ne bo ponovilo.

Hvala za razumevanje!

no ti si eden redkih ki mu privošim manjšo kazen čeprav je pil... Zdj pa pamet v roke ;)

drk.press ;)

Joke, srečno vožnjo!
Slika

Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Novinec

Napisal/-a GEISTERFAHRER To apr 12, 2005 12:00 pm

kochagna je napisal/-a:Naj povem: Sodnica me je razumela.... dala denarno kazen. 140.000 SIT in 7 kazenskih točk, vendar izpit mi ostaja. Tako, da izgleda, da je razumela, da mi je resnično žal za kar je bilo. In res, imeli so prav tisti, ki so na tem forumu napisali, da tudi sodniki so ljudje. In glejte, tukaj vsem vam še 1x pravim, da mi je res žal, za to kar sem naredil in da se to ne bo ponovilo.

Hvala za razumevanje!

Si ti ena pithcka, ma sprejmi kazen kot DED, pa bo!
Alfa-146 BOXER, za dušo in telo!
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To apr 12, 2005 12:12 pm

dobr to da ti je ratalo obdrzat, ceprav ne podpiram voznikov, ki pijejo in vozijo!! ampak ti je resnicno zal!! pa vrjetn se to res ne bo ponovilo, pa srecno voznjo

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To apr 12, 2005 7:12 pm

Pa je ratalo :)

Sedaj pa :vrum pa brez :pivo in :pij: ce ne bo :/:o:/ in :-:o .

Lahko pa tudi samo drugo dvoje, brez prvega in zadnjega. Sicer pa... sej se ti vidi, da sam ves kaj je prav. ;)
Slika

SkIDiver
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SkIDiver Če apr 14, 2005 9:52 am

Dobra šola ti je bila tole! Največja kazen pa ti je blo sekiranje, ko si čakal sodnika za prekrške!

Te je zučilo. Prav je tako! Za volan le trezen. Sam tudi kdaj spijem samo takrat ne vozim. Največ kar sem kdajkoli spil in šel za volan so bili 3-je bambusi po 2dl v 3 urah. Vmes pa še 2x po 3dl sokšpricarja in po zadnjem bambusu 3dl vode pa sem vseeno vozil s strahom. Pa ne da bi bil pijan, niti najmanj ne, ampak sem se bal, da bi napihal čez 0.5 pa sem imel že več kot 2 leti izpita najbolj pa to da bi kje srečal kakega pijančka na sredi ceste in ga trofu. Zato sem se tud vozil 50km/h s sokoljimi očmi. Nikol več. Pijem sokšpricar in se peljem ne vozim.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe apr 15, 2005 7:31 am

Hvala za razumevanje!

upam, da ste veseli dogodek konkretno zalili :pivo :har ...
GTI
ITR
E30
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost