Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 So apr 15, 2006 3:00 am

Saj pa lahko te fotke posles direkt v fabriko ali na upravo z temi trgovci se je itak brezveze kregat ker ne dosezes nic ....tam pa ti vec kot pa ne itak ne morejo rect....sem mel prej twingo pa je bla j***a podobno sestavljena tak da zgleda da je to pri renaultu ze po defaultu ;)

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ So apr 15, 2006 8:40 am

Jao jao..ta renault :evil:
Zgleda so se res razvadili, ker včasih so pa delal kvalitetne avte. Sem imel petko, ki je 170 000km naredila brez problema (razen tistih, ki sem jih povzročil jaz :twisted: )

Res pojdi na renauld in se skregaj če je potrebno..tega si pri novem avtu res ne smejo privoščiti. Se naša Lada Samara je bolje sestavljena...
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss So apr 15, 2006 9:25 am

martk je napisal/-a:
Torti je napisal/-a:Poglej si novega Passata in njegove linije. Katastofalno! Na armaturko pa raje ne z roko pritiskat, ker boš vido kak se špranje premikajo! :jao:

Golf tradicija :twisted:

haha ni res golf trojka je supr auto
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider So apr 15, 2006 9:44 am

LUCKY LUKE je napisal/-a:prosim da si preberete ta članka, ker mislim da to ni več samo naklučje!!
iz Avtomagazina

http://www.moj-album.com/album/2880522/?os=2880564

http://www.moj-album.com/album/2880522/?os=2880561

Stari to ne morem verjet! Kako so uni ženski odgovoril, kao, ker niste pripeljali vozila na pooblaščeni servis, je avto zanič popravljen... PA ČLOVEK BOŽJI, AVTO JE IMEL 37.000 PREVOŽENIH!!!! Normalen diesel pametnih izdelovalcev bi ajebaval pri cca. 200 do 300.000 prevoženih kilometrih. Nenazadnje je to čista resnica, da je reno en krš, oziroma francozi in marsikateri evropejec na splošno tudi. Ravno tako je tudi na japonskem oziroma po fabrikah v evropi, kjer izdelujejo njihova vozila kak avto narejen ob pol dveh, vendar pa je razmerje med klumpom in dobrimi vozili sigurno precej drugačno. Znanec ima dva kangooja za službeno rabo. Eden je bencinar, drugi pa diesel. KATASTROFA!!! Njegovi delavci zjutraj zamujajo na delo zaradi avta, ki noče pri dobrih 100.000 kilometrih več vžgat. Vsak teden je na servisu, kjer pomoje ne vedo več, kaj z avtom naredit. Da naštejem razloge za servis: Odtrgan motor s 65KM, porabljena samo ena zavorna ploščica, nezmožnost vžiga (vsak dan rabiš 10-20 minut da ga vžgeš), počen amortizer, hladilnik spustil, armatura razpada, drsna vrata na pol zaprta, odtrgane kljukice za odpiranje drsnih stekel, pol podvozja že zamenjanega... da o drugem avtu sploh ne začnem razpravljati. Kdorkoli reče, da mu renault dobro služi se je zlagal, kot je dolg in širok, ali pa je eden redkih srečnežev.

Lahko pa naredimo še eno razpravo o pooblaščenih servisih: Fotr je peljal vectro na bivšo avtotehno v kranju, kjer je dal menjati olje in filter, skratka prvi servis. zamenjali so mu olje, pa še to niso pustili da se dobro odteče, saj ko sva s fotrom gledala šipko, je bilo olje na njej skoraj enako črno, kakor prej. Nakar se stari odloči, da bo servise delal sam in ješel kupit filter, kjer so ugotovili, da ima v atu še originalen filter. :roll: Pri mojem avtu na pooblaščenem servisu niso mogli ugotovit, zakaj mi ne dela pumpa za bencin z izgovorom, da nimam računalnika. Ko mi je avto v ljubljani naposled crknil in sem moral klicati avtovleko, sem si vzel uro časa in razdrl elektro omarico, kjer sem pospajkal malenkosti in stvar ponovno dela. Ravno tako sem šel vprašat, zakaj mi avto preveč kuri. Rekli so, da ne morejo ugotovit, češ da zato, ker nimam računalnika. Avto sem peljal na servis k človeku, ki je strokovnjak za vplinjače, vendar pa ima delavnico tako majhno, da iz avta komaj izstopiš. Strošek 2000 sit in avto je porabil 2 litra manj na 100 kilometrov. Kdo je potem boljši?? :/:o:/

Definitivno ne drži, da so vozila znamk, ki so zglobalizirne, narejena dobro, saj se škrtari na vseh možnih stvareh, razen na direktorskih in menedžerskih plačah. V neki temi sem zasledil naslednjo izjavo: "Kako lahko govorite, da so nemci toliko boljši od ostalih, sploh pa mercedes, kjer imajo ljudje baje nizke plače." Prvič: od ženske stric dela tam in ima vse prej, kot nizko plačo, če gledaš tamkajšnji standard, ali tudi ne; in drugič: WTF ima plača opraviti s kvaliteto narejenga vozila?? Eno so dejstva drugo pa ponos. Pglejte rekorderje v prevoženih kilometrih in se odločite na podlagi tega. Kolega je kupil MB S350. Že vidim, kako se vsak izmed vas drži za glavo, kao, a veš kolk je to stroškov, kar pa sploh ne drži. Po enem letu uporabe je človek menjal jermen, šponarje in olje ter filter. Avto je star 10 let in je luksuzna limuzina z 160.000 prevoženimi kilometri. Poraba je 11 litrov na 100 km, ampak s tem avtom je vsaka vožnja posebej doživetje in ne škripanje z vseh strani ter crkavanje turbin in raznih dragih stvari. Zanj pa je plačal toliko, kot bi dal za kako novo renojevo podrto gajbico. Kaj se potem izplača?

Zašel sem iz teme. To pa samo zato ker eni mislijo da z novim avtom držijo boga za j***a in so egoistični, kar se da. Odgovor na vprašanje:
Vztrajaj do konca, vsaj toliko časa, dokler imaš garancijo. Šef ima brata, kateremu je crknil toledo pa so mu ga ves čas bezal ravno toliko, da se je spet peljal. Ko pa se je dokončno razpizdil in šel na inštitucije za varovanje potrošnikovih pravic, pa je dobil nov avto, pri katerem pa so se zelo potrudili, preden so izbrali pravega zanj. BODI VZTRAJEN! :!:
Zadnjič spremenil ghostrider, dne So apr 15, 2006 10:55 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider So apr 15, 2006 9:51 am

pele je napisal/-a:Pri nas doma imamo tudi Clija, ampak jaz sem se že pred nakupom zavedal da kupujem francoski avto , ki niso nikoli sloveli kot nevem kako kvalitetni.Roko na srce japonska ali nemška konkurenca je nekoliko dražja in kvalitetnejša.Denar ne laže!
:bow

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So apr 15, 2006 10:36 am

LUCKY LUKE je napisal/-a:prosim da si preberete ta članka, ker mislim da to ni več samo naklučje!!
iz Avtomagazina

Noben mi noče vrjeti da so novi avti površno narejeni raje bi reku da so katasrofalni, pa si poglejmo malo preteklosti kot veste je Japonska 15 let pred nami s tehnologija njihovi avtomobili so najbilj kakovostno narejeni in poglejmo20 let starega Nemca zlasti golf 2 dizl pred 20 leti so naredili Nemci najboljši avto a ko so ga izdelali in se je začel prodajat so ugotovili da nimajo skoraj nobenega dobička iz servisov enostavno so ti avtomobili zdržali po milijon kilometrov zlasti vožen relacijsko,servisi ter normalne vožnje,sam se lastim tega avto in mi ni potrebno nič menjat,menjam samo olje ter filtre to je pa vse,glavni servis na 100.000 km tako kot vsi novi avtomobili(jermeni), le zakaj je ta stari dizl še na trgu ker je neuničljiv((((( tank k ga ni še noben uniču-to je en mehanik napisal))))))) !!!!!!.
Žal danes bi lahko proizvajalci naredili 100 X boljše avtomobili kot pred 20 leti in nebi bilo toliko problemov a motiv podjetja je poslovanje s čim večjim dobičkom ter čim manj s stroški -slab material platika je danes najcenejša proizvodnja za avtomile(bil sem v salonu in je polno plastike po avtom., kar pri starih avtih ne poznamo plastike.).....
Če kopujete avte kupite raje Japonca kot pa Francoza(meni je vseeno)
Ekonomska smer(raziskava trga.....)
lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So apr 15, 2006 10:48 am

gkosto je napisal/-a:
Vsi govorite naj reklamira ... ampak nemogoče je neko stvar reklamirat, če proizvajaec to ne smatra kot napako. Pač tako je narejeno in konec.

Če se pri Renaultu imajo za "dobro" firmo, bi tole napako mogli odpravit brez izgovorov, ker kot sami veste, zadovoljna stranka je najboljša reklama! ;) Če ga boš peljal nazaj v avtohišo, ti lahko nastavijo odbijač v 30 minutah, samo vijake nastavijo pa bodo linije kot se spodobi ;)
Je pa Clio res nižji razred, tako da linij ne pričakuj v nulo, ker jih noben avto do 10 mio nima! Je pa tole res izven meje normalnega odstopanja.
LP

Ma da se vse pogledat bil sem v vseh avtohišah po Ljubljani po salonih ter rabljenih avtomo,tok sem mel časa in moram povedat da so pri novih avtih špranje vse enake do nula, če niso je treba uveljavt reklamacijo tako je....
lp

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So apr 15, 2006 11:48 am

sonček je napisal/-a:
Ma da se vse pogledat bil sem v vseh avtohišah po Ljubljani po salonih ter rabljenih avtomo,tok sem mel časa in moram povedat da so pri novih avtih špranje vse enake do nula, če niso je treba uveljavt reklamacijo tako je....
lp

Glej, vsak avto ima neko določeno dovoljeno odstopanje, ker je avto sestavljen iz XXX delov, in je zagotovo vmes nekje en del, ki ni čist u nulo narejen in zato je potem končni izdelek tak kot je.
Je pa tak kot so že povedali pred mano, danes ni več pomembna kvaliteta, važn je da je hitr narejeno pa da je dobiček.Žal ni tako samo pri avtomobilih, tako je postalo povsod drugod! :evil:
P.S. Verjem da so v salon dal tist avto, ki je bil najbol u nulo narejen, kupcu so pa "podtaknili" tistga taslabšega. Tko je.. ;)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So apr 15, 2006 12:10 pm

gkosto je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:
lp

Glej, vsak avto ima neko določeno dovoljeno odstopanje, ker je avto sestavljen iz XXX delov, in je zagotovo vmes nekje en del, ki ni čist u nulo narejen in zato je potem končni izdelek tak kot je.
Je pa tak kot so že povedali pred mano, danes ni več pomembna kvaliteta, važn je da je hitr narejeno pa da je dobiček.Žal ni tako samo pri avtomobilih, tako je postalo povsod drugod! :evil:
P.S. Verjem da so v salon dal tist avto, ki je bil najbol u nulo narejen, kupcu so pa "podtaknili" tistga taslabšega. Tko je.. ;)

To sem hotu slišat !!!!!
lp

AS_
Novinec

Napisal/-a AS_ So apr 15, 2006 12:24 pm

ghostrider je napisal/-a:
iz Avtomagazina

Stari to ne morem verjet! Kako so uni ženski odgovoril, kao, ker niste pripeljali vozila na pooblaščeni servis, je avto zanič popravljen... PA ČLOVEK BOŽJI, AVTO JE IMEL 37.000 PREVOŽENIH!!!! Normalen diesel pametnih izdelovalcev bi ajebaval pri cca. 200 do 300.000 prevoženih kilometrih. Nenazadnje je to čista resnica, da je reno en krš, oziroma francozi in marsikateri evropejec na splošno tudi..........

Čakaj, čakaj..res da so novi renaulti mogoče j***a, samo ne moreš pa za vse kriviti proizvajalce. Kot vidiš, je avto vozila ženska in roko na srce, večina ženskih voznic nima pojma, kako se avto upravlja. Čisto možno je, da je mrzlega gonila do daske in to pa seveda zelo koristi turbini kajne?
Ker imam veliko prijateljic z izpitom, se vedno držim samo za glavo, kaj to delajo z novimi avti (ki jih kupi ati :D )...res si jih ne zaslužijo. Baje moraš počakat, da ti ugasnejo kontrolne lučke ko daš kontakt preden vžgeš..no one tega ne počno. Vsako jutro se jim (zaradi dolgega lišpanja itd) mudi na fax oz službo in tiščijo tiste boge cliote in puntote s tretjo 90. Nazaj grede pa s 4. prestavo 40, da bo manj pokuril :/:o:/ .
Da sploh ne omenjam skurjenih sklopk pri speljevanja ali pa vžiganja v prestavi, vožnje z zategnjeno ročno :ue
Na koncu se jim pa ne da nic dopovedati, ker se kao pametnega delam..

In potem je kr naenkrat kriv servis in nov avto...

Kar se pa službenih avtov tiče pa verjetno veste, kakšen odnos imajo ljudje do njih. Sam sem pri interevropi enkrat peljal službenega polota..zjeban do j**c...metalo je iz prestave, ob speljevanju cukal, ves pobuškan....

BTW nimam renaulda ali fiata, če mislite, da jih zagovarjam...
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So apr 15, 2006 1:43 pm

Ja, tocno to! In nic drugega. Sigurno ma Renault babe za tekocim trakom, da take slamparije ven pridejo. :roll:
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So apr 15, 2006 1:50 pm

AS_ je napisal/-a:
iz Avtomagazina

Stari to ne morem verjet! Kako so uni ženski odgovoril, kao, ker niste pripeljali vozila na pooblaščeni servis, je avto zanič popravljen... PA ČLOVEK BOŽJI, AVTO JE IMEL 37.000 PREVOŽENIH!!!! Normalen diesel pametnih izdelovalcev bi ajebaval pri cca. 200 do 300.000 prevoženih kilometrih. Nenazadnje je to čista resnica, da je reno en krš, oziroma francozi in marsikateri evropejec na splošno tudi..........

Čakaj, čakaj..res da so novi renaulti mogoče j***a, samo ne moreš pa za vse kriviti proizvajalce. Kot vidiš, je avto vozila ženska in roko na srce, večina ženskih voznic nima pojma, kako se avto upravlja. Čisto možno je, da je mrzlega gonila do daske in to pa seveda zelo koristi turbini kajne?
Ker imam veliko prijateljic z izpitom, se vedno držim samo za glavo, kaj to delajo z novimi avti (ki jih kupi ati :D )...res si jih ne zaslužijo. Baje moraš počakat, da ti ugasnejo kontrolne lučke ko daš kontakt preden vžgeš..no one tega ne počno. Vsako jutro se jim (zaradi dolgega lišpanja itd) mudi na fax oz službo in tiščijo tiste boge cliote in puntote s tretjo 90. Nazaj grede pa s 4. prestavo 40, da bo manj pokuril :/:o:/ .
Da sploh ne omenjam skurjenih sklopk pri speljevanja ali pa vžiganja v prestavi, vožnje z zategnjeno ročno :ue

Kar se pa službenih avtov tiče pa verjetno veste, kakšen odnos imajo ljudje do njih. Sam sem pri interevropi enkrat peljal službenega polota..zjeban do j**c...metalo je iz prestave, ob speljevanju cukal, ves pobuškan....

To je še ena tisti tako je avto je treba pred uporabo prebrat navodila. Avti s turbino jim moraš nuditi še posebno higieno treba je pred vžigom ter pred izklopm motorja počakati da se turibina vstavi v prvotnem stanju ter da mrzlega ne tiščimo to je bistvo ter je npretirano gajnanje agregata.
lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So apr 15, 2006 3:10 pm

Enkrat sem se z prodajalcem in serviserjem,ki je moj dober kolega in dela na SEAT servisu lepo pogovarjal in tut oba sta mi "priznala" da se takšne stvari tut pri drugih znamkah dogajajo in da je zlo veliko vlogo igra dejavnik,kdaj je bil avto narejen v ponedeljek ali petek ali je bil narejen zjutraj ali ob koncu službe tut sam iz lastnih izkušen v službi vem,da v petek komaj čakam,da je ura 2 in da lahko grem domov in tut priznam,da se včasih nardi da tisti zadnji izdelek ni lih narejen tko kot tisti ob 6 uri zjutraj pa čeprav je v okviru toleranc.Tko je žal res je velik vredno kdaj je bil izdelek narejen in tudi kje.Za tega Cliota tle pa lahk rečem sam,da meče zlo slabo luč na znamko Renault in posledično tudi na avtohišo,ki je avto prodala,ker po pravem bi morali to prodajalci mal prej pregledat pa po zmožnostih tut sanirat.Je pa tle en problem,jst recimo sem moral pri prevzemu vseh novih avtomobilov ob prejemu podpisat izjavo,da semavto temeljito pregledal in da nisem opazil ničesar kar bi kasneje reklamiral in da je avto v odličmen stanju.Seveda nisem pregledal avta ampak v euforiji ko prevzameš avto niti nebi vidu vseh morebitnih napakic.Zaenkrat mam srečo (tok tok).

To je pa malomarnost samega šefa firme,pri privatniku kjer sem prej delal smo mel služben tovornjak in službenega passata in lahk rečem,da sem ob vsaki končani uporabi 10X vse preveru in spucal,ker drugače je bil ogenj v strehi.Sem passata skor bolj pazil kot svoj avto :D pa čeprav je bil služben.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider So apr 15, 2006 4:00 pm

AS_ je napisal/-a:
iz Avtomagazina

:rofl :bonk
Vse to je res sam še vseen avto ni mel še 40000 km. Tud od mojga fotra avto je TD pa sem ga še preden sem izpit naredu mrzlega turiral kar je dal, da ne omenjam podiranja rekordov na določenih relacijah, ko sem opravil vozniški izpit, pa pri 120000 za turbino niti ne ve da obstaja. Niti nisem jebal une lučke 5%, važn da je letel. Ravn tko turiram svoj avto kar da, pa po 100.000 nabijanja na gas mašina tud majhn ne zakašlja. To da ji kadi pa je normalno, saj to počne vsak močnejši diesel. Res da je baba sam pomoje da ni ena unih šminkerk, k pojma nima o avtih in da pazi z vožnjo, saj mislm da nima tolk usmojenga atija, da bi ji kupu laguno DCI. Pri 40000 km bi moral se avto mogu lih ulaufat in prpravt za 200000 brez servisa, sploh diesel.

Aja pa fantje morajo avte merkat, kako jih uporabljajo, ker jim drugač trga od plače. Ko je odtrgal kljukico sem bil pa zraven. Človk je normalno pritisnil na gumb, potem pa je porinil nazaj, nakar mu je stvar ostala v roki! Pa ne vem, kko bi grdo ravnanje vplivalo na počen amortizer pri neobremenjenem dostavnem vozilu???

AS_
Novinec

Napisal/-a AS_ So apr 15, 2006 4:38 pm

ghostrider je napisal/-a: Pa ne vem, kko bi grdo ravnanje vplivalo na počen amortizer pri neobremenjenem dostavnem vozilu???

Ne vem. Vem pa, da v okolici begunj, natančno pri rodinah, čez dokaj velik cestni klanec z službenimi (ne bom povedal od kere firme) kombiji in audiji tekmujejo, kdo bo dalj skočil (in to niso nedolžni skoki če kdo pozna tisti klanec).

Drgac nism reku, da je v tem primeru res kriva ženska, je pa vse mogoče. Zaradi šlampasto narejenega cliota tudi ni kriva ženska, je pa res, da je neprimerno ravnanje uporabnikov tudi krivo za marsikatere napake.

In glede tega cliota bi se tudi jaz pritožil, ker je res šlampasto narejen. Saj sem rekel..še naša lada samara je bolj simetrična..
Ne pusti se jim.

lp AS_
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider So apr 15, 2006 4:40 pm

AS_ je napisal/-a:
ghostrider je napisal/-a: Pa ne vem, kko bi grdo ravnanje vplivalo na počen amortizer pri neobremenjenem dostavnem vozilu???

Ne vem. Vem pa, da v okolici begunj, natančno pri rodinah, čez dokaj velik cestni klanec z službenimi (ne bom povedal od kere firme) kombiji in audiji tekmujejo, kdo bo dalj skočil (in to niso nedolžni skoki če kdo pozna tisti klanec).

Drgac nism reku, da je v tem primeru res kriva ženska, je pa vse mogoče. Zaradi šlampasto narejenega cliota tudi ni kriva ženska, je pa res, da je neprimerno ravnanje uporabnikov tudi krivo za marsikatere napake.

In glede tega cliota bi se tudi jaz pritožil, ker je res šlampasto narejen. Saj sem rekel..še naša lada samara je bolj simetrična..
Ne pusti se jim.

lp AS_

Vem ker klanček, ja. Tam smo tud jst pa kolegi te stvari izvajal, valda s svojimi avti. Pa je od takrat vseeno prevoženih enih 80000 brez problema. :roll:
Aja pa verjem mi, ne upajo, ker je prezafukan šef, da bi si upal dirkat al pa kj tacga.

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k So apr 15, 2006 5:09 pm

Uhja. Ne da se mi vsega brat.

Vsi clioti niso tako slabo narejeni kot prej predstavljeni!
Na mojem takih nepravilnosti kot je lomljenje linije (ki je tudi na pred objavljenih uradnih fotkah) ni. ''špranje'' med različnimi deli karoserije pa so čist enako veliki kot recimo na Alfi 156 in novem fordu focusu (pač tadva sta zraven na parkirišču stala ;) )

Je pa res da se ve kako je z renaultovo elektroniko (sploh laguna).. tak da bi človek moral vedet v kaj gre.

Je pa tak, da dokler je avto v garanciji brez problema zamenjajo čisto vse kar ni vredu.
Mi smo dali laguno zdaj na zadnji servis pred potekom garancije. Menjat treba: zadnja desna luč, ena od zadnjih kljuk+senzor, kartici, batek na sklopki, display klime.

Raje pa ne razmišljam kaj bo čez 2 leti...upam, da bomo meli do takrat že kaj drugega.

lP

Uporabniški avatar
LUCKY LUKE
Novinec

Kraj: notranjska

Napisal/-a LUCKY LUKE So apr 15, 2006 7:05 pm

evo prou za foro sm šou zdele mal čekirat Accenta od fotra, vsi spoji so OK edin pr zadni haubi niso špranje čist enake, sam morš že orng pogledat da opaziš, pa tut moja bivša 155-ka ni imela tok velikih razlik, res pa je da ma že fabršk tok lufta med spoji da lohka daš prst notr sam so vsej enakomerni.
evropejci bodo mogl nazaj na stara pota (k včasih so bli zakon, sam časi se spreminjajo) če nočjo da jih japonci ne bodo "pojedli"

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar So apr 15, 2006 8:15 pm

Največje in najgrše špranje, ki sem jih kdaj videl na katerem koli avtomobilu, so okoli prtljažnika nove Škode Octavia (limuzina). :roll:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Re: Clio 3

Napisal/-a zupi13 Ne apr 16, 2006 9:24 am

BB99 je napisal/-a:Avto mislm d ni biu razbit, bil je po narocilu( čakal sem en mesec), tko d kej tazga tezko vrjamem d bi ga od kje prvlekl.... Se bom pa u tork do prodajalca zapelu d slism komentar...

P.S.: Kje pise kje je biu avto narejen?? (V homologaciji pise Francija)

na desnem stebričku je ovalna ploščica in gor je sedem mestna oznaka , ki se začne s črko in ta črka ti pove, v katerem kraju je avto bil sestavljen...
npr.: y523654 (s tem, da je y mišljen za novo mesto, torej gre tu za cliota 1, 2 ali faza 3...)
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost