eljuero je napisal/-a:kofy je napisal/-a:Na večini cest so postavljeni znaki za opozorilo pred divjadjo. In če kljub znaku zbiješ divjad, si v nevarnostvo pred tožbo.
Sem extra gledal danes in ni znaka. Torej jaz tožim lovsko družino za nadomestno vozilo, ker mi baje ne pripada
lancia hf je napisal/-a:Če izbiješ srno tam kjer so postavljene table, boš sigurno plačal. Če pa table ni in pokličeš policijo, naredijo pa samo zapisnik, in pokličejo lovce da divjad odstranijo s ceste, mel tak primer 3 leta nazaj.
cardak je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Če izbiješ srno tam kjer so postavljene table, boš sigurno plačal. Če pa table ni in pokličeš policijo, naredijo pa samo zapisnik, in pokličejo lovce da divjad odstranijo s ceste, mel tak primer 3 leta nazaj.
s tem se ne strinjam.policija proba ugotoviti dejansko hitrost ob trku in ce je ta v mejah normale ni nic treba placat.je pac isti postopek kot ce nebi bilo table.
HaMzO je napisal/-a:so bli primeri baje resnični, tko sm slišal, da so napol mrtvo srno ki so jo zbil, kr odnesli domov in nasledni dan mel srnjad za kosilo![]()
B|ind je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:so bli primeri baje resnični, tko sm slišal, da so napol mrtvo srno ki so jo zbil, kr odnesli domov in nasledni dan mel srnjad za kosilo![]()
Ja, to so resnični primeri.
In ni jih malo ! Vem pa zato ker je oče lovec in lovski čuvaj in gre dostikrat na intervencijo ko je povoz divjadi.
Dostikrat se pa čez par dni najdejo le kake dlake in kri za cesto.
Srna pa v skrinji ali golažu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost