dejvi je napisal/-a:Naj ti bo v opomin in lekcijo, da nikoli več ne boš pretiraval v naselju, pa ne zarad sebe ampak zaradi otrok in drugih potencialnih žrtev. Si še mlad voznik in se učiš. Vsi smo šli enkrat skoz to. Verjemi, da je še 50 km/h krepko preveč, če ti na cesto skoči otrok, zdaj si pa zamisli, kaj bi se lahko zgodilo....
dejvi je napisal/-a:V glavnem...zdaj si me spomnil, kako drvijo pr nas (proti Vrhovcem v LJ). Tam je omejitev 40 km/h, ker je skoz strnjeno naselje, ampak vsak dan se najdejo norci, ki meni nič, tebi nič prehitevajo in vozijo tudi prek 100 km/h, ampak policije pa nikoli ni tam, vsaj jaz jih nisem videl, pa se vsak dan vozim tam. Bo potrebno poskrbeti tudi za to.
Volvo-s60 je napisal/-a:Čist tko informativno ..... upam da je tut res.... kako leto nazaj so nam na avtošoli ko smo bli na predavanjih cpp razložil kako se da prelisičit zakonodajo če to kar so rekli seveda drži... torej radar te slika in pošlje domov sliko in kazen na ime lastnika če lastnik dokaže da ta trenutek ni vozil avta, mu v primeru da ga je vozil ožji družinski član ni potrebno oz ima pravico da ne pove kdo ga je vozil in zato noben ne dobi kazni...
Volvo-s60 je napisal/-a:Lp eno vprašanje da ne odpiram nove teme, torej dons peljal mimo miličnika z radarjem, takim običnim ročnim (bil je s kolesom) torej stvar je sledeča zanima me če lahko dobim na dom sliko ali bi me moral on tam ustavit ++ radar bi moral stat na trdem on pa ga je držal v roki ?????
AVX je napisal/-a:Am zanima me, če se ti pripeljaš zadi za radar, ki se vozi in ti za njim, ali je možno da te on v tem času snema?
abbe je napisal/-a:jst kokr vem je tko da en more bit v kangoju da poj lahko naprej patrulji sporoci ker avto je kok su.ampak blo pa je neki govora o tem da bojo kangoje tko postimali da bo vse delau automatsko(slikal pa dajau u spomin) po pa bos po posti dobu poloznco pa sliko.
ce je pa to ze pa ne vem?
Cash je napisal/-a:A ni fora v tem, da ga morš kao prehitet, da te začne snemat??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov