Uribobo je napisal/-a:Noja jaz teh problemov nisem mel. Je pa čudno, da če maš v avtu super-duper-ultra-sonične-in-uporabne števce, pa da ne vidiš kolk greš? Pol pa vrjetno sam še tole nuca.
Pa si mel takega megana?
PureTNT je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Uribobo je napisal/-a:Noja jaz teh problemov nisem mel. Je pa čudno, da če maš v avtu super-duper-ultra-sonične-in-uporabne števce, pa da ne vidiš kolk greš? Pol pa vrjetno sam še tole nuca.
Pa si mel takega megana?
Sam sem preizkusil Megana in preglednost števca zagotovo ni vrlina tega vozila.
FBR je napisal/-a:Uribobo je napisal/-a:Noja jaz teh problemov nisem mel. Je pa čudno, da če maš v avtu super-duper-ultra-sonične-in-uporabne števce, pa da ne vidiš kolk greš? Pol pa vrjetno sam še tole nuca.
Pa si mel takega megana?
Uribobo je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Uribobo je napisal/-a:Noja jaz teh problemov nisem mel. Je pa čudno, da če maš v avtu super-duper-ultra-sonične-in-uporabne števce, pa da ne vidiš kolk greš? Pol pa vrjetno sam še tole nuca.
Pa si mel takega megana?
Še zmeri ga mam. Še nikol naletu na radar pa jih je v našem koncu dovolj.
FBR je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Uribobo je napisal/-a:Noja jaz teh problemov nisem mel. Je pa čudno, da če maš v avtu super-duper-ultra-sonične-in-uporabne števce, pa da ne vidiš kolk greš? Pol pa vrjetno sam še tole nuca.
Pa si mel takega megana?
Sam sem preizkusil Megana in preglednost števca zagotovo ni vrlina tega vozila.
Točno to hočem povedati. Pri omejitvi 100 te kaj hitro zavede tudi do 30 preveč, zaradi majhne pisava 110.
Zois je napisal/-a:evo vam podam sveže novice.saj nočem zajebat kzdv sam da boste vedli.no pred tam okol pol leta sem, naletel na radar v naselju kao 25+km. so mi namerli. 3 pike +250. nato sem se prek kzvd pritožil in sem dobil od sodišča da so odločili da sem kriv,. torej zaj polna kazen + sodni stroški . očitno so popravili lukne v zakonih v katere je kzvd vrtal
zaj mi je pa žal ker če bi takoj plačal bi bilo 125 evrov
PureTNT je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Torej danes me je dobilr adar v belem kanguji,omejitev je bla 70 ampak jaz pa sem se preipreljal nekje 100 ali pa 110.... Kaj lahko zaj pričakujem,aja pa mlad voznik sem še.
kaj lahko zaj pričakujem?kako bo visoka kazn?![]()
![]()
Lp,Patrik
Z nekaj sreče boš obdržal izpit, z veliko sreče pa bo tvoja hitrost z vključeno toleranco padla pod 100 km/h, za kar boš dobil 3 kazenske točke in 250 EUR kazni.
lisko je napisal/-a:Če gledaš drugače.... čez dve leti se ti brišejo....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost