Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 Po dec 14, 2009 9:21 pm

nebivedu je napisal/-a:...
Pa da ti dam kontro. Ob sedmih zjutraj ves zaspan in neprepasan vozim avto in me ustavi policaj. Vozniško, prometno in ju pregleda, potem pa; A verte zakaj sem vas ustavil? Jst: ja si domišljam - varnostni pas. Pa policaj nazaj; Ne, kolega je hotu videt, kako imate zmontiran vitel na avtu. Jst; ni problema razkažem in vse, se mal pogovarjamo in potem grem naprej. Policaj pa še; pa pripasajte se prosim.

Haha, ta je pa huda 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po dec 14, 2009 9:39 pm

Iz izkušenj lahko povem, da tako kot se boš ti obnašal do policista, tako se bo tudi on do tebe. Če mu boš ti je** ma*** ti jo bo in nazaj. So me že večkrat ustavili ... enkrat sem bil brez vozniške, drugič pa sem imel pijanega prijatla na sovoznikovem sedežu, pa sem jo odnesel le z opozorilom. Če lepo sodeluješ in jih ne provociraš ne vidim razloga, zakaj bi se tako obnašali. Priznam, pa da je veliko MLADIH poudarjam mladih policistov, ki ob zaključeni šoli mislijo, da so biga za jaj** prijeli in se obnašajo kot bogovi.

Ampak mislim, da si moral kar krepko jo usrat, da je policist vate z pištolo meril oz. da je te je obravnaval, kot si ti napisal ... ali pa si samo zgodbo močno prenapihnil.

LP
Matej

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 Po dec 14, 2009 9:47 pm

4vale6 je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:...
Pa da ti dam kontro. Ob sedmih zjutraj ves zaspan in neprepasan vozim avto in me ustavi policaj. Vozniško, prometno in ju pregleda, potem pa; A verte zakaj sem vas ustavil? Jst: ja si domišljam - varnostni pas. Pa policaj nazaj; Ne, kolega je hotu videt, kako imate zmontiran vitel na avtu. Jst; ni problema razkažem in vse, se mal pogovarjamo in potem grem naprej. Policaj pa še; pa pripasajte se prosim.

Haha, ta je pa huda 8) 8) 8)

Hehe, js poznam primer ko so kolega vstavili policaji, ker je vozil Turbo petko. In to samo zarad tega, da si jo od bliže pogledajo, ker je namreč zelo lepa in očuvana. 8)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 14, 2009 9:50 pm

nebivedu je napisal/-a:
žabar je napisal/-a:Rad bi vidu ksn post kdaj na temo kok dobr je bil ksn policaj ker ni napisu kazen ko bi mogu ampak je razumel in samo opozoril. Pise se le o policajih grobjanih, hinavci, agresorjih, policijski drzavi in ostalem s*****.

To je pa težko, danes že mediji težijo, da ne povedo nobene dobre novice, da se ljudje sekirajo. Noben pozitivnih misli sploh nima več.

Uh ti jih lahk jaz dosti povem :) Tud z lučkami že večkrat ustavljen pa nikol nobene kazni....Potem pa čist za brezveze peljem 66 namesto 50 pa dobim kazen....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po dec 14, 2009 9:53 pm

mojga brata so v belgiji ko je bil s kolegi vstavli z lučkami na avtocesti, vse potegnil iz kemperja, jih vrgli po tleg na avtocesti na odstavnem pasu, tko da so vklenjeni ležal cca 30 minut v dežju na tleh, in vsak je imel pištolo na glavi. potem so jih odpeljal vsakega posebej na pu, ko so čakali pol ure v sobi vsak zase, potem so pa prišli polcaji s kavico in opravičilom, da globoko obžalujejo svoja dejanja, ker je nekdo prijavil, da neki kemper šverca orožje, in so napačnega ustavli...

pa j*** ga, se nardi, ti vsaj mal adrenalin naraste...

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po dec 14, 2009 10:01 pm

mene so tko pred dvema tednoma ustavli v centru Kopra. najprej se mi je policaj vozu ob boku, pol se mi je cisto na rit prilepu. cez 100m pa mi je zacel blendat, jaz pa gledam koji k.... mu je, na prvi avtobusni pa lucke. pride sovoznik do mene, pogleda prometno, nato pa zacne okoli avta gledat in se sklanja k feltnam in tko. me je ze skrbelo da bo za homologacije spraseval. on pa nic, vrne prometno in nasvidenje. jaz pa :shock: kaj je blo to neki? :lol:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 14, 2009 10:08 pm

_furby_ je napisal/-a:mene so tko pred dvema tednoma ustavli v centru Kopra. najprej se mi je policaj vozu ob boku, pol se mi je cisto na rit prilepu. cez 100m pa mi je zacel blendat, jaz pa gledam koji k.... mu je, na prvi avtobusni pa lucke. pride sovoznik do mene, pogleda prometno, nato pa zacne okoli avta gledat in se sklanja k feltnam in tko. me je ze skrbelo da bo za homologacije spraseval. on pa nic, vrne prometno in nasvidenje. jaz pa :shock: kaj je blo to neki? :lol:

Verjetno je podoben avto bil udeležen kje.....se je men že tudi zgodilo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

lukp
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lukp Po dec 14, 2009 11:08 pm

splash je napisal/-a:mojga brata so v belgiji ko je bil s kolegi vstavli z lučkami na avtocesti, vse potegnil iz kemperja, jih vrgli po tleg na avtocesti na odstavnem pasu, tko da so vklenjeni ležal cca 30 minut v dežju na tleh, in vsak je imel pištolo na glavi. potem so jih odpeljal vsakega posebej na pu, ko so čakali pol ure v sobi vsak zase, potem so pa prišli polcaji s kavico in opravičilom, da globoko obžalujejo svoja dejanja, ker je nekdo prijavil, da neki kemper šverca orožje, in so napačnega ustavli...

Jst bi vsakmu k bi to men naredu j*** m****, ker ne morjo tko delat, če ne najdejo ničasar.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po dec 14, 2009 11:25 pm

lukp je napisal/-a:
splash je napisal/-a:mojga brata so v belgiji ko je bil s kolegi vstavli z lučkami na avtocesti, vse potegnil iz kemperja, jih vrgli po tleg na avtocesti na odstavnem pasu, tko da so vklenjeni ležal cca 30 minut v dežju na tleh, in vsak je imel pištolo na glavi. potem so jih odpeljal vsakega posebej na pu, ko so čakali pol ure v sobi vsak zase, potem so pa prišli polcaji s kavico in opravičilom, da globoko obžalujejo svoja dejanja, ker je nekdo prijavil, da neki kemper šverca orožje, in so napačnega ustavli...

Jst bi vsakmu k bi to men naredu j*** m****, ker ne morjo tko delat, če ne najdejo ničasar.

Seveda, nasledn dan, bi pa se zbudu s pendrekom v rit sred AC. Ne sanjej....itak te pa belgijci neb razumel....
There is no time...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To dec 15, 2009 12:12 am

Ronin je napisal/-a:
lukp je napisal/-a:

Seveda, nasledn dan, bi pa se zbudu s pendrekom v rit sred AC. Ne sanjej....itak te pa belgijci neb razumel....

O bi, bi! Še posebej, če bi začel z balkanskimi kletvicami žalit! To bi bil pa itak še bolj sumljiv! Bi ga samo še bolj na je***! Kar naj proba :EE

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To dec 15, 2009 12:16 am

lisko je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:mene so tko pred dvema tednoma ustavli v centru Kopra. najprej se mi je policaj vozu ob boku, pol se mi je cisto na rit prilepu. cez 100m pa mi je zacel blendat, jaz pa gledam koji k.... mu je, na prvi avtobusni pa lucke. pride sovoznik do mene, pogleda prometno, nato pa zacne okoli avta gledat in se sklanja k feltnam in tko. me je ze skrbelo da bo za homologacije spraseval. on pa nic, vrne prometno in nasvidenje. jaz pa :shock: kaj je blo to neki? :lol:

Verjetno je podoben avto bil udeležen kje.....se je men že tudi zgodilo.

mozno bi bilo, samo dvomim da se kje se najde tak ko moj, se posebej barva. :D

meganetune
Nov uporabnik

Napisal/-a meganetune To dec 15, 2009 7:33 am

Zanimiva zgodba napisana...neki pa sem le opazil!Danes smo dobili Slovenske Novice domov in je zelo podobna zgodba napisana notri kot od avtorja te teme.Ne vem ali gre za istega uporabnika oz. avtorja te teme ali ne?je pa clanek v Slovenskih novicah na strani 5.Pise pa da so ljubljanski policisti 4 fante mal prebutal,ker so dobili obvestilo o ropu ..ja pa isto notri pise da se je upiral pa pistolo dobil na glavo.
Brez zamere avtorju te teme upam,da uredis to cimprej...

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask To dec 15, 2009 7:51 am

A je kaj slik v novicah? Potem so taki ponavadi slikani z malo buško in obrazom politega cucka, ki jih je oh in sploh dobil po nedolžnem....
Drži gob.. okrog policajev, pa ne bo problema. Tudi oni so ljudje, ne vem zakaj bi sam od sebe vlekel pištolo na sočloveka.

meganetune
Nov uporabnik

Napisal/-a meganetune To dec 15, 2009 8:21 am

Ja slike so je prav cela stran napisana o dogodku.Vcirej sem zasledil to temo na forumu danes pa pogledam v novicah pa opazim podobno zgodbo napisano cez celo stran.Sej ne pravim da je to isto,ker samo avtor teme ve ali je povedal po pravici ali pa je malo spremenil zgodbo.Uglavnem ni vazen samo ce ma kdo moznost naj pogleda pa komentira.Cudno mi bi bilo,da bi policaj kr zaradi komentiranja skozi okno dirkal za teboj-vami pa ustavu pa pistolo na glavo?majo bol koristnega dela za delat kot pa se z taksnimi stvarmi ukvarjat.To bi naredili ca bi bil ti pozrocitelj nesrece pa pobegnu al pa je bila kaksna druga pi.......

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To dec 15, 2009 9:31 am

torej zadeva ima resnično večje razsežnosti kot so bile napisane v prvem postu uporabnika Primozek69,ker skoraj dvomim,da bi šlo za naključje v razmaku par dni glede na novice in objavo na forumu.
ker tudi v novicah piše,da je oseba dobila kazen za nenošenje osebne izkaznice,nedostojno vedenje in neupoštevanje odredbe uradne osebe....
tko da nevem....verjetno le nisi bil tko nedolžen kot si napisal....

evo še slikovno gradivo:

[img][img]http://www4.slikomat.com/09/1215/gxy-151220.jpg[/img][/img]

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 To dec 15, 2009 9:54 am

Meni osebno slike povedo vse !
Lp by Mare

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To dec 15, 2009 9:59 am

Evo ga Primožek na slikah, kva se pa strelaš tm po viču :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LP

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To dec 15, 2009 10:27 am

v primiževem prvem postu piše da ga je policaj 2x udaril, a v cajtugu že piše da so ga zbrcali vsaj 15 min!!!

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist To dec 15, 2009 10:33 am

dask je napisal/-a:Potem so taki ponavadi slikani z malo buško in obrazom politega cucka, ki jih je oh in sploh dobil po nedolžnem....

in na slikah kukr si reku... :D
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To dec 15, 2009 12:03 pm

:rofl
saj pa ja imaš še vse zobe! :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009