Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Pe feb 26, 2010 1:28 pm

haha, s tole muziko mu pa vedno kajlo daš 8)

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Pe feb 26, 2010 2:06 pm

dejcc je napisal/-a:noben nima prav

Potem pa zaupaj da vidimo kaj je res,me zanima novo poglavje tvojih zgodb :lol:
VW golf IV

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Pe feb 26, 2010 5:11 pm

cky2k je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:noben nima prav

Potem pa zaupaj da vidimo kaj je res,me zanima novo poglavje tvojih zgodb :lol:

2x :lol:
Lp by Mare

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe feb 26, 2010 5:23 pm

Ma puste njega. Drugae pa SPAR NIMA zavarovanih parkirisc za poskodbe od vozil, če pa ti poškoduje avto npr: vozičkar ali, da je kriv Spar, potem dobis vse povrnjeno. Samo v tem primeru je treba narediti zapisnik, ki ga dobis v trgovini, niti ni nujno klicati policijo.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Pe feb 26, 2010 5:43 pm

Drži :!: En dan ko je snežilo jim v Sparu CE ni delalo talno gretje na polžu v garaži, in je sodelavca odneslo (vožnja v garažo) v zid. Na PP je podal prijavo s telefonom vse poslikal, in na zavarovalnico. Z obrazcem od trgovine in s slikami je odšel do osebe, ki pač te zadeve ureja in je čez 4-5 dni dobil odg. da se za nevšečnosti opravičujejo in priznavajo 100% krivdo. Se nam je pa porajalo vprašanje kaj bi bilo če ne bi imel slik :?:
Hvala lastniku, ker skrbi za mojo kondicijo!
VW

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe feb 26, 2010 7:54 pm

roberto-82 je napisal/-a:poškodba avta pa taka ko bi se po parkernem prostoru 80 km/h vozli :D :D
Da te ni kje ročna izdala :D :D

Hmm

Jaz sem imel tudi precej veliko poškodbo na avtu, ko se je v parkiranega zaletel tovornjak s kakimi 5-10km/h. No v bistvu mi ga je precej podrajsal in premaknil.
Seveda je hrabro pobegnil. Potem pa plačal precej € za kazen in škodo na avtu...
Slika

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan Ne feb 28, 2010 11:24 am

Če bi bilo tako, potem ne bi nihče doplačal kombinacije parkirišče in bi vsem krili zastonj škode...

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne feb 28, 2010 11:39 am

jst se ukvarjam s poškodbami na parkirišču naših strank, in zadeva še zdaleč ni tako enostavna, da zavarovalnica krije stroške zahteva da imamo vse pod videonadzorom, v določenih primerih policijski zapisnik (npr če je avto v lasti rent-a-carja), poslikano mora niti vse,.. Občasno se dobi kak talent, ki poskusi srečo s starimi poškodbami, vendar ne gre skozi :)

aja postopek še zdaleč ne gre tako hitro kot pri drejcu da 24.2 mu poškodujejo avto, 25.2 pa že šiba k ličarju :lol:

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Ne feb 28, 2010 11:45 am

Torej ima trgovina zavarovane te škode, le dokazljivo mora biti, da je do poškodbe prišlo na njenem parkirišču pa četudi jo je povzročil nekdo tretji???
In kaj če vam je ravno kamera crknila tisti dan, kdo potem plača?

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne feb 28, 2010 11:50 am

tako ja, mi smo na tak način zavarovani, hja kameri pa nimamo x število ampak xxx tako da tudi če bi ena crknila se nebi poznalo :lol: če kdo plača plača zavarovalnica, iz žepa "firme" sigurno ne gre nič.

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Ne feb 28, 2010 2:00 pm

Ja sej vem, da imate xxx kamer, ampak verjetno vsako mesto ni kvalitetno pokrito iz većih kamer. Verjetno pa vam zavarovalnica pogojuje ustrezen videonadzor ravno zaradi tega, da lahko potem sami terjajo povračilo od povzročitelja oz. da imajo vsaj vpogled, da ne gre za kakšno zlorabo. Vsaj tako delujejo zavarovalnice, če je škoda velika oz. drugače če se jim da :)
Ampak vi to imate zavarovano iz razloga, da ne gre iz vašega žepa, če do česa pride. Sklep bi bil, da trgovina je odšk. odgovorna za škodo na parkirišču. Če ne bi bila, ne bi bilo logično, da ima to zavarovano. Kaj pa imate vse zavarovano :lol:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne feb 28, 2010 2:18 pm

TommyGun je napisal/-a:
aja postopek še zdaleč ne gre tako hitro kot pri drejcu da 24.2 mu poškodujejo avto, 25.2 pa že šiba k ličarju :lol:

Hahaha, ja sej vsi ki smo že kdaj imeli opravka s kakšno zavarovalnico glede kritja škode vemo da to negre tako ampak ok, sej usaj malo nasmejimo :bonk :cry

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne feb 28, 2010 2:34 pm

eljuero je napisal/-a:Ja sej vem, da imate xxx kamer, ampak verjetno vsako mesto ni kvalitetno pokrito iz većih kamer. Verjetno pa vam zavarovalnica pogojuje ustrezen videonadzor ravno zaradi tega, da lahko potem sami terjajo povračilo od povzročitelja oz. da imajo vsaj vpogled, da ne gre za kakšno zlorabo. Vsaj tako delujejo zavarovalnice, če je škoda velika oz. drugače če se jim da :)
Ampak vi to imate zavarovano iz razloga, da ne gre iz vašega žepa, če do česa pride. Sklep bi bil, da trgovina je odšk. odgovorna za škodo na parkirišču. Če ne bi bila, ne bi bilo logično, da ima to zavarovano. Kaj pa imate vse zavarovano :lol:

mi lahko napišemo zapisnik, ampak če se na kamerah nič ne vidi oz kamer ni, pač zavarovalnica ne odobri odškodnine. Mene od točke naprej kjer se podpišem se me ne tiče več. Firma pa v nobene primeru ne plačuje odškodnin, razen če bi prišlo do tožbe... ampak to je že druga zgodba.

dobesedno vse imamo zavarovano, od fizičnih poškodb (padci, opekline), poškodbe lastnine (žvečilni gumiji na hlačah, poškodbe na parkiriščih), vse do pogodbe z bližnjim zdravstvenim domom v primeru hujših poškodb (zlom, kap, infarkti)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če mar 04, 2010 12:25 pm

Doh, še prage bo zavarovalnca častla lakiranje in montašo.
Relax take it easY
Slika

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ Če mar 04, 2010 12:41 pm

Gorch je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:Pa mu je vsaj zlomo kako kost ?

Šibam k ličarju zaj. lp

Človek,ti si en velik primitivec...zdej če mu je malo počohal precenjenega BMW-ja,bi moral fanta zlomiti :roll:
Meni je tudi že ena mamica z otroškim vozičkom naredila ravs...in kaj naj sedaj,nabijem njo in 5mesecev starega otroka :?:

heheh Če maš tak fetiš zakaj pa ne :D :D
Hec hec

Samo še vedno ne vem kje je kšna zavarovana cona, da pelem avto popravt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A felte tud pridejo v poštev ? Ker bi rad drugo barvo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Napisal/-a cky2k Če mar 04, 2010 1:11 pm

dejcc je napisal/-a:Doh, še prage bo zavarovalnca častla lakiranje in montašo.

mhm pa špar ti bo dal nagrado 50000 € ker so ti na njihovem parkirišču ruknal avto :lol: :lol: :lol: :lol:
VW golf IV

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če mar 04, 2010 2:01 pm

Dejcc, malo popravi naslov teme, ker špar izgleda da nima nič s tem :D

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če mar 04, 2010 2:03 pm

Ma veze z tem, samo sem se pol drugač loto zadeve. Z vašimi odgovori si pač nisem mogel pomagat, pa še zaj pametujete. Že res da če bi špar imel zavarovan parkplac da bi vsi tja vozli (če predpostavimo da bi vedeli), ker večina tud neve kake odškodnine so in ne hodi k dohtarju.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Napisal/-a cky2k Če mar 04, 2010 2:15 pm

še vedno pa nismo slišal postopka kako si prišel do tega da boš popravu avto na račun zavarovalnice??
VW golf IV

h4ck
Stalni uporabnik

Napisal/-a h4ck Če mar 04, 2010 2:16 pm

Pa daj ne bluzi dejc razumes, ce si ti nisi mogo z nasimi , mi si zdaj ne moremo z tvojimi pomagat . Ocitno si tolko zabit da ne kuzis da te vsi jebejo v glavo. :lol:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov