Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Sr jul 28, 2010 9:18 pm

Zato jaz na žurko prinesem 2 zavoja tobaka, 2 škatli filtrov in 4 pakete rizel, da mi ni treba sredi noči kam lazit :) Itak je pa vedno nekdo na žurki trezen in vsem pijancem pobere ključe potem pa ne moremo nikamor :lol:

Uporabniški avatar
tabletten
Novinec

Napisal/-a tabletten Sr jul 28, 2010 9:37 pm

Saj na prvi piknik in iz njega me je sodelavec peljal na drugega pa kolega.

Ko pa sem prišel domov sem opazil da sem brez cigaret in sem se zapeljal do 500m oddaljenega petrola in HOP CEFIZELJ PA TE MAMO! :lol:

nimaš kej.. zajebal sem in pošteno plačal.

Uporabniški avatar
tosmjst
Novinec

Kraj: Tolmin

Re: KAZENSKE PIKE- ZAČETNIK

Napisal/-a tosmjst Če feb 17, 2011 11:19 am

Mene zanima sledeče:
Če sm v naselje recimo pripeljal 83km/h in da so me tam ujeli na radar(v avtu) ali bi v tem primeru spadalo 30+ ali 20-30 prekoračitve ker imajo radarji odstopanja.
Če sm mlad voznik še recimo par mescov in da bi dobil 9Kt. Ali je kakšna možnost da prišel skozi brez odvzema izpita.
Prosim brez "si imel voziti po omejitvah".
Sledeče se mi ni zgodilo, zanima me samo ali se da v takem primeru kako izogniti izgubi izpita. :D

LP

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če feb 17, 2011 3:46 pm

če si po števcu imel 83km/h, potem bo skor zagotov kazen 20-30 čez omejitev (če bo sreča, mogoče celo 10-20).
Slika

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Pe feb 18, 2011 12:22 am

tosmjst je napisal/-a:Mene zanima sledeče:
Če sm v naselje recimo pripeljal 83km/h in da so me tam ujeli na radar(v avtu) ali bi v tem primeru spadalo 30+ ali 20-30 prekoračitve ker imajo radarji odstopanja.
Če sm mlad voznik še recimo par mescov in da bi dobil 9Kt. Ali je kakšna možnost da prišel skozi brez odvzema izpita.
Sledeče se mi ni zgodilo, zanima me samo ali se da v takem primeru kako izogniti izgubi izpita. :D

LP

Seveda se da. Noben te ne sili, da ga moraš izgubit. Samo po predpisih voziš, pa bo ok.

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Pe feb 18, 2011 12:36 am

tosmjst je napisal/-a:Mene zanima sledeče:

LP

če si se peljal 83 se nimaš kaj bati,če se ne motim imajo pilicisti 5% tolerance,torej če so te dobl na 83 te bodo kaznovali za 79 km/h

mali22
Nov uporabnik

Kraj: izola

Napisal/-a mali22 Pe feb 18, 2011 5:16 am

ko sem jaz napihal mi je policist v zapisnik napisal za 0.05 promila nižjo vrednost zaradi odstopanja merilne naprave

missT
Nov uporabnik

Napisal/-a missT So mar 19, 2011 10:57 am

hey...jz mam eno veliiiiiiiiiiiko težavo!!
sem mlada voznica. stvar je taka da sm lan dobila 3 KT in zdej sm zvedla da so me policaji mal slikal in sem dobila še 5 KT:) fajn zelo! avto je sicer napisan na fotra ampak se bo šel pritožit ker si on tut ne more prvoščit tok KT:) zgleda mamo to v družini..
zdej me pa zanima:
1. a se da te pike kako izbrisat da mi ne bojo vzel izpita?
2. a se jih da mogoče prepisat na drugo osebo...da bi jih na mami prepisala...ker ona ma pa srečo da nima nobenih srečanj s policaji

hvala za odg!!

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So mar 19, 2011 11:32 am

ce se ne vidi kdo je vozil avto lahko prepises takorekoc na kogarkoli kazen.

v najslabsem primeru pa gres na uni tecaj (al kaj je ze) da ti izbrisejo par pik.
turbo inside

bolek
Novinec

Kraj: radovlca,brezje

Napisal/-a bolek So mar 19, 2011 11:40 am

ta tečaj za mlade voznike ne pride upuštev ker ga nimajo praviceupravljati oziroma ne morejo zbiti pik. sm bil tam na vranskem ke rsm želel tut jaz zbijati pa sem dobil takodgovor.

lp

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So mar 19, 2011 11:42 am

bolek je napisal/-a:ta tečaj za mlade voznike ne pride upuštev ker ga nimajo praviceupravljati oziroma ne morejo zbiti pik. sm bil tam na vranskem ke rsm želel tut jaz zbijati pa sem dobil takodgovor.

lp

aha...ena nova. hvala ker si opozoril ;)
turbo inside

Uporabniški avatar
Ausc
Novinec

Napisal/-a Ausc So mar 19, 2011 12:26 pm

Svetujem, da preberes tole temo, se pomoje kar splaca (tudi denarno mislim)

http://slo-tech.com/forum/t310844/349

Na kratko povzetek: foter se pritozi na kazen, saj on dejansko ni vozil. Dovolj je, da vzbudi utemeljen sum, da on ni vozil in da je vozil nekdo drug, npr. pisno potrdilo delodejalca, da je bil takrat v sluzbi, izjavo pric, da je bil nekje drugje, pac nekaj. Če bo torej foter dokazal, da ni storil prekrška, bo policija uvedla postopek proti neznanemu storilcu. Zadeva je s tem pri njemu zakljucena, kar se tice prehitre voznje. Policija sedaj odpre nov primer, kjer isce tega neznanega storitelja in bi lahko tvojega oceta poklicala kot prico, ampak ker ni dolzan pričati proti svojim sorodnikom (torej mu ne bo treba nic lagati ali krivo pricati ali karkoli) bo šla zadeva v predal in zastarala. Tudi sam sprva nisem verjel, da je to mozno, samo ce preberes temo, vidis, da to dejansko deluje.

lp

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Po mar 21, 2011 10:38 am

Ja, dejansko ne deluje. Dajte se zmenit da gre star oče/stara mama pričat da sta vozila v primeru da imata vozniško dovoljenje. Kazen ti ostane. Plačal ti bo pa itak ati ;)
I'm not speeding I'm qualifying...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov