nebivedu je napisal/-a:Mogoče se dajo dobit - bi blo pogledat. Grem enkrat ta teden in sporočim če imajo in kok je cena.
LP
Nebivedu
Super!! Dej me PM, ko boš kej zvedu...
lp
super98 je napisal/-a:Ne duha ne sluha o tem...
Napisal pritožbo...
Na zavarovalniško poročilo napisal: se ne strinjam z zapisnikom, nisem kriv.
Učeri vidu njegovga volvota, še zmeri ma tastar odbijač gor, se prav da ni dobu nč!
ice je napisal/-a:alo alo, kaj je bilo s tem primerom?
super98 je napisal/-a:Prelepo da bi blo res:
FOLK POSNETKE SM VIDU!!!
Pričajo v mojo korist! Posnela jih je nadzorna kamera na zunanjosti Petrolove poslovne stavbe. Na voljo mi bojo takoj, ko to odobri nekdo od višjih iz Petrola, najverjetneje jutri. Izjavo o avtentičnosti posnetkov mi bo pa izdalo podjetje Varnost Bežigrad!
Na posnetku se popolnoma jasno vidi da v času nesreče DEŽUJE, kar je v nasprotju s odvetnikovim pričevanjem in policijskemu zapisniku! Aja: jst sm trdil da je takrat padal dež!!!! KRIVO PRIČEVANJE!!!!
Na pamet mi je pršlo še neki:
Tale zadeva s temdvema policajema mi je skrajno sumliva. Policijo je ''kao'' klical odvetniček in sicer na št. 113 v kar ne verjamem in sumim da je poklical kr enega od dotičnih policajev na mobitel.
Točen čes nesreče je (pazi zdj to natančnost): 14:23:18sek!
Torej če se vsi klici na 113 se snemajo med njimi mora biti tudi ta njegov klic.
ČE GA NI?
Poskus goljufije, izkoriščanje policijskega položaja, krivo pričevanje, namerno oškodovanje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost