Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

G-4S

Napisal/-a G-4S Po mar 08, 2004 12:20 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po mar 08, 2004 2:01 am

G-4S je napisal/-a:Ja itak, reflekse imaš pa kot crknjen konj, namesto npr. otroka, ki skoči na cesto pa vidiš rožice..... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: sj ni govora o LSD-ju :wink:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po mar 08, 2004 3:50 am

SE ga napohas, pol se usedes za volan, se peles 40km/h v naselju pa se ti ultra hitro zdi :lol:
Sopas si hakl Because i Got high, use ti je lepo in dogaja :D
Pol se gres naprej vidis neke modre lucke ob cesti in neko odsevno vozilo, spet nic jasno naprej se pelat, te smrkec ustav!
Pa ti rece kokumente vzames dokumente in obrnjen ustran od njega das tiste papirje ded pogleda pa te sprasuje zakaj ustran gledas!
Reces mu da te moti z svetilko ki ti neposredno svet v oci....
Pol po dolgem prepricevanju da pogledas mal v njega koncno pogledas, pa ti rece zakaj pa si tak bolj cuden.... rdec obraz in oci take ko da bi cel dan svasal!
Odvrnes mu gospod policaj spet sem prehlajen, pa mal z robckom gres okol nosa!
Potem pa se te mal pogleda in odvrne srecnjo voznjo drugic pa pri takem prehladu raje ostanite doma pa pijte caj z limono :D :D :D :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po mar 08, 2004 1:19 pm

ja to je happy end™ :D pol mas pa se tist: P:ste kj kadil v zadnjem mescu? En: ammm ja u bistvu ne. P:odrejam vam strokovni pregled zaradi suma mamil. En: aja??!? ja ok ane. :lol:

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To mar 09, 2004 10:52 am

men je bla najboljsa tista:
Q: "a ste v zadnjih dveh urah kj pil?"
A: "am... ja."
Q: "gremo opravljat preizkus alkoholiziranosti!"

......

Q: "ja pa sj je 0,0!"
Q: "ja kaj ste pa pil?!"
A: "kozarc vode."
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
tiga
Nov uporabnik

Napisal/-a tiga To mar 23, 2004 2:51 am

A ste gledal FAT PIZZO, ko un model pod vplivom enih gobic misli da spila
igrco in zbija kolesarje? No, sej je bil smesen, ampak jst bi mu glavo odtrgal. :?

Ce nis 100 procenten za volanom, pejt za bilanco pa pedala...al pa na bus.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To apr 13, 2004 6:12 pm

nebivedu je napisal/-a:Pa še enkrat v našem zakonu manjka par točk - vsi ki kadijo skuno in jo redno kadijo bi jih moral tolerirat kot uživalce trdih drog, Ker zdej mene pa enga totalnega zadetka mečete v isti koš.

LP
Nebivedu

krohohohohohoho :lol: :lol: :lol: :lol:

pa ne zato, ker bi te disal, ampak ker si dobr povedal...
no ja...jst se ne bom lepga delal Slika
hahahahahahhaha :lol:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To apr 13, 2004 6:30 pm

predvsem pa:
tisti, ki niste probal, žal ne morte sodit, pa če se na glavo postavte...enostavno pač ne veste kako je :-P

to je nekak tako, ko smo mel v gimnaziji en forum o drogah...trije moderatorji, nadebudni mulci polni vprašanj in mnenj...
...no in na koncu vprašam moderatorje: ali ste sami kdaj uživali droge, da dones loh tuki o tem razpravljate...in modeli nekak sramežljivo: ja, no, um, v bistvu ne...
krohot po celi dvorani...in pol se probajo zlizat ven, češ da že pol lajfa delajo z odvisniki in da ful preberejo itd...bulšit!!!

to je tako kot porodniška babica brez otrok...cel lajf dela z nosečnicami in ziher ful prebere od tega...ampak ne ve pa KAKO JE TO ČE FROCA DEJANSKO RODIŠ!!!

TEORIJA, DRAGI MOJI, ŽAL NE ZALEŽE ZA K**** OD OVCE!!!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če apr 29, 2004 11:38 pm

Centurion je napisal/-a:to je tako kot porodniška babica brez otrok...cel lajf dela z nosečnicami in ziher ful prebere od tega...ampak ne ve pa KAKO JE TO ČE FROCA DEJANSKO RODIŠ!!!

TEORIJA, DRAGI MOJI, ŽAL NE ZALEŽE ZA K**** OD OVCE!!!

svaka cast :D dobr povedan :wink:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 05, 2004 4:54 pm

Voith, ti ne poznaš nbenga k bi se skantu pod vplivom trave, jz jih poznam pa ene par, tko da bi lhk tle take zgodbe nabijal vsak, pa kolkr bi jih hotu. Jz bi take k kadijo travo pa vozjo zapru, ne pa sam strokovca odredil, pa izpit vzel...

P.S vem d sm pozn, sam mi ni dal mira, kr mi gre na kozlanje k takele poslušam...nazadne bojo mel travčkarji bolše reflekse k trezni ja...Tist zgovarjanje na kavo pa cigarete, da so tud droga je pa žal sam slaba tolažba...
Pa kolkr jst vem dolgotrajno uživanje marihuane pusti posledice...tko da ni čudn da take vn mečeš :noro

Za volanom j treba bit trezn pjebi...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So jun 05, 2004 5:16 pm

Slide je dobr napisau; namesto da sprašujete đointarje a bo kej narobe če kadite travo; vprašajte malo zdravnike. Mislim da je bilo v Mans Health da so odkrili po zadnih podatkih da Marica povzroča šizofrenijo in še kaj bi se našlo na ta račun. Sicer osebno odobravam kajenje trave v zdravstvene namene; ker recimo obsatajo res gadne bolezni kot so levkemija, rakasta obolenja, hrustančanje telesa, AIDS, itd kjer je marihuana dobra za lajšanje simptomov in bolečin, pa vendar ti ljudje ne grejo pol v avte in na delo po terapiji.
Osebno tudi poznam iz prve roke enga modela ki se je redno zakajal. Svoj prvi avto je 2X sesul, nazadnje je bla totalka. Potem je dobil novi avto in ga zopet razfukal do nerazpoznavnosti in obrnil na streho. Sedaj vozi že tretji avto in še kar dela pizdarije; vmes je pa blo tut krvi in polomljenih kosti. Eni so pač preveliki idioti da bi se odvrnili vožnje z avtom ko se fejst nakadijo - takim bi blo treba vzet vozniško!

lp
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n So jun 05, 2004 5:58 pm

No zdej pa se jst da neki napisem ;):

KAr se tice trave pa alkohola!

Jst lahko iz lastnih izkusenj povem, da ce sem zadet ko mamba pol me ne spravs za volan ker se mi tut gledat ne da kaj sele da bi premikal roke in se vse ostalo kar je potebno pri vioznji! Ce si pa zadet tok da ti je good potem pa se vsedes v avto in vozis tako kot da bi biu v low riderju, muziko si dan naglas, v 4 prestavo in 60km/h po celovski! Jst tuki ne vidm nobenih probelmov, vozim normalno, reflekse mam zadovoljive in kar mi je najbolje, ob taki vozni uzivam. Ko pa se naslednji dan zbudim sem ko najbol naspan cloek k je spal 3 dni skp! In ne poznam se cloveka, niti slisal se nisem za kaksnega ki bi pod vplivom trave povzrocil prometno nesreco! Kar se pa tice alkoholiziranih ljudi je pa zadeva ze jasna in ne mislim nch vec govort! Tistim ki trava sede,vejo kaj delajo in se v zadetem stanju obnasajo se 3x bolj previdno kot pa v treznem stanju ker takrat ti deluje podzavest....vem da sm zadet...zato bom raje vozil pocasnej...pa se sam ucinek zadetosti ti tuki velik pomaga...nisi nagnjen k veliki hitrosti! Kar se pa tice zdej zakona...koncno so se aml spametoval pa dal na plano une testerje k ga poslins pa pokaze ce si zadnje 4 ure kej kadil oz. merilnike zenic ki pokazejo reakcijo zenice...to se mi zdi posteno do kadilcev trave ker jst po skajenem jointu skune po 3-4urah ne cutim nic vec zadetosti in se lahko obnasam narmanlo! Poudarjam pa seenkrat CE SI PREVEC ZADET se tut usedu ne bos za volan ker nisi sposobn niti gledat....sam pa kadim travo ze kar nekaj casa (nebi govoru kok) in se ne pocutm nic zaostalega, drugacnega, oz. karkoli drugega od ostalih! Sem samo zmeraj bols nasmejan ob dobre volje kar na ljudi okoli mene deluje pozitivno..pri alkoholu se pa v vecini primerov pojavi agresivnost, collin McRae sindrom, pa se marsi kaj drugega!

LP,
Zm3-D3n

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 05, 2004 10:36 pm

Zm3-D3n je napisal/-a:No zdej pa se jst da neki napisem ;):

KAr se tice trave pa alkohola!

Jst lahko iz lastnih izkusenj povem, da ce sem zadet ko mamba pol me ne spravs za volan ker se mi tut gledat ne da kaj sele da bi premikal roke in se vse ostalo kar je potebno pri vioznji! Ce si pa zadet tok da ti je good potem pa se vsedes v avto in vozis tako kot da bi biu v low riderju, muziko si dan naglas, v 4 prestavo in 60km/h po celovski! Jst tuki ne vidm nobenih probelmov, vozim normalno, reflekse mam zadovoljive in kar mi je najbolje, ob taki vozni uzivam. Ko pa se naslednji dan zbudim sem ko najbol naspan cloek k je spal 3 dni skp! In ne poznam se cloveka, niti slisal se nisem za kaksnega ki bi pod vplivom trave povzrocil prometno nesreco! Kar se pa tice alkoholiziranih ljudi je pa zadeva ze jasna in ne mislim nch vec govort! Tistim ki trava sede,vejo kaj delajo in se v zadetem stanju obnasajo se 3x bolj previdno kot pa v treznem stanju ker takrat ti deluje podzavest....vem da sm zadet...zato bom raje vozil pocasnej...pa se sam ucinek zadetosti ti tuki velik pomaga...nisi nagnjen k veliki hitrosti! Kar se pa tice zdej zakona...koncno so se aml spametoval pa dal na plano une testerje k ga poslins pa pokaze ce si zadnje 4 ure kej kadil oz. merilnike zenic ki pokazejo reakcijo zenice...to se mi zdi posteno do kadilcev trave ker jst po skajenem jointu skune po 3-4urah ne cutim nic vec zadetosti in se lahko obnasam narmanlo! Poudarjam pa seenkrat CE SI PREVEC ZADET se tut usedu ne bos za volan ker nisi sposobn niti gledat....sam pa kadim travo ze kar nekaj casa (nebi govoru kok) in se ne pocutm nic zaostalega, drugacnega, oz. karkoli drugega od ostalih! Sem samo zmeraj bols nasmejan ob dobre volje kar na ljudi okoli mene deluje pozitivno..pri alkoholu se pa v vecini primerov pojavi agresivnost, collin McRae sindrom, pa se marsi kaj drugega!

Tocn to, ti ne čutiš zadetosti, in ZDI se ti da voziš previdno, v resnici pa so tvoji refleksi vseen v vsakem primeru daljši kot bi bili če bi bil trezen...mislm da se tud v tej zadnji izjavi strinjaš z mano.

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Lilith Po jun 07, 2004 12:13 pm

Trava pa vožnja? Na-a. :ne

Iz lastnih izkušenj...je bilo prvič, zadnjič pa nikol več...vse je bilo konfuzno, edini trezni član posadke je bil v čisti paniki, češ da prepočasi sredi glavne prometne ceste obračam. :roll: Mislim halo?? Kje sem se spravila obračat...skoolirana frajerka jaz...eh, šus v glavo bi si zaslužila. Od tega je zdaj že kar nekaj let, ker takrat sem bila še novopečena smrklja za volanom...pa mi še ni padlo na pamet ponovit.
Born to be wild.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER To jun 08, 2004 8:23 pm

mislim, da ta ti pogovori ne peljejo več v željeno smer!

ZAKLENJENO!!!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So jun 12, 2004 5:32 pm

Na željo Voith-a še obrazložitev zaklepanja, čeprav mi tega ni treba razlagat pa vseeno, da se ve:
tema je bila "ok kva narest ce te dajo na poha test?". Mislim da se je v tej temi začelo govorit v marsičem drugem kot o vprašanju, ki je bilo postavljeno. To je avtomobilistični in ne zdravstveni forum, da bi razpravljali o dobrih in slabih lastnosti marihuane. Če želite razpravljati o tem, poznam en zelo dober zdravstveni forum MED.OVER.NET, kjer lahko nadaljujete to zadevo.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov