Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

uros11
Poznavalec foruma

Re: Mladi voznik napihal - izkušnje

Napisal/-a uros11 Po avg 01, 2011 8:38 pm

Hecno mi je, ko se omladina hvali, koliko je redbulov spila. Koliko kafet spijem, pa ne objavljam na forumu. Pa tudi, če se izognem kakšne srne, ne objavim na forumu. Morda le, če mi prileti v avto. Mularija, ki pozna fiziko samo toliko, kolikor opazi, da kamen pade na nožni prst, tu soli pamet, kot da jo je vso požrla, ko je naredila izpit za avto. Glede na to, da ga dajo vsakemu idiotu, to res ni neko presenečenje. Edino fizika jih bo vsake toliko znova presenetila. Par pivov spijejo, pa se spet hvalijo na forumu. Ma, tiho bodte, ne se smešiti s svojo neumnostjo, šmrkarija, še včeraj ste mlekce papali, danes ste zgolj in samo nevarnost na cesti.

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Po avg 01, 2011 9:28 pm

JEEEEEE!! en pacient s pijanimi refleksi manj na cesti

Uporabniški avatar
nejcdw
Nov uporabnik

Napisal/-a nejcdw Po avg 01, 2011 11:03 pm

kok se vas da na hitr sprovocirat :lol: drgač pišm tok, kr jst tok čm, ne skrbi poznam slovnco, pa tut iq mam preverjen, ki znaša 143. zdj si ga pejt pa še ti zmert pa bi rad vidu rezultat ;) tejk it izi!

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Po avg 01, 2011 11:11 pm

samo 143? to si verjetno imel 3 pire "v riti" in si malo zakasnelo razmišljal.. aja saj res, ti si pri 0.33 čist trezen, se opravičujem

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Po avg 01, 2011 11:56 pm

ta z IQ je bla dobra ja :D kaj to so ti z zidarskim metrom izmerili? :D

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris To avg 02, 2011 12:40 am

nejcdw je napisal/-a:kok se vas da na hitr sprovocirat :lol: drgač pišm tok, kr jst tok čm, ne skrbi poznam slovnco, pa tut iq mam preverjen, ki znaša 143. zdj si ga pejt pa še ti zmert pa bi rad vidu rezultat ;) tejk it izi!

dobro, sej sam tud kdaj ne prenesem nekega moraliziranja čez 4 strani, samo daj se malo k sebi spravi pa ne meči slabo luč na ostale mlade voznike :)

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 To avg 02, 2011 7:55 am

Danes ima itak vsak dolgega, tako da me to posebno ne impresionira. Morda zato, ker sem večinoma v krogu takih, ki imajo preverjeno iq zelo visok, noben pa ne zna povedati, koliko. Se pač ne obremenjujemo s številkami in nam je naše ravnanje naše ogledalo. 100 je itak za povprečneže, tvoj je pa itak izmišljen, kaže se pa v tvojih nedoletnih izjavah in hvalisanju. Bilo i prošlo.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To avg 02, 2011 9:15 am

nejcdw je napisal/-a:kok se vas da na hitr sprovocirat :lol: drgač pišm tok, kr jst tok čm, ne skrbi poznam slovnco, pa tut iq mam preverjen, ki znaša 143. zdj si ga pejt pa še ti zmert pa bi rad vidu rezultat ;) tejk it izi!

nejcdw je napisal/-a:folk, vi ste prizadeti, ne vete kake so ble okoliščine pa takoj moraliziranje, mene so ustavl 200m od doma, po 100m prevoženih, pa sm napihu 0.32 pa je bla kazn, pike jst pa čist trezn. in pol sm pijančk al kaj, k nism biu pod vplivom ni mau. če mate kake izkušnje s tem kar je fant uprašu povejte, če ne pa tišina!

Navadna domača mačka kljub svoji skromni inteligenci takoj razume, da bo kaznovana, če se bo spet podelala na tepih, zato tega ne počne več. Ti pa pri svoji nadinteligenci ne razumeš, da boš spet kaznovan, če boš vozil pijan. Še huje, ne razumeš tudi to, da si po samo treh popitih pirih pijan, čeprav so ti to policaji z alkotestom lepo dokazali. In niti toliko ti tvoja superinteligenca ne pomaga, da bi šel piškavih 200m raje peš namesto, da razkiraš in dobiš kazen. Jah, zaj**** je, če si prepameten.

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 To avg 02, 2011 9:32 am

Od kdaj je iq 140 superinteligenca? Tu se začne povprečen iq študentov resnih faksov.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To avg 02, 2011 9:38 am

uros11 je napisal/-a:Od kdaj je iq 140 superinteligenca?

V primerjavi z mačjo naj bi bila, čeprav sem rahlo v dvomih.

:lol:

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael To avg 02, 2011 9:57 am

nejcdw je napisal/-a:folk, vi ste prizadeti, ne vete kake so ble okoliščine pa takoj moraliziranje, mene so ustavl 200m od doma, po 100m prevoženih, pa sm napihu 0.32 pa je bla kazn, pike jst pa čist trezn. in pol sm pijančk al kaj, k nism biu pod vplivom ni mau. če mate kake izkušnje s tem kar je fant uprašu povejte, če ne pa tišina!

Očitno so tvoj veleslavni IQ zmeril na podlagi odpiranja steklenic - zanje očitno imaš res 143. Vsakemu normalnemu človeku je jasno, da lahko tudi z 10 metri vožnje povzroči tragedijo. Ti si se peljal pa samo 200 metrov. Pri tej razvjeni in nevzgojeni mulariji ter gori idiotov na cesti, je tvoja zbranot in avto lahko popoln, pa še vedno ni dovol, da boš preprečil nesrečo. In četudi nebi bil ti kriv če bi se kaj zgodilo - npr. nevzgojen mulc pržge iz ovinka na pločnik, mu spodnese zadn kolo in ga fukne na ceste ti ga nagaziš - si kriv. Pravila pač veljajo, sami so tako iteligentni, da ne razumejo, da se jih je treba držat. Čeprav je marsikatero nesmiselno...

matayus
Novinec

Napisal/-a matayus To avg 02, 2011 10:38 am

Ne razumem, kako lahko pijete in se potem vsedete pijani v avto. Tudi sam sem mladi voznik malo manj kot dve leti že imam izpit za avto. Nikoli se še nisem pijan vsedel v avto. Nekateri moji kolegi se delajo 'frajarje' pač kdo je več spil in kdo se je bolj pijan pripelal domov. Jaz v tem ne vidim neke zdrave pameti in odgovornosti. To že meji na kakšen obisk v bolnišnici v Vojniku.
Ne znam si predstavljat kako bi lahko nekomu razložil, da sem povzročil prometno nesrečo z hudimi telesnimi poškodbami, ker sem pač spil v gostilni par pirov preveč in da to tak nič ni, ker sem še vseeno sposoben normalno voziti in imam od gostilne do doma samo 300metrov.
Nekateri ste pač kao samooklicani heroji in legende. Mislim, da višanje kazni glih ne bo imelo nekakšnega učinka, ker kar se Janezek nauči to Janez zna. Če ga prvič ni izučilo, da je šel napako ponavljat, tudi ni izključeno, da ne bi še iste napake storil ponovno. Nekje je moral pobrati takšne vzorce vedenja in mislim, da bi se moralo ravno tam največ postoriti. Kot otrok sem se veliko časa prevozil z mamo v avtu, zaradi njene službe. In sem že kot recimo takrat opazoval stvari okoli sebe in način vožnje, strpnost, kultura,... Primer: naredil sem izpit za avto, zakaj se recimo ne bi v gostilni napil, se pelal domov 200km/h po avtocesti isto kot se oče, saj mu še nikoli ni bilo nič.

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 To avg 02, 2011 10:53 am

Če še superinteligentni ne zmorejo voziti po predpisih, kako bi ostali?!

GMW
Nov uporabnik

Napisal/-a GMW Sr avg 03, 2011 9:27 am

Poznam primer ko je človek se usedil po parih pirih u avto, ga prizgal in se zdrveu direkt v gostilno. Umrl ni nihče je pa 1 ostal invalid. Zdj zate ne vem sam jst vem da ne morm žvet z misljijo da sem nekomu škodval na tak način. :(

V 300metrih ti lahko nastejem veliko stvari zarad katerih se kaj zgodi. ;)

Imam polno primerou od mojih starih prijateljev, ki so vozili pijani in zarad katerih ne prenesem voznikou ki vozijo pod vplivom cesar koli. :x

Uporabniški avatar
Martiny
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Martiny Če avg 04, 2011 11:23 am

.Z. je napisal/-a:Enostavno ne morem verjet kakšni idio** se najdejo na forumih .. Sploh imate življenje, ali ste eni izmed tistih nezmotljivih geekov, ki so "pametni" pred računalnikom, dnevne svetlobe pa še videli niso?!
Človek je enostavno vprašal za mnenje o tem, kaj naj pričakuje !!
Znašajte se nad svojimi bogimi starši ali pa partnerji, ne pa nad človekom, ki ve da je naredil napako in ga samo zanimajo posledice !

Eeem ... Ja, sure ... Mogoče res VE da je naredil napako, ampak očitno to napako ZAVEDNO ponavlja, glede na to da je že drugič napihal (nočem niti vedet kolikokrat je vozil pod vplivom alkohola, ko ga niso ustavili) ... :roll:

Žal ... 'Posle j*****a nema kajanja' ... Naj zdej nič ne jokca kako bi si znižal kazen, je moral prej razmišljat - če že ne prej pa vsaj po tem, ko je prvič napihal ...
Don't drive faster than your guardian angel can fly.

recept
Novinec

Napisal/-a recept Pe avg 05, 2011 7:26 pm

Nekaj let nazaj je en tak negativec povzročil prometno nesrečo, v kateri je bila udeležena tudi moja celotna družina, avto pa je bil totalka. In ne boš verjel, povzročil jo je 150m od svojega in 200m od mojega doma. Bil je seveda "rahlo" vinjen (1,1 promila).

Ob neumnostih, za katere trdiš, da jih počneš, ti želim samo to, da se ne zapleteš v prometno nesrečo z mano. Po tistem sem si namreč obljubil, da pijanemu povzročitelju po vseh odškodninah tudi za umazane gate ne ostane več, pa če moram plačati najdražjega odvetnika v Sloveniji.
Mobilni telefon v avtu?
http://www.youtube.com/watch?v=R0LCmStIw9E

Hitro je hitro prehitro!
http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Pe avg 05, 2011 10:54 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:pa spet samo moraliziranje. človek ni vprašal po nabijanju vaših mnenj ampak je imel točno določena vprašanja.

me zanima, če se res vsi držite pravil in se vsak dan vozite do kilometra točno 50, 90, 130... in niti kilometra več? Aja sej res, to ne ogroža drugih ljudi, alkohol pa jih.

Ko boš ti ločil med hujšimi in manjšimi prekrški, ti bo vse jasno. Tole je tipično črno-belo gledanje tistih, ki se ne znajo pravil držat. Poleg tega je avtor te teme verjetno polnoletna oseba, ki ne rabi tebe, da tukaj nekaj drugim pametuješ.
Takrat ko je en ubil uslužbenko Pošte, pam, da nisi takrat moraliziral o tem. Če pa si, potem pa upam, da ne delaš nobenih prekrškov in da nisi ubili še nobene živali. Velja pa tole še za kar nekaj osebkov tukaj gor.

Memo je napisal/-a:Fantje, vidim, da ste tukej na forumu sami angelčki in da ste ustvarili en maksimalno uporaben forum.

Bi rekel, da si dobil veliko uporabnih odgovorov. Samo ti verjetno niso všeč in se ti zato zdijo neuporabni. Malo se zamisli nad tem, kar so ti eni napisali.
Glede pik pa boš mogoče imel srečo, ker ne vem, če gledajo pike na dan prekrška ampak šele, ko so pike veljavne. To je pa takrat, ko je pravnomočen plačilni nalog ali odločba. In to pa ni prej kot v 8 dneh. Upam, da te bo to izučilo in da razmisliš o tem, kaj vse bi se lahko zgodilo.

Uporabniški avatar
mitja12345
Novinec

Napisal/-a mitja12345 Če sep 29, 2011 7:03 pm

Pozdravljeni
bom uporabil kar tale topic. Skratka, pred časom sem napihal, danes pa dobil kar odločbo za plačilo in pike. Noben me ni povabil k sodniku za prekrške...je to mogoče? Se splača, da bi napisal pritožbo, ali bolše vse skupaj plačam, pozabim in uživam naprej!?!

Moram pa povedati, da je bila lepa šola in od takrat še bolj sovražim pijane voznike. Hvala bogu nisem nikogar poškodoval, tako da hvala policaju, da je končal to norijo - ja smešno ampak resnično :)

LP

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če sep 29, 2011 8:51 pm

mitja12345 je napisal/-a:Pozdravljeni
bom uporabil kar tale topic. Skratka, pred časom sem napihal, danes pa dobil kar odločbo za plačilo in pike. Noben me ni povabil k sodniku za prekrške...je to mogoče? Se splača, da bi napisal pritožbo, ali bolše vse skupaj plačam, pozabim in uživam naprej!?!

Moram pa povedati, da je bila lepa šola in od takrat še bolj sovražim pijane voznike. Hvala bogu nisem nikogar poškodoval, tako da hvala policaju, da je končal to norijo - ja smešno ampak resnično :)

LP

Kolikor vem, je na koncu dopisa ki si ga dobil tudi pravni poduk kam in v kolikšnem času se lahko pritožiš. Pred pritožbo razmisli o vsem skupaj. Če so v odločbi navedena dejstva ki ne držijo in to lahko tudi dokažeš, potem se je smiselno pritožiti, v nasprotnem primeru ne boš dosegel ničesar. Predvidevam, da je kazen precej visoka, zato lahko zaprosiš le za oboročno odplačilo. Prošnjo za obročno odplačilo podkrepi z trdnimi razlogi, kot je gmotno stanje v družini, tvoji dohodki... Verjetn ti bodo ugodili. To pa je tudi vse kar lahko storiš.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
mitja12345
Novinec

Napisal/-a mitja12345 Pe sep 30, 2011 3:19 pm

Hvala!
Ja kazen je visoka, ampak mi ni problem, ker je pač ena šola več - draga ampak zelo dobra. Hotel sem samo, da če bi bilo mogoče, da nebi bil 1 mesec brez vozniške, ker imam tako službo. Se mi splača prosit oz. pritožit?
LP
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov