nejcdw je napisal/-a:kok se vas da na hitr sprovociratdrgač pišm tok, kr jst tok čm, ne skrbi poznam slovnco, pa tut iq mam preverjen, ki znaša 143. zdj si ga pejt pa še ti zmert pa bi rad vidu rezultat
tejk it izi!
nejcdw je napisal/-a:kok se vas da na hitr sprovociratdrgač pišm tok, kr jst tok čm, ne skrbi poznam slovnco, pa tut iq mam preverjen, ki znaša 143. zdj si ga pejt pa še ti zmert pa bi rad vidu rezultat
tejk it izi!
nejcdw je napisal/-a:folk, vi ste prizadeti, ne vete kake so ble okoliščine pa takoj moraliziranje, mene so ustavl 200m od doma, po 100m prevoženih, pa sm napihu 0.32 pa je bla kazn, pike jst pa čist trezn. in pol sm pijančk al kaj, k nism biu pod vplivom ni mau. če mate kake izkušnje s tem kar je fant uprašu povejte, če ne pa tišina!
uros11 je napisal/-a:Od kdaj je iq 140 superinteligenca?
nejcdw je napisal/-a:folk, vi ste prizadeti, ne vete kake so ble okoliščine pa takoj moraliziranje, mene so ustavl 200m od doma, po 100m prevoženih, pa sm napihu 0.32 pa je bla kazn, pike jst pa čist trezn. in pol sm pijančk al kaj, k nism biu pod vplivom ni mau. če mate kake izkušnje s tem kar je fant uprašu povejte, če ne pa tišina!
.Z. je napisal/-a:Enostavno ne morem verjet kakšni idio** se najdejo na forumih .. Sploh imate življenje, ali ste eni izmed tistih nezmotljivih geekov, ki so "pametni" pred računalnikom, dnevne svetlobe pa še videli niso?!
Človek je enostavno vprašal za mnenje o tem, kaj naj pričakuje !!
Znašajte se nad svojimi bogimi starši ali pa partnerji, ne pa nad človekom, ki ve da je naredil napako in ga samo zanimajo posledice !
Patrik_A3 je napisal/-a:pa spet samo moraliziranje. človek ni vprašal po nabijanju vaših mnenj ampak je imel točno določena vprašanja.
me zanima, če se res vsi držite pravil in se vsak dan vozite do kilometra točno 50, 90, 130... in niti kilometra več? Aja sej res, to ne ogroža drugih ljudi, alkohol pa jih.
Memo je napisal/-a:Fantje, vidim, da ste tukej na forumu sami angelčki in da ste ustvarili en maksimalno uporaben forum.
mitja12345 je napisal/-a:Pozdravljeni
bom uporabil kar tale topic. Skratka, pred časom sem napihal, danes pa dobil kar odločbo za plačilo in pike. Noben me ni povabil k sodniku za prekrške...je to mogoče? Se splača, da bi napisal pritožbo, ali bolše vse skupaj plačam, pozabim in uživam naprej!?!
Moram pa povedati, da je bila lepa šola in od takrat še bolj sovražim pijane voznike. Hvala bogu nisem nikogar poškodoval, tako da hvala policaju, da je končal to norijo - ja smešno ampak resnično
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov