Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Pe sep 10, 2004 4:19 pm

krofl je napisal/-a:Upam, da močno kazen :evil:

Lp, Matej

kvca tok pizdiš!!!"
sploh neveš kje je vozu pa kar neki!!! ti si pa angel ANE??!!
mogoč je omejitev 70 cesta pa ful ravna, tud to je možn pr nas!
pa ne me napast , ker tega ne podpiram da tok folk nori ampak mi gre pa naživce k eni začnejo tko govort k da so anglčki po cest.
Plačov bo in to jr to.
lp

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Pe sep 10, 2004 4:30 pm

Gricko strinjam se stabo. ravnina je dovga prbližn en kilometr pa pov nekje na sredini, sta pa dve hiši in ena mala gostilna in tam je znak omeitev 70.
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Pe sep 10, 2004 4:40 pm

Vsaka omejitev ima svoj razlog...sej ga nebi nč napadu če bi pelu 90, ajde 100, ampak 160, zato ker se je čutu ogroženga, mislem, če pa to podpiraš, pol pa tud ti nisi zrel, sorry

Lp, Matej
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe sep 10, 2004 4:52 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:res je tako. veš kako je bilo mondeo je biv tretji avto za mano ko je začev prehitevati vozila pred mano sem si pa jas misliv mene pa neboš prehitev (nisem vedev da so bili policaji) pa sem ga stisniv in kaj sledi omejitev 70 jas pa 160kmh. groza

najprej...sori...res vem da se ni lepo smejat tuji nesreči...in vem...obstaja velika verjetnost, da bom nekoč tudi jaz nabasal podobno mino...ampak...

MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...HOHOHOHOHOHO (predah za brisanje solz)...BAHAHAHAHHAHA...

...a zato, ker se nisi pustu prehitet boš plačal k črn, pa zgubu izpit?!!!...sm že mislu da si kšno hondico lovil hihihi :-P ...skestu te je ford...

...mogoče bi moral spremenit podpis v prišel, pohodil, spušil :P ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Pe sep 10, 2004 5:17 pm

Tako glede nato da se pojavljajo neokusni komentarji in posmehovanja na njegov prekršek,bom temo zaklenil.
Fant je naredu vlko napako,ki jo bo seveda drago plačal.Hvala bogu in res sreča da ni bilo nikogar blizu(pešci) in da se je vse vredu končalo.

Vsi ste povedali svoja mnenja,nekatera so bila zelo stroga nekatera pa poučna.

Iz te prigode se lahko vsi nekaj naučimo,da kjer koli smo na cesti,nas vedno lahko doletijo plavi.

Williamscar ti poravnaj to kar boš moral poravnat in drugič pamet v glavo in ne v desno nogo.

Zaklepam.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov