Zenf je napisal/-a:Zgleda da ste tle gor več al manj sami angelčki vsaj kar se pitja pa vožnje tiče.
VSI ki jih js poznam pa da imajo izpit so že vozli nabiti, to pomeni sigurno 1.0 promila in več - in to gre vse za mlad folk do 24.let tudi vozniki začetniki...
BiMMER je napisal/-a:Zenf je napisal/-a:Zgleda da ste tle gor več al manj sami angelčki vsaj kar se pitja pa vožnje tiče.
VSI ki jih js poznam pa da imajo izpit so že vozli nabiti, to pomeni sigurno 1.0 promila in več - in to gre vse za mlad folk do 24.let tudi vozniki začetniki...
Sicer vem, da se ne poznava ampak jst še nisem nikol. Izpit imam 5.5 let in nikoli nisem imel niti 0.1 promila, ko sem se vsedel za volan! Pa se ne gre niti zaradi kazni ampak enostavno nimam vesti, da bi pil in vozil!
kochagna je napisal/-a:Zakaj nisem še dobil odločbe? Vsi mi svetujejo naj začnem plačevat šele ko dobim odločbo, ampak je zdaj mimo že 6 mesecev od zaslišanja pri sodnici.
Kaj naj storim?
Je možno, da dobim kasneje višjo kazen, ker nisem takoj plačal??
Hvala vsem za odgovor!"
Huda20 je napisal/-a:Jaz imam izpit cca. 2 leti in se tudi nikoli v življenju nisem usedla za volan pijana. Še napila se ga nisem, ker ne pijem alkohola. NIKOLI. Pa sem že v enaindvajsetem letu....
LP,
taHuda
subi92 je napisal/-a:Huda20 je napisal/-a:Jaz imam izpit cca. 2 leti in se tudi nikoli v življenju nisem usedla za volan pijana. Še napila se ga nisem, ker ne pijem alkohola. NIKOLI. Pa sem že v enaindvajsetem letu....
LP,
taHuda
No in zdej naj te v kino povabim al kaj![]()
Jaz pa občasno spijem kako pivo itd... ampak če mislim zaplavat pa raje pustim avto tam kjer je - ni hudič da ne bi kdo lahko peljal domov kajne. Škoda v nevarnost spravljat sebe in ostale + izgubit izpit + dodatno plačevat naše policiste
Sh3bO je napisal/-a:kochagna je napisal/-a:Zakaj nisem še dobil odločbe? Vsi mi svetujejo naj začnem plačevat šele ko dobim odločbo, ampak je zdaj mimo že 6 mesecev od zaslišanja pri sodnici.
Kaj naj storim?
Je možno, da dobim kasneje višjo kazen, ker nisem takoj plačal??
Hvala vsem za odgovor!"
Višje kazni ne boš dobil. Plačevat začni, ko dobiš odločbo domov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost