FBR je napisal/-a:Kael je napisal/-a:kixs je napisal/-a:Se potem peljem proti LJ in ker dolenjka se ni cela AC... je vmes pri Otoccu en del stare, ki je res v slabem stanju... omejitev je klasicnih 100km/h, s tem, da je priporocena 80km/h. In nemalokrat ljudje peljejo 70km/hMat'r vsaj 80 pel, da ti ne bo avto razpadu
Posebej med otočem in stari delom ceste do LJ se strinjam da se da brez težav peljat 100, čeprav je 80 priporočena hitrost, vendar so določene skakalnice na ovinkih tam tako hudo, da te kar prestavlja po cesti... se mi je že zgodilo, da sem tam peljal 100 v dežu, pa me je prestavlo malo čez črto od ki ločuje vozišči, zato menim da je skozi tista dva ovinka modro pelja 70: najprej en levi in nato desni ki gresta v klanec, malo po otočcu v smeri LJ. Drugače pa se strinjam s tabo, da bi folk lahko vozil blizu gornje meje omejitev.
Sam stanujem v Otočcu in lahko samo rečem, da se ti/vidva vozita vsak dan na šiht po tej cesti in te bo kmalu minilo. In tebe in tvoj avto vrjemi.... ta cesta ni bila adaptirana že odkar jo je tito požegnal in je samo sramota kako delajo. Stara cesta, regionalna, je še v slabšem stanju, hvala bogu pa bodo kmalu odprli ta odsek, tako da samo še trčeni, oprostite besedi, vednar nimam boljše, trebenčani ostanejo s svojimi idejami o višinski varianti... čestitam. Zavlekli ste za par let, za zemljo so dobili pa najbrš največ uradniške srajce.
Saj kdo se pa lahko pohvali z dobrimi cestami, mislim, da je situacija v naši državi glede tega vsako leto slabša.