Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Sheeper
Nov uporabnik

Napisal/-a Sheeper Pe apr 04, 2008 4:35 pm

Matevz S. je napisal/-a:
Sheeper je napisal/-a:Nisem kazni zravn dobil. To je samo obvestilo da sem storil prekršek in da lahko podam izjavo. Vem da ma 7km/h tolerance ampak mene zanima a je ta toleranca že v teh izmerjenih 133km/h ali se še od tega odšteje 7km/h :?:

Toleranca se vedno upošteva in pri tebi še ni upoštevana. Ko ti bodo pošiljali plačilni nalog (oz. tistemu, ki ga boš napisal, da je avto vozil, če ga nisi ti) bo napisan člen, ki bo ustrezal hitrosti z upoštevana toleranco - se pravi 126km/h.

Kazen bo stara, tudi če vmes že začne veljati nov zakon, ker se ti upošteva tista kazen, ki je bila veljavna takrat, ko je bil storjen prekršek. Rzen, če bi ibla nižja, kar pa pri tebi ni.

Fajn. Hvala za tole razlago. A je vseeno boljše da zdaj podam izjavo ko še mam čas pa rečem da sem peljal manj ali pač naj čakam na kazen? Da nebom pol presenečen ko bo 120 eur namesto 80...

Uporabniški avatar
blu skeleton
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a blu skeleton Ne apr 06, 2008 5:31 pm

Matevz S. je napisal/-a:Kaj če bi se prestavili v temo "nima veze z avtomobilizmom" ali na kakšen forum s pogoji uporabe: "starejšim od 12 let sodelovanje prepovedano".

Drugač se pa sploh ne čudim, da imajo o nas taškno mnenje, če se eni še na forumu ne znajo odraslo obnašat. Blue skleleton, če si res policaj, me je sram da delava v isti firmi. Če te nekdo nekaj vpraša, nu pač odgovori 8če seveda znaš), ne pa da ga zmerjaš in vem kaj še. verjetno si se tud ti že nekajkrat peljal skozi naselje 78 km/h in spil 6 pirov, potem pa šel za volan :!: :?: Vsi smo krvavi pod kožo.

Et tu, Brutus? :D
BLUE SKELETON

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Ne apr 06, 2008 9:24 pm

Matevz S. je napisal/-a:
Kaj če bi se prestavili v temo "nima veze z avtomobilizmom" ali na kakšen forum s pogoji uporabe: "starejšim od 12 let sodelovanje prepovedano".

Drugač se pa sploh ne čudim, da imajo o nas taškno mnenje, če se eni še na forumu ne znajo odraslo obnašat. Blue skleleton, če si res policaj, me je sram da delava v isti firmi. Če te nekdo nekaj vpraša, nu pač odgovori 8če seveda znaš), ne pa da ga zmerjaš in vem kaj še. verjetno si se tud ti že nekajkrat peljal skozi naselje 78 km/h in spil 6 pirov, potem pa šel za volan :!: :?: Vsi smo krvavi pod kožo.

Dobro si tole napisal! Vsi smo krvavi pod kožo, in tud policisti, ko niso v službi so normalni ljudje! Tko, da so tud oni kdaj se preveč peljali al pa naredl kakšno drugo greško!
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Ne apr 06, 2008 9:30 pm

skeleton pa ne ker je pac moz postave in misli da je nad clovestvom. takim bi vzel licence in jih poslal jarke kopat.
Renault Clio 1.8 16V l. 1993
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost