Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

alex1
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a alex1 Sr apr 15, 2009 8:56 am

Sigurno je nekaj takšnih, ki vidijo svojo premoč v avtomobilu proti motorju, saj imajo močan oklep okoli sebe. Sam tudi vozim motor in ne pretiravam, včasih pa je tudi dolga premalo za nekatere indijance.

Ne glede na luč se zavedajte kot že prej napisano: motorist bo nasankal bistveno bolj kot voznik OA. Nobenega nič ne stane trenutek več pozornosti pred spremembo svojega dejanja na cesti.

lp

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr apr 15, 2009 10:08 am

Patrik_A3 je napisal/-a:škoda... še eno tele manj bi blo,ki ogroža ostale z njegovim naganjanjem. Takih mi ni škoda

Meni je pa škoda vseh, neglede na to kako vozijo...čeprav pri takih izjavah kot je tvoja se pa tudi mal zamislim da mogoče pa le ne čisto vseh
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Verbatim
Nov uporabnik

Napisal/-a Verbatim Sr apr 15, 2009 11:38 am

Patrik_A3 je napisal/-a:škoda... še eno tele manj bi blo,ki ogroža ostale z njegovim naganjanjem. Takih mi ni škoda

Primitivno obnašanje. Če bi tovornjak zapeljal ven, bi bil med drugim kriv tudi tovornjakar. Poznam kar nekaj razsodb podobnih nesreč in biti na prednostni cesti ima prednost v vseh pogojih, vsi podrejeni pa se morajo prepričati, da se lahko brez ogrožanja ostalih vključijo na pomembnejšo cesto. Motorist bi dobil kazen za nepravilno prehitevanje, tovornjakar pa za odvzem prednosti in posledično nesrečo.

Slovenci delajo pogosto napako, da pri zavijanju desno iz neprednostne ceste pogledajo samo v levo in potem hop na cesto. V tujini se to ne dela, ravno zaradi prvega odstavka.

Uporabniški avatar
Kiss.Kiss.Gossip.Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Kiss.Kiss.Gossip.Girl Pe feb 12, 2010 10:07 pm

gti85kw je napisal/-a:kako je to mozno da to sploh lahko koga moti??!!dobrega ..voznika..normalnega moskega..kvecjecu lahko preplavi obcutek navdusena ko vidi motor..v bilo kaki situaciji....

a ti pa si normalen moški??
če misliš, da policisti kradejo denar, ker ti vožiš NAD omejeno hitrostjo, že nisi...

poleg tega pa mojemu fantu (ki je še mladoleten) NIKAKOR ne pustim motorja. plačala mu bom izpit za avto, ko bo dovolj star, pod pogojem, da ga ne vidim na motorju...moj brat je bil namreč skoraj v smrtni nevarnosti in nikakor ne želim, da se to zgodi še mojemu fantu...in JA, motorji so mi dosadni in ne vem še kaj vse...

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Pe feb 12, 2010 10:17 pm

Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:
gti85kw je napisal/-a:kako je to mozno da to sploh lahko koga moti??!!dobrega ..voznika..normalnega moskega..kvecjecu lahko preplavi obcutek navdusena ko vidi motor..v bilo kaki situaciji....

če misliš, da policisti kradejo denar, ker ti vožiš NAD omejeno hitrostjo, že nisi...

poleg tega pa mojemu fantu (ki je še mladoleten) NIKAKOR ne pustim motorja. plačala mu bom izpit za avto, ko bo dovolj star, pod pogojem, da ga ne vidim na motorju...moj brat je bil namreč skoraj v smrtni nevarnosti in nikakor ne želim, da se to zgodi še mojemu fantu...in JA, motorji so mi dosadni in ne vem še kaj vse...

Zarad takih pol trpijo.. če hoče neki bo to dobu, pa magari par let kasneje. Kot da se z avtom pa ne more zaleteti.. blesave mame.

Sicer pa back on topic. Tudi sam vozim na motorju vedno z dolgimi lučmi. Pri motoristih ostalih me to ne moti, ga vsaj vidim za ziher ko sem v avtu ;)

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Pe feb 12, 2010 10:33 pm

Povečini so to izgovori motoristov, ki hitro vozijo, da se lahko zaletiš tudi z avtom.
Seveda se lahko, ampak imaš na motorju veliko več možnosti, da ne boš preživel te nesreče.

Jaz osebno nebi sedel na motor niti mrtev. Že poleti ko slišim vsak vikend, kako je neka cesta zaprta zaradi motorista in že 4x sem se peljal mimo nesreče motorist-avtomobil.
Mogoče je komu vredno, hitrost, ki jo občutiš in sam občutek na motorju, ampak meni osebno ni.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Pe feb 12, 2010 10:35 pm

Ni ti vredno ker verjetno še nisi nikoli probral.. ko boš enkrat, ni več poti nazaj :)

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Pe feb 12, 2010 10:42 pm

NejcZ je napisal/-a:Ni ti vredno ker verjetno še nisi nikoli probral.. ko boš enkrat, ni več poti nazaj :)

točno tko ja,ko ti to pride v kri težko spraviš ven-to tko kot droga ;)

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask So feb 13, 2010 10:08 am

Definitivno mi grejo na živce motoristi, ampak tisti divjaki, ki mi nasproti skozi ovinek pripeljejo s kolesom ob črti in svojo prazno bučo na sredini moje havbe.

Sam se pa že nekaj časa spravljam k izpitu, ker bi mi bil največji užitek lepo uživaško se peljat na izlet nekam. Čist tko, iz dolgčasa ;)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 So feb 13, 2010 10:32 am

dask je napisal/-a:Definitivno mi grejo na živce motoristi, ampak tisti divjaki, ki mi nasproti skozi ovinek pripeljejo s kolesom ob črti in svojo prazno bučo na sredini moje havbe.

Sam se pa že nekaj časa spravljam k izpitu, ker bi mi bil največji užitek lepo uživaško se peljat na izlet nekam. Čist tko, iz dolgčasa ;)

Kar čimprej kr dovgo sem tudi jaz razmišljav ali grem ali ne pa sem se odloču, da grem.Zdaj pa mi je žav zakaj nisem že prej šev.Pa ko si motorist 1x si motorist celo živlenje vsaj v večini primerov je tako.Povem pa iz lastnih izkušenj ,da tolk Slo. in Aut. nebi nikoli videv , če nabi imev motorja. Vozim pa z kratkimi lučmi dokaj po pameti mam pa enduro motor tako ,da kaj ekstra divjat tako ne moreš :D :D .lp
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Kiss.Kiss.Gossip.Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Kiss.Kiss.Gossip.Girl So mar 06, 2010 10:52 pm

NejcZ je napisal/-a:

Zarad takih pol trpijo.. če hoče neki bo to dobu, pa magari par let kasneje. Kot da se z avtom pa ne more zaleteti.. blesave mame.

Sicer pa back on topic. Tudi sam vozim na motorju vedno z dolgimi lučmi. Pri motoristih ostalih me to ne moti, ga vsaj vidim za ziher ko sem v avtu ;)

mame? ej čaki jaz govorim o svojem FANTU...nimam jaz še otrok.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So mar 06, 2010 11:10 pm

NejcZ je napisal/-a:

mame? ej čaki jaz govorim o svojem FANTU...nimam jaz še otrok.

:EE
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov