p|X| je napisal/-a:a si ti ja nor, 107 v naselju in še izgovore išče
golazen ena, nauči se bit odgovoren in stopalko za gas uporabljat po pameti in ne do daska.
ne rečem da se sam strogo držim omejitev sam 107 skozi naselje
lahko si samo rad da si dobil kazen ki se jo da odplačat, odpravit.
Če bi zbil koga do smrti bi pa imel posledice do konca življenja !
dejvi je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:a si ti ja nor, 107 v naselju in še izgovore išče
golazen ena, nauči se bit odgovoren in stopalko za gas uporabljat po pameti in ne do daska.
ne rečem da se sam strogo držim omejitev sam 107 skozi naselje
lahko si samo rad da si dobil kazen ki se jo da odplačat, odpravit.
Če bi zbil koga do smrti bi pa imel posledice do konca življenja !
Evo, točno tako!!!
PS: poznam pa kar nekaj takih, ki so razbili že kup avtov, delajo nikjer ne in vedno iščejo izgovore ter prelagajo odgovornost za svoja dejanja na nekoga tretjega.
Svetujem ti, da prideš za en dan v Sočo na obisk, pa da boš videl, kaj se dogaja v življenju ljudi, ki so jih pohabili takšni, kot si ti. Potem boš pa zlahka plačal tistih 2.000 € in delal ponovno izpit, saj slučajno nisi povzročil tragedije. Aja, nimaš toliko denarja, ker si še šoloobvezen ali celo brezposeln? No, nauči se kaj iz tega.
pomoje se ne zavedaš da vedno ko je 50 omejitev nerabiš pelat 50 ampak lahko manj,
Prezioso je napisal/-a:Mah jaz sem tudi plačal par mesecev nazaj polovico 250/500 eu kazni /5 pik, ampak kaj češ se zgodi. Ni bilo prvič ne zadnjič.
Ne razumem kaj vsi jočete, da je tip norec, ker je tok prekoraču speed. Niso vsi amaterji na cesti kot vi, eni vozijo z nogami 110 skoz naselje brez težav in obvladajo vozilo, zdaj če si amater in ne znaš vozit pol je pa tut 107km/h ogromno zate in si zaslužiš kazen.
Sicer pa, kar je reku technologic NI RES:pomoje se ne zavedaš da vedno ko je 50 omejitev nerabiš pelat 50 ampak lahko manj,
To sploh nikakor ne drži. Moj stric je peljal staro mamo skozi naselje(omejitev 50) malo pod 40, sam na cesti, spredaj nobenega in so ga ustavili policaji, trdili da je pjan ker vozi prepočasi, čakal je 1uro da so prinesli tester za pihat in ni nič napihal, zato je dobil kazen ZA OVIRANJE PROMETA IN PREPOČASNO VOŽNJO SKOZI NASELJE. To je bilo cca 4 leta nazaj.
LP
Prezioso je napisal/-a:Mah jaz sem tudi plačal par mesecev nazaj polovico 250/500 eu kazni /5 pik, ampak kaj češ se zgodi. Ni bilo prvič ne zadnjič.
Ne razumem kaj vsi jočete, da je tip norec, ker je tok prekoraču speed. Niso vsi amaterji na cesti kot vi, eni vozijo z nogami 110 skoz naselje brez težav in obvladajo vozilo, zdaj če si amater in ne znaš vozit pol je pa tut 107km/h ogromno zate in si zaslužiš kazen.
Sicer pa, kar je reku technologic NI RES:pomoje se ne zavedaš da vedno ko je 50 omejitev nerabiš pelat 50 ampak lahko manj,
To sploh nikakor ne drži. Moj stric je peljal staro mamo skozi naselje(omejitev 50) malo pod 40, sam na cesti, spredaj nobenega in so ga ustavili policaji, trdili da je pjan ker vozi prepočasi, čakal je 1uro da so prinesli tester za pihat in ni nič napihal, zato je dobil kazen ZA OVIRANJE PROMETA IN PREPOČASNO VOŽNJO SKOZI NASELJE. To je bilo cca 4 leta nazaj.
LP
VasjaS je napisal/-a:@prezioso
Upam da te ne srečam na cesti ko boš izvajal svoje virtuozizme. Če si še ne vem kak mojster, te lahko kaj zajebe. V naselju pa žal vse ni odvisno od tvojega mojstrstva. Otrok si ne bo reku: u glej legenda avtomobilizma in dirkanja skozi naselja legendarno fura skozi našo vas, zato bom ostal tukaj in ne skoču na cesto za žogo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov