ej to sploh ni logično kako te lahk zdy kar vsak prijavi pa bomo kr plačevali ali kaj... pravna država ^^ LOL
se pravi ljudje ki jih ne maram se jim malo nastavim s kolesom pa potem kličem kapse :O
neverjetno, moje sožalje

Patrik_A3 je napisal/-a:ki pa je imel zadnjič kolesar njegovo tablico na peciklu,da bi ga prijavo, ko je šajtral sredi ceste, potem se zapeljal ob pločnik pa v slow motion padal ? seveda rdeč v obraz ko kuhan rak v vjutranjih urah že. kam ga lahko prijavim da dobim neko odškodnino ?ker me je ogrožal, pa moj smeh me je potem tudi ogrožal,ko sem še se uro zatem smejal kak je vrglo svijo pijano
peto je napisal/-a:No, kolesar si je zapomnil avto, barvo tablico, vse, pri sodniku pa povedal, da se pa dogodka slabo spominja, ker je bilo to daleč nazaj, povedal pa je tudi, da vsako leto večkrat pokliče policijo zaradi takih stvari.
cruiser1 je napisal/-a:TomazK je napisal/-a: Bo treba mal pogledat zakone pa pol govorit kdo se lahko vozi in kdo ne. Kolo je bil pred avtomobilom in tega bo vedno več pa če vam to paše al pa ne. Vse normalne razvite države spodbujajo kolo kot prevozno sredstvo. Seveda ob tem razvijajo tudi temu primerno infrastrukturo. Pocesnik zate si pa prov želim, da mi žlajafaš na črto. Si boš dobro zapomnil to.
Meni je prav, da je vedno več kolesarjev ampak tu je potrebno nekaj narediti. Več kolesarskih stez NUJNO! In nekaj več prometne kulture nekaterih kolesarjev. Rad bi še povdaril, da mene kolesarji v veliki večini ne motijo in jih razumem zakaj se vozijo po cesti in podobno, ker pač nimajo izbire. Priznam, da me včasih malo razjezi, ker moram zaradi kolesarja zavirati in upočasniti ampak te jeze ne stresam na kolesarja, malo potrpim in ko je možno varno prehitim. Se pa najdejo debili na kolesih, ki te res lahko razjezijo, takega bi v tistem trenutku najraje kar povozil. Ampak brez skrbi kaj takega ne bom naredil. Tudi kaj takega, kot počne uporabnik pocesnikII še nikoli nisem naredil in tudi ne nameravam. Take stvari delajo osli!
Zodd je napisal/-a:ja fak tole je pa prav hudo...
ej to sploh ni logično kako te lahk zdy kar vsak prijavi pa bomo kr plačevali ali kaj... pravna država ^^ LOL
se pravi ljudje ki jih ne maram se jim malo nastavim s kolesom pa potem kličem kapse :O
neverjetno, moje sožalje![]()
AVX je napisal/-a:Dobre par dni nazaj, sem še videl zadnje ljudi, ki lepo kolesarijo po cesti tudi ko je unaj 8 stopinj oni vesleo kratkih hlačah in majicah kolesarijo. Pa uredu me ne moti to.
Peljeta se mi dva modela se veda vzporedno kot kak ameriški avto (seveda širši od naših evropskih) in se jima pač približam, da bi rad prehitel. Neee ona dva frajerja oz, vsaj on ko je bil na zunanjemu delu, se ni premaknil nič, kot da me ne bi bilo. Pa ne bi reku, če nebi se ozrl nazaj pa pogledal. Ampak ker je to naredu ni jebal 5 postov. Se pelam tk kako minuto za njima mu mal popiskan, čoj daj se spravi v kolono al pa nekaj, se mi tipo zasuče in mi stisne sredinca. Ma u tistem trenutko eto, če bi bil psihično prizadet, ma ej jz bi po gasu pohodu pa ga povozu., ker tako obnašanje ej, sej ne rečem sem strpen pa ni da ni, samo haloooo. Kaj ti ni.
Aja še eno vprašanje, kdo je tukaj kriv, če se ti kolesar skrešira v zadnji konec avtomobila? Namreč se mi je že zgodilo da iz črnevca dol, se pelam ene 50-60 zadi pa kolesar dohiteva. Zaj si predstavljajte, da moram jaz se v trenutko ustavit, kaj bo šele z kolesarjem zadi naredlo?
Zodd je napisal/-a:ni tuki zdy fora ali je kriv ali ne ampak bolj bizarno od tega je NAČIN PRIJAVE
mislim to se da izkoriščati do amena... brez dokazov, brez vsega v bistvu se kot voznik sploh ne moreš resno zagovarjati to je problem. ogrožen si na slovenskih cestah itak takoj ko si izven bajte
sebaveh je napisal/-a:To poletje še hvalabogu nisem imel nobenega izrednega srečanja s kolesarji. Zahvaljujoč verjetno temu, da je naša bistriška ravnina vseeno malo preveč prometna za njih.
Sicer pa - glede na to s čim vse so tile rekreativci naspidirani in zdrogirani, je res vprašanje če so sploh sposobni trezno razmišljati na cesti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov