Ronin je napisal/-a:lukp je napisal/-a:splash je napisal/-a:mojga brata so v belgiji ko je bil s kolegi vstavli z lučkami na avtocesti, vse potegnil iz kemperja, jih vrgli po tleg na avtocesti na odstavnem pasu, tko da so vklenjeni ležal cca 30 minut v dežju na tleh, in vsak je imel pištolo na glavi. potem so jih odpeljal vsakega posebej na pu, ko so čakali pol ure v sobi vsak zase, potem so pa prišli polcaji s kavico in opravičilom, da globoko obžalujejo svoja dejanja, ker je nekdo prijavil, da neki kemper šverca orožje, in so napačnega ustavli...
pa j*** ga, se nardi, ti vsaj mal adrenalin naraste...
Jst bi vsakmu k bi to men naredu j*** m****, ker ne morjo tko delat, če ne najdejo ničasar.
Seveda, nasledn dan, bi pa se zbudu s pendrekom v rit sred AC. Ne sanjej....itak te pa belgijci neb razumel....
nevermind je napisal/-a:V Časopisu piše ime Jure P., avtor teme pa ima ime primozek, kar je itak ime Primož.
Ma nevem, meni je vse skupaj čudno.
Sedaj še čakamo avtorja teme, naj napiše komentar.
Sem pa mnenja, da se takšnih stvari ne objavlja na forum.
dms je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:V Časopisu piše ime Jure P., avtor teme pa ima ime primozek, kar je itak ime Primož.
Ma nevem, meni je vse skupaj čudno.
Sedaj še čakamo avtorja teme, naj napiše komentar.
Sem pa mnenja, da se takšnih stvari ne objavlja na forum.
Ti imaš pa nick nevermind,kar pomeni,da ti je ime vseeno?
lukavr6 je napisal/-a:sem imel tudi sam že precej izkušenj s policisti, in niti ene slabe izkušnje. tudi ko so mi haubo odprli na avtu, ko sem mel nehomologirano podvozje in platišča, so mi rekli da bi le kazalo to poštimat čimprej. pač če si prijazen se tudi oni tako do tebe obnašajo. so le ljudje, tako kot natakarji, nad katerimi se raznorazni mentalno depriviligirani ljudje znašajo.
p.s. obstaja neka stvar ki se ji reče garantna dolžnost ki jo ima vsak policist, v kombiniciji s policijskim pravilnikom in doktrini uporabe silobrana pa to pomeni da lažeš kot pes teče...
lp
MacTron je napisal/-a:Zakaj na dveh koncih? ...tu je tema izkljucno o problematiki uporabnika in ne splosno
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 38#1258938
Nadaljujte tam!
MacTron je napisal/-a:Zakaj na dveh koncih? ...tu je tema izkljucno o problematiki uporabnika in ne splosno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov