Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

LCA
Nov uporabnik

Prosim, če mi kdo pomaga

Napisal/-a LCA To feb 03, 2004 8:18 am

Sem si mal bol prebral zakonik in ugotovu mojo napako, tko da hvala vsem ki ste pisali.

Zanima me pa to, ali mislite da bi sodnik meni verjel, če napišem kako to da je mene spremlju, če je pa imel enga v postopku? Pomoje to ne bo ratal ane?
:)
Zadnjič spremenil LCA, dne To feb 03, 2004 11:19 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
toti
Novinec

Napisal/-a toti To feb 03, 2004 8:31 am

Odvisno kakšen prekršek si naredu, si kej jezikal policaju, kakšne so bile okoliščine, ...

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA To feb 03, 2004 8:36 am

A velja tud pri prehodu čez železnico, da če se ne moreš ustavit varno, da lahko v utripajoče luči zapelješ?
Zadnjič spremenil LCA, dne To feb 03, 2004 11:20 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 03, 2004 10:48 am

Če je to res kar si napisal... Se nimaš kaj bat, sam une 3 priče vpreži in si na konju.. Skozi rumeno luč lahko pelješ, kadar bi bilo zaviranje nevarno, zato pa tudi je. Če je imel policist v postopku bumbarja, ki se je slab ustavu, je to od njih dva probljem. Ti samo na odločbo o prekršku napiši pritožbo, potem boš zvan na zaslišanje, kamor je najbolje da prideš še s pričami in to je vse, kar bo...

Pa veliko srečnih kilometrov!

P.S. Ker si opisal svoj slog vožnje, ti svetujem, da ko vidiš nekaj plavega, ponoči ponavadi z neonkami, da nemudoma odstraniš svoje vozilo iz cestišča in počakaš, da se zvok oddalji, videl itak ne boš nič.
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost