Misija je napisal/-a:Nekdo v sluzbi mi je predlagal, naj zahtevam avtomobil taksen kot je bil pred tem.
Misija je napisal/-a:@rs5: Se pravi poznas primer in si delal na tocno tej zadevi? Kako pa je s steklenimi povrsinami, zarometi, ogledali? Kako je s plastiko in gumami?
@uros11: O kaksni vsoti govoriva? Nimam namrec niti malo pojma o teh zadevah?
Misija je napisal/-a: V mojem primeru, ce sem iskren, mi niti poliranje ne disi prevec, ker avto nikoli vec ne bo enak kot je bil pred tem dogodkom.
In oni bi to odpravli po hitrem in poceni postopku
Misija je napisal/-a:@yashica: 1) se pravi po tretmaju z clay barom, nastanejo majhne praskice, ki iso ocem vidne? Pa se te se potem spolirajo ven na fino?
2) Kako pa je s plasticnimi deli na avtomobilu?
3) Koliko ur bi pa po tvojem mnenju potrebovali za taksno opravilo? Ce 8 ni dovolj, na koliko naj pristanem?
Misija je napisal/-a:Torej najboljse it na pooblascen servis. Kako je sploh v tem primeru, ko je lastnik se vedno lizing hisa (jaz pa placujem lizing) ?
domen90 je napisal/-a:Pooblastilo leasinga je to.
Zapisnik imaš, pelji avto k ličarju in naj zrihta. Če bo mnenja, da rabi več časa, bo izvajalec sam kontaktiral s cenilcem, ki bo to odobril ali pa zavrnil. Zavarovalnica je dolžna samo plačat račun, za kvaliteto storitve ne odgovarja, tako da tvoja trditev, da bi to radi zrihtali hitro in poceni, žal pade.
8 ur je čez glavo če je treba samo spolirat pikice. Saj vem, ti bi rad 40 urni all inclusive detailing, samo zavarovalnica ni vzdrževalno podjetje, da ti bo plačevala lišpanje avtomobila. Če si ravno pred škodnim dogodkom dal avto na detailing in imel frišno spoliranega, potem se pardoniram. Sem pa 100%, da je bil avto že prej poln mikroprask (tako kot vsi novi avtomobili, ki se med transportom umažejo, pred predajo kupcu jih pa operejo amaterji, pogosto kar v avtomatskih avtopralnicah. In ti nikakor ni dolžna zavarovalnica plačevat še odstranjevanja praskic in ne vem kakšnega poliranja. Dolžni so plačati odstranjevanje pik in to je to. Najbolje da ti dajo kar nov avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov