majcabrio je napisal/-a:pozdravljeni
rabim pomoč
celotna zgodba
pri vstopu v slovenijo mi je policist na meji zasegel ponarejeno vinjeto nalepljeno na moj avto, ki ga imam ze dalj casa v lasti.
res da je bila vinjeta kupljena par evrou ceneje od tipa v gostilni, ki je kao totalka razbil avto isti dan ko je kupo vinjeto. ob pregledu je izgledala pristna-vse tiste folije ki se odsevajo spodni odrezek itd vse ok...res pa nisem primerjal z kasno drugo.
tip mi je sicer obljubo racun a ga nisem nikoli dobil.telefonarla sma si se parkrat po tem a vsakic izgovori, da ga ima a nima trenutno casa itd,jaz pa tudi nimam casa na pretek ga lovit okoli,pol sem pac obupal.vem ime (ce je sploh pravo) in od kje naj bi bil doma...na videz poznan od prej a samo na videz...pa pustimo sedaj to.
vozil sem se s to zadevo od spomladi,potem pa vstop v slovenijo po dopustu in sok....pobere dokumente,me postavi nastran in mi obrazlozi kako in kaj...
sledi zaseg,fotografiranje,yapisniki odvzem prstnih odtisov itd....vprasam kako hudica naj bi vedo da je zadeva ponarejena in mi obrazlozi da so podrobnosti res majhne. ena je v polozaju serijske stevilke in barva scasoma pobledi, a brez primerjave z drugo je to tezko opazit- za informacijo drugim
potem me pac izpustijo,vinjeta ostane tam in naj cakam sodisce.
takoj zavrtim cifro od tipa ki mi jo je prodal pa drugi sok cifra ne obstaja...
sedja pa rabim pomoc,kako in kaj naprej,placilo za to pomoc ni problem.
lep pozdrav
zgagaxxl je napisal/-a:Bo potem prišlo še eno obvestilo s strani sojetnikov, ki sporočajo, da je obsojenec pred prihodom v zapor res BIL nedolžen.
majcabrio je napisal/-a:najprej vecini hvala za nic....
nisem 18 letni solarcek zal...
sprjaznil sem se tudi da bom pozrl godljo ki sem jo skuhal...
ce ima pa se kdo kaksen koristen nasvet pa naj deli, ostalih skodozeljnesev zal res ne rabimo,oz jim zelim enako nazaj,v isti meri..
sem zadevo npisal na forum ceprav me je kolega opozoril,da bo odziv tak kot je,a probat ni greh...
aja fantje- mnogo dobrih poslov se sklene v gostilnah...zal tudi kak slab....nazadnje se kot vidim res vse skompenzira in smo vsi na poti na zale, dva metra pod ruso, kjer ni razlik.
lep pozdrav in hvala
majcabrio je napisal/-a:najprej vecini hvala za nic....
ce ima pa se kdo kaksen koristen nasvet pa naj deli, ostalih skodozeljnesev zal res ne rabimo,oz jim zelim enako nazaj,v isti meri..
sem zadevo npisal na forum ceprav me je kolega opozoril,da bo odziv tak kot je,a probat ni greh...
aja fantje- mnogo dobrih poslov se sklene v gostilnah...zal tudi kak slab....nazadnje se kot vidim res vse skompenzira in smo vsi na poti na zale, dva metra pod ruso, kjer ni razlik.
lep pozdrav in hvala
xxseby je napisal/-a:majcabrio je napisal/-a:najprej vecini hvala za nic....
lep pozdrav in hvala
Pozdravljen
lahko ti povem kako se je razpletla zgodba od sodelovca ki je imel ponarejeno vinjeto. Dobil je vabilo na sodiše tam mu je sodnik izrekel globo 600€ in to je to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov