student123 je napisal/-a:domaci leta 2012 kupili novo vozilo v avtohisi s polno opremo, ga zavaroval polni kasko, sedaj razbili (ocenili so totalko, čeprav se meni ne zdi, je le sprednji del "razbit"...(ne vem koliko in kaj točno a zgleda le "Plastika"... itd... ampak ok ...zavarovanje avtomobilskega kaska piše na zavarovalni polici 19.000€..(torej zavaroval za polno vrednost vozila).... na servisu so ocenili totalko, ocenili vozilo po eurotaksu, in ponudili 5.000€ ter da obdržim vozilo....?? ne vem a se mi zdi da me skušajo nat***gnit... ima kdo kak nasvet kako te zadeve potekajo, se lahko pritožim ipd???
adis je napisal/-a:student123 je napisal/-a:domaci leta 2012 kupili novo vozilo v avtohisi s polno opremo, ga zavaroval polni kasko, sedaj razbili (ocenili so totalko, čeprav se meni ne zdi, je le sprednji del "razbit"...(ne vem koliko in kaj točno a zgleda le "Plastika"... itd... ampak ok ...zavarovanje avtomobilskega kaska piše na zavarovalni polici 19.000€..(torej zavaroval za polno vrednost vozila).... na servisu so ocenili totalko, ocenili vozilo po eurotaksu, in ponudili 5.000€ ter da obdržim vozilo....?? ne vem a se mi zdi da me skušajo nat***gnit... ima kdo kak nasvet kako te zadeve potekajo, se lahko pritožim ipd???
![]()
kako je pa ta sestavek spisan, da te srat prime![]()
domači kupili, zavaroval, obdržim..... itd...
.com je napisal/-a:že nick pove dosti: študent... zgleda iz FDVja ali FILOfaksa
.com je napisal/-a:adis je napisal/-a:student123 je napisal/-a:domaci leta 2012 kupili novo vozilo v avtohisi s polno opremo, ga zavaroval polni kasko, sedaj razbili (ocenili so totalko, čeprav se meni ne zdi, je le sprednji del "razbit"...(ne vem koliko in kaj točno a zgleda le "Plastika"... itd... ampak ok ...zavarovanje avtomobilskega kaska piše na zavarovalni polici 19.000€..(torej zavaroval za polno vrednost vozila).... na servisu so ocenili totalko, ocenili vozilo po eurotaksu, in ponudili 5.000€ ter da obdržim vozilo....?? ne vem a se mi zdi da me skušajo nat***gnit... ima kdo kak nasvet kako te zadeve potekajo, se lahko pritožim ipd???
![]()
že nick pove dosti: študent... zgleda iz FDVja ali FILOfaksa
Suicidal je napisal/-a:.com je napisal/-a:adis je napisal/-a:student123 je napisal/-a:domaci leta 2012 kupili novo vozilo v avtohisi s polno opremo, ga zavaroval polni kasko, sedaj razbili (ocenili so totalko, čeprav se meni ne zdi, je le sprednji del "razbit"...(ne vem koliko in kaj točno a zgleda le "Plastika"... itd... ampak ok ...zavarovanje avtomobilskega kaska piše na zavarovalni polici 19.000€..(torej zavaroval za polno vrednost vozila).... na servisu so ocenili totalko, ocenili vozilo po eurotaksu, in ponudili 5.000€ ter da obdržim vozilo....?? ne vem a se mi zdi da me skušajo nat***gnit... ima kdo kak nasvet kako te zadeve potekajo, se lahko pritožim ipd???
![]()
že nick pove dosti: študent... zgleda iz FDVja ali FILOfaksa
Se zavedaš, da je večina smeri na filofaksu jezikovnih? Med drugim je na FF tudi smer slovenščina. Bolj ali manj si sam sebe osmešu s tole izjavo. Sicer pa itak vedno pametujete podobno nepismeni, ki dokaj očitno ne poznate uporabe velike začetnice in ponavadi niste prestopili praga fakultete oz. kakšne resne univerzitetne ustanove.
.com je napisal/-a:Poznam obe fakulteti, tudi veliko študentov je tam mojih vsaj znancev, če ne kolegov, prijateljev. In kjub temu, da je na filofaksu pedagogika in jezikovne smeri, je ravno ironija v tem, da ne znajo niti pisat, niti se pravilno izražat. Jaz pa sem absolvent arhitekture v Lj. Dovolj dobro zate?
student123 je napisal/-a:domaci leta 2012 kupili novo vozilo v avtohisi s polno opremo, ga zavaroval polni kasko, sedaj razbili (ocenili so totalko, čeprav se meni ne zdi, je le sprednji del "razbit"...(ne vem koliko in kaj točno a zgleda le "Plastika"... itd... ampak ok ...zavarovanje avtomobilskega kaska piše na zavarovalni polici 19.000€..(torej zavaroval za polno vrednost vozila).... na servisu so ocenili totalko, ocenili vozilo po eurotaksu, in ponudili 5.000€ ter da obdržim vozilo....?? ne vem a se mi zdi da me skušajo nat***gnit... ima kdo kak nasvet kako te zadeve potekajo, se lahko pritožim ipd???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov