bider1 je napisal/-a:gre se za prencip ker me imajo na piki so se zadnjic ob desetih dopoldan mimo mene peljali, ko me je videl se je obrno dal luci in zvocne opozorilo, ga vprasam ce sem kaj narobe naredo je reko kontrola prometa in seveda pihat piham 0,00 lep dan a zdaj nisem bil v avtu zakaj se sprašujem ?
Cela štorija mi malo smrdi, ni pa nemogoče. Če nisi pil ni niti moralno pravilno, da so policaji to naredili - če je bilo res tako, seveda.
So pa gotovo razlogi, da te imajo na piki. Poznam nebroj "junakov", ki bi še kako morali biti na piki, pa na žalost niso. Delajo svega i svašta pi*darij na cesti, ene bolj druge manj nevarne (skupni imenovalec pa je, kot vedno, "racing" po mestu in alkohol) in ker je policija žal preveč predvidljiva in v našem kraju očitno ali podkupljena/nepogumna (v nekaterih primerih pa vsi vedo, da so očetje v igri...), se te pi*darije na cesti ponavljajo leta in leta v nedogled, dokler se nekaj hudega ne zgodi. In tudi po takih dogodkih se zadeve umirijo lih za kak mesec potem pa jovo na novo. Človeška neumnost ne pozna meja ko se gre za družbeni status in mačizem.
Če se v tem opisu najdeš potem veš zakaj te imajo na piki in te imajo upravičeno na piki. Če se ne najdeš...potem si kdaj kakemu policaju nekaj rekel ali pa si podrl policajevo ženo.

EDIT: kar se tiče slabih policajev...to pa imaš, ko cela država tretira policiste kot nek izmeček, ki je pač nujno zlo. Mizerne plače in skoraj brez filtracije pri zaposlovanju.