mucek je napisal/-a:Dej, spravi se k sebi in nehaj ...
On ima lahko uraden dokument o napaki, certifikat o vodi v olju pa še marsikaj - pa mu to prav nič (!!!) ne pomaga. Jebat ga - je pač imel smolo in kupil slab avto. Če je bil avto kupljen po principu videno-kupljeno (kar je verjetno bil) in tega takrat ni opazil/preveril, ti pa tega tudi nisi vedel (saj verjetno nisi avtomehanik ali pač???), je zgodba zaključena. Ne rabiš ti nobenega odvetnika angažirat ali česarkoli. Če on hoče zadevo peljat naprej na sodišče (pa dvomim), naj jo ... Brez skrbi!
On očitno blefira na polno - glede na napisano "se nekako moramo zmenit", "imam uraden dokument o napaki" - to baš nima nobene veze. Če ti za težavo nisi vedel IN če je on ob nakupu ni opazil (ali - kar je tudi verjetno - sploh ni bila prisotna, mogoče še dandanes ni, pa bi samo malo cenkal), je to konec zgodbe. Smola pač (zanj).
Ne zastopim pa tvojega zadnjega odstavka ... Če so vsi papirji porihtani (kupoprodajna ...) in avto pri njem, ti svetujem, da se ti avtomobila NIKAKOR ne dotikaš več (!), ga (ti) ne voziš k mehaniku, niti z dotičnim preprodajalcem ne komuniciraš preko telefona, ampak izključno preko emailov (sledenje sporočil) oz. na telefonu pač omogočiš snemanje pogovorov, njega pa o snemanju tudi obvestiš (da bo legalno). Če mu boš postavil dovolj visoke "norme", bo pač videl, da te ne more nategovati in bo nehal (hmm, šel težit komu drugemu). Če ne ... Mu bo pač ratalo.
LP, g
mucek je napisal/-a:On navaja, da do prodaje tega ni bilo opaziti??? Ja pa saj potem ti dobesedno potrjuje, da je zdaj pac to njegov problem ... Naj pac poservisira, kaj to tebe briga?!
Lp, g
seedx je napisal/-a:Model navaja da sem jaz njemu prodal avto kateri je zamešal olje in vodo. In da je potrebno zamenjati tsnilo glave. Do prodaje tega ni bilo opaziti...avto je baje prokuhal...???
seedx je napisal/-a:Nikje v zakonu nisem zasledil obratno zadevo...ZAdevo sem poslal svojemu odvetniku...Vsem havala za pomoč....V tej naši deželi je ratalo tko da res potrebuješ družinskega odvetnika....cccc
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov