Tankam pa vedno 100-oktanca....
Si kupil čisto novega? Je bil morda testni?damian72 je napisal/-a:Naj podrobneje opišem
Gre za peugeot 308, letnik 2014, 1,2 thp motor. Prevoženih 28.000 km. ...
metor je napisal/-a:Imam isti avto isti motor, podobne napake nisem zaznal. Tankam pa vedno 100-oktanca.
V 2 letih pa nisem nič reklamiral, vse se zdi ok, čričkov tudi ni. Edino menjalnik je slab, če bi še enkrat kupoval definitivno auto.
Tommaazz je napisal/-a:Hm...jaz imam pa namen zamejati za 308 1.2 thp, sicer faceliftanega ko bo, sam zdj me pa postaja strah...v glavnem jaz ne bi šparal pri gorivu za tistih par evrov na tank, če že dam za avto 20 jurjev ne vem zakaj bi gledal na to...predlagam ti 100 oktanskega js striktno od prvega tanka tankam 100...kolk maš pa kej porabe? Jaz imam pri relacijah cca 70 km dnevno in sedaj na zimskih gumah cca. 7,5, par deci manj kot na letnih
imam pa 18 col gor...pomoje bi s tem motorjem z lahkoto pod 6 šlo? aja pa raskiraj teh nekaj evrov in vlij ko naslednjič tankaš od STP-ja FUEL SYSTEM CLEANER pa pol na vsakhi 10.000 km...
xxl je napisal/-a:95-1,228 ,100-1,297.Kako to misliš niti centa?
Mene bolj zanima, če je možno avto v takšnem stanju vrniti in zahtevati nazaj kupnino ali celo novo vozilo? Je to stvarna napaka?
pomoje bi s tem motorjem z lahkoto pod 6 šlo?
Poraba je nekje med 7,2 in 7,5 litra. Je pa večina mestna vožnja, pa počasi tud ne vozim kjer ni potrebe. Poraba pod 6 litra pa je le zapisana v tehničnih podaktih,žal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov