Gosic je napisal/-a:Pa kaj si zmožen napisati človeku prijazen odgovor?! Saj ni ON meril debelino laka, ampak pooblaščena oseba (drugič vsaj preberi).
In sedaj še vprašanje: ali si človeku dejansko s tem odgovorom kaj pomagal?
Martin71 je napisal/-a:poleg tega so izmerili debelino laka ki znaša na prednjem delu havbe 60 - 65 mikronov, na preostalem delu havbe pa 80 mikronov ali več.
Martin71 je napisal/-a:Moje mnenje je, da je avto slabo lakiran, da je slaba kvaliteta laka, da gre za stvarno napako in da sem upravičen do drugega vozila oziroma do vračila kupnine.
Ivan36 je napisal/-a:Ali je tudi Rapid Family model ???
Avto je denim blue - svetlejši torej.sašo5 je napisal/-a:PS. je avto srebrn oz svetlejši?
sašo5 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ali je tudi Rapid Family model ???
če ne bi bil površen, bi že v prvem postu prebral, da gre za Ocvtavio...
Naj še povem, da [b]ima moja žena dva meseca starejšega Rapida ki ima 5000 km več kot moja Octavia[/b] (trenutno ima 6000 km) in nima niti sledu o kakšnih poškodbah na laku (vozi se hitreje od mene in po slabših cestah). Kakšno je vaše mnenje, kaj naj storim?
čare je napisal/-a:Ti Ivan si se sedaj najbrž odločil,da tudi Skode nikoli ne kupiš a ne.Še par takih pa bo zmanjkalo vozil za kupit.
emozul je napisal/-a:To defenitivno ni stvarna napaka.
Če pa sam primerjam mojo astro z octavio, pa lahko rečem, da ima octavia mnogo boljšo barvo.
Jaz na tvojem mestu ne bi menjal, ker bolje verjetno ne boš dobil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost