Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Pomoč.

Napisal/-a Courage™ So feb 21, 2004 4:42 pm

pivo je napisal/-a:folk...ne bit preveč pametni...mam lastne izkušne (oz. izkušno) ki jo ne prvoščm nobenmu...poslušte če se vm da....

biu je dan mojega upisa na fax...yeeeeeeee...od stsarih sm dubu auto,šu u Lj,se upisu,čist happy po lepem sončnem dnevu se pelu iz Lj proti domu (Nm)msi kadiu čik in poslušu muzzko...ko sem biu pr trebnem me kliče kolega če gremo seepat...itaq,al je biu 5k...parkeram js auto pred patriotom (lokal kjer smo 24/7 not),spijeva skp 7dcl 40% vodke,pol sm požru še 4 temne Laške,požru u celm dnevu en jebbeni sendvič in pol NAPAKA!!!Frend me upraša če ga zapelm domu,js pa:"itaq,ni panike"...don't ask zakaj sm šu za volan,še sam ne vem...sej to mi bo žou nasledne 2 leti...boste na konc prebral zakaj...pelm js,pridm do križišča,rdeča luč,pred mano 1 baba (oba2 sva mela cca 15 let starga Golfa 2)...pride zelena,spele ona (zavijala sva desno),spelm js in js pogledam na levo če je SLUČAJNO kšn b**** čez rdečo speezdu...u tistm trenutku PUF je bla ona pred mano (je zavijala takoj za križiščem spet desno h banki)...ni biu nek trk ke ne more bit u 1. brzini z mn kot 10km/h...baba vn iz auta:"mulc kako pa pelš?!bla bla bla"...js pijn ku krava sm se neki izgovarjou da ni mela žmigauca al kaj...in ona men:"ustsau tukej,bom poklicala policijo"...js:"ok"...pol pa BIGGEST MISTAKE!kaj sm naredu?!Speezdu sm!!!KMET!!!!!!!!!!!!!!!!!Pridm js dumu,žiučn si pržgem čik slišm kako 1 auto parkera na dvorišče...najprej sm mislu da so stari ampak ne...guess who?!jp,murjaki..."gospod verjetno veste zakaj smo prišli bla bla bla...boste pihou itd". Napihou sm (pol ure po nesreči) 0,55.2 sta bla v autu,usak me toži (zaradi "bolečin" v vratu) za 400.000 SIT,+ stroški tko da ji morm plačat 843.000 SIT!!!Da,študent brez keša...sej vem,priznam...moja napaka,plačou jo bom in sm se nauču da več POVOHAM alcota ne pa da grem pelat.Edina olajševalna okoliščina je ta,da sm se uspeu zment da bom plačou po obrokih na 2 leti (24 položnic po 35,000SIT)
+ najbol sm posran glede "države"...pa ne to kok keša mi bojo tm plunl ampak me skrbi glede izpita...kdo ve - mi ga bojo uzel??bojim se da,izpit mam pa leto pa pou od tega je pa 2 mesca)...pomen pijani mladi voznik se je pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo z zdravstvenimi posledicami na dveh osebah in iz kraja nesreče pobegnil...I am dead meat! :/

uglavnm folk,js bom to plaču,ne rabte še vi take kuzlarije narest...pamet u roke pa NE it pijan za volan,no matter kuk si spiu!!Kaj bo če povozš nič hudega slutečega otroka ki mu je žoga pobegnila na cesto?!Nočm računat kok bi vs pršlo ;)

uglavnem če kdo ve glede mojga "izpita" krkol al mi ga bojo uzel al ne naj mi pls pove.

lp,pivo

To je en napisal na enem forumu, in sedaj ga zanima pri sodnici kako kazen lahko pričakuje, če bo odvzem izpita, denarna kazn...

Polek tega pa mene zanima, če recimo res pobegneš s kraja nesreče pa te pol dobijo, ti pri sodniku sodijo posebej za povzročitev nesreče in pobeg al je to vse skupaj enotna kazen ? Kaj za pobeg dobiš dodatne kazenske točke ?

Hvala!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So feb 21, 2004 6:36 pm

ma ne da se mi celega niti brat ker je tako glupo narečje da nič ne zastopim. ko bi vsaj ljudje spraševali v koliko toliko pravilni slovenščini
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So feb 21, 2004 6:51 pm

Nej bi reku prou mu je. Pa ne bom!!! :roll:

Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So feb 21, 2004 6:56 pm

MGsax je napisal/-a:ma ne da se mi celega niti brat ker je tako glupo narečje da nič ne zastopim. ko bi vsaj ljudje spraševali v koliko toliko pravilni slovenščini

novomeščanščina :) nič kaj posebnega...

v glavnem, da se je zabil eni babi v rit, ona je klicala policaje, on je speezdo iz kraja prometne, so ga prišli policaji iskat na dom, je pihal, napihal, ga tožita voznica in sovoznik, zdaj pa sprašuje kaj lahko še pričakuje po zakonu - kazen
Slika

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky So feb 21, 2004 7:24 pm

Ma ne vem ne,jst itak nebi pihu(ko so policaji pršl),ker bi lohk reku,da se je usrau kva bo,pa da je doma enga kratkega od straha ruknu! :lol:
Pa itak poškodbe krije zavarovalnica razen če ga še dodatno civilno tožta.
Ejejej :?
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

CooL_MihC
Nov uporabnik

TAKOLE JE:

Napisal/-a CooL_MihC Ne feb 22, 2004 7:31 pm

Sm jez mel podobn primer pa sem ga objavu tukaj k me je nekaj zanimalo pa sem bil samo spljuvan ( pa če sem takoj prosil naj ne pljuvajo ) NA KONCU SEM SAM MAL NET PREBRSKAL IN SE POZANIMAL PRI KOLEGIH POLICAJI PA TKO.

Pobeg 40 k sit, posebaj sodnik
pjan za volanom tud tist k ma že 2 let izpit 120 do 140 K SIT kazni in odvzem izpita (potrebno ponovno opravljanje ...strošek cca 130 k sit) aja pa še 6 mesecev si brez, če sta pa dva prekrška čez 1,5 pa je potem 1 leto.

BANDA :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

LP CooL_MihC

Uporabniški avatar
Mtej
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a Mtej Ne feb 22, 2004 7:45 pm

i'm mad now! :evil: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne feb 22, 2004 7:58 pm

Mtej je napisal/-a:

i'm mad now! :evil: :lol: :lol:

nič skrbet, sem mel dve punci tam dol :D spoštujem ta jezik kr (no, ja... bivše pač, samo saj veš, da dobrega sexa nikol ne pozabiš :D :lol: )
Slika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne feb 22, 2004 9:44 pm

Uf, če bi mene kakšna p*****a tožila, bi ji razkazal svojo peč na trdo gorivo. :twisted:

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Po feb 23, 2004 1:38 am

Hmm. Dobro, tipo je bu pijan... Povrozu nesrečo. Po situaciji sluteč je bila kar kočljiva. Lahko bi prav tako povzroču trezen. Zdej pa bistvo. Šjora ga toži. Sepravi meni bo en malo taknu avto (odrsu) in ga bom tožu zaradi bolečin v npr. penisu?! Kaj falus ga je šla tožt... Šjora zavohala denar na študentu in ga šla tožit. Med tem pa podkupla zdravnico da je napisala da jo res malčk boli vrat (kot mene kdaj k spim slabo)... Ma daj, daj... Zadušu bi jo prasico. Je pa pobeg iz kraja nesreče kar kočljiva situacija. Vsekakor pa ko si pijan in pobegneš ne pustit (pač te ni doma, ne odpreš) kapsom da ti dajo pihat... Po možnosti avto v garažo kao da te ni doma. :twisted: :evil:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po feb 23, 2004 8:57 am

Ma najhujs je to da zenska pa sovoznik tozita za povzrocitev telesnih poskodb pri hitrosti cca. 10 km/h! Sej ni cudno, da pol ko se nekdo zares poskoduje zavarovalnice skrtarijo z izplacili... zarad takih glumcev! Bi jo blo dobr na nekem ovinku srecat, pa fajn prefukat bo vsaj vedla zakaj je "zasluzila" tisti denar iz odskodninskega zahtevka (B)! :twisted:

No sej, upam da se je fant naucil kaj iz te izkusnje. Pil je in je zajebal, sam se tega zaveda in dogodka ne zanika. Ta s poskodbami je najbolj bedna... grrr

Ce je pobegnil s kraja nesrece bi res lahko rekel da je spil dve takratki doma, ker je bil v soku. Sam zdej ne vem ce se lahko zgovarja na to, ker je ze minilo. Upam, da nebo naslednji 2+ leti placeval zaradi objestne zenske. Mislim, da bi ga dovolj ze izucila kazen od sodnika pa odvzem izpita. :roll:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
toti
Novinec

Napisal/-a toti Po feb 23, 2004 9:20 am

Spasky je napisal/-a:Ma ne vem ne,jst itak nebi pihu(ko so policaji pršl),ker bi lohk reku,da se je usrau kva bo,pa da je doma enga kratkega od straha ruknu! :lol:
Pa itak poškodbe krije zavarovalnica razen če ga še dodatno civilno tožta.
Ejejej :?

Z.a.j.e.b.i pijan voznik, zavarovalnica bo plačala on pa zavarovalnici!!!

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Po feb 23, 2004 5:46 pm

torej, kar je povedal "CooL_MihC" je popolnoma res, vse to ga bo doletelo.

Spasky@ ZVCP določa, da po prometni nesreči ne smeš pit alkoholnih pijač, tako da tvoj izgovor ne pride v poštev. Da seveda ne omenjam, kaj sledi, če odkloniš preizkus!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

CooL_MihC
Nov uporabnik

Re: BImER please help

Napisal/-a CooL_MihC Po feb 23, 2004 11:11 pm

PA je to res da če 2 x napihaš čez 1,5 ne smeš opravljati izpita 1 leto al kako.

LP
CM
Zadnjič spremenil CooL_MihC, dne Pe feb 27, 2004 3:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec To feb 24, 2004 2:22 am

BiMMER je napisal/-a:Spasky@ ZVCP določa, da po prometni nesreči ne smeš pit alkoholnih pijač, tako da tvoj izgovor ne pride v poštev. Da seveda ne omenjam, kaj sledi, če odkloniš preizkus!

Samo če bi odklonil preizkus, potem ti (tehnično) ne bi mogli dokazati pijanosti za volanom, imam prav? Morda bi to prišlo prav pri tožbi. :D Bi prasico kontra tožil, da te je ogrožala, ko ni dajala smernih signalov. ;)

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Sr feb 25, 2004 12:06 am

MetodTrobec je napisal/-a:
BiMMER je napisal/-a:Spasky@ ZVCP določa, da po prometni nesreči ne smeš pit alkoholnih pijač, tako da tvoj izgovor ne pride v poštev. Da seveda ne omenjam, kaj sledi, če odkloniš preizkus!

Samo če bi odklonil preizkus, potem ti (tehnično) ne bi mogli dokazati pijanosti za volanom, imam prav? Morda bi to prišlo prav pri tožbi. :D Bi prasico kontra tožil, da te je ogrožala, ko ni dajala smernih signalov. ;)
Trobko ne gre vse tako lahko veš...
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Sr feb 25, 2004 11:11 pm

MetodTrobec je napisal/-a:

Tehnično ti res nebi mogli dokazat da si bil pijan, vendar bi spreten odvetnik hitro dosegel da je bil to tvoj vzrok odklonitve preizkusa. Torej če kdo ne ve, če odkloniš preizkus in še strokovni pregled, te čaka kazen 90k SIT + prenehanje veljavnosti VD
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Sr feb 25, 2004 11:13 pm

CooL_MihC je napisal/-a:PA je to res da če 2 x napihaš čez 1,5 ne smeš opravljati izpita 1 leto al kako.

LP CooL_MihC

ZVCP 124.čl (7)
Res je tako, ob prvem prenehanju veljavnosti VD, ga ponovno lahko opravljaš po 6 mesecih, sicer pa po 1 letu od prenehanja sankcije!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr feb 25, 2004 11:47 pm

Ok komu porkapotana ne paše novomeščančina :):)

Ja jst tega človeka poznam... mi je bil sošolc v OŠ. Hmmm, bogi, sicr pa si je čist sam kriv. Jst vem da tega neb za noben denar naredu.

CooL_MihC
Nov uporabnik

Napisal/-a CooL_MihC Če feb 26, 2004 9:36 am

A pa v tem času lahko voziš skuter ali kaj podobnega....ali mi res samo še kolo ostane.

Hvala za odgovor

LP CM

BiMMER je napisal/-a:
CooL_MihC je napisal/-a:PA je to res da če 2 x napihaš čez 1,5 ne smeš opravljati izpita 1 leto al kako.

LP CooL_MihC

ZVCP 124.čl (7)
Res je tako, ob prvem prenehanju veljavnosti VD, ga ponovno lahko opravljaš po 6 mesecih, sicer pa po 1 letu od prenehanja sankcije!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost