pivo je napisal/-a:folk...ne bit preveč pametni...mam lastne izkušne (oz. izkušno) ki jo ne prvoščm nobenmu...poslušte če se vm da....
biu je dan mojega upisa na fax...yeeeeeeee...od stsarih sm dubu auto,šu u Lj,se upisu,čist happy po lepem sončnem dnevu se pelu iz Lj proti domu (Nm)msi kadiu čik in poslušu muzzko...ko sem biu pr trebnem me kliče kolega če gremo seepat...itaq,al je biu 5k...parkeram js auto pred patriotom (lokal kjer smo 24/7 not),spijeva skp 7dcl 40% vodke,pol sm požru še 4 temne Laške,požru u celm dnevu en jebbeni sendvič in pol NAPAKA!!!Frend me upraša če ga zapelm domu,js pa:"itaq,ni panike"...don't ask zakaj sm šu za volan,še sam ne vem...sej to mi bo žou nasledne 2 leti...boste na konc prebral zakaj...pelm js,pridm do križišča,rdeča luč,pred mano 1 baba (oba2 sva mela cca 15 let starga Golfa 2)...pride zelena,spele ona (zavijala sva desno),spelm js in js pogledam na levo če je SLUČAJNO kšn b**** čez rdečo speezdu...u tistm trenutku PUF je bla ona pred mano (je zavijala takoj za križiščem spet desno h banki)...ni biu nek trk ke ne more bit u 1. brzini z mn kot 10km/h...baba vn iz auta:"mulc kako pa pelš?!bla bla bla"...js pijn ku krava sm se neki izgovarjou da ni mela žmigauca al kaj...in ona men:"ustsau tukej,bom poklicala policijo"...js:"ok"...pol pa BIGGEST MISTAKE!kaj sm naredu?!Speezdu sm!!!KMET!!!!!!!!!!!!!!!!!Pridm js dumu,žiučn si pržgem čik slišm kako 1 auto parkera na dvorišče...najprej sm mislu da so stari ampak ne...guess who?!jp,murjaki..."gospod verjetno veste zakaj smo prišli bla bla bla...boste pihou itd". Napihou sm (pol ure po nesreči) 0,55.2 sta bla v autu,usak me toži (zaradi "bolečin" v vratu) za 400.000 SIT,+ stroški tko da ji morm plačat 843.000 SIT!!!Da,študent brez keša...sej vem,priznam...moja napaka,plačou jo bom in sm se nauču da več POVOHAM alcota ne pa da grem pelat.Edina olajševalna okoliščina je ta,da sm se uspeu zment da bom plačou po obrokih na 2 leti (24 položnic po 35,000SIT)
+ najbol sm posran glede "države"...pa ne to kok keša mi bojo tm plunl ampak me skrbi glede izpita...kdo ve - mi ga bojo uzel??bojim se da,izpit mam pa leto pa pou od tega je pa 2 mesca)...pomen pijani mladi voznik se je pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo z zdravstvenimi posledicami na dveh osebah in iz kraja nesreče pobegnil...I am dead meat! :/
uglavnm folk,js bom to plaču,ne rabte še vi take kuzlarije narest...pamet u roke pa NE it pijan za volan,no matter kuk si spiu!!Kaj bo če povozš nič hudega slutečega otroka ki mu je žoga pobegnila na cesto?!Nočm računat kok bi vs pršlo
uglavnem če kdo ve glede mojga "izpita" krkol al mi ga bojo uzel al ne naj mi pls pove.
lp,pivo
To je en napisal na enem forumu, in sedaj ga zanima pri sodnici kako kazen lahko pričakuje, če bo odvzem izpita, denarna kazn...
Polek tega pa mene zanima, če recimo res pobegneš s kraja nesreče pa te pol dobijo, ti pri sodniku sodijo posebej za povzročitev nesreče in pobeg al je to vse skupaj enotna kazen ? Kaj za pobeg dobiš dodatne kazenske točke ?
Hvala!