Napisal/-a avto fan1308 To maj 07, 2019 8:08 pm
Pozdravljeni!
Imam eno malce čudno vprašanje. Sam sem lastnik stanovanja v centru Kopra. Stanovanje oddajam v najem. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto katerega pa najemnik ni želel izkoristiti saj je doplačal za parkiranje v podzemni garaži. Na istem naslovu imam tudi skladiščni prostor (malce večja klet) katerega uporabljam redko. Za prihod do tam koristim tudi tole parkirišče za katerega imam veljavno dovolilnico še na prejšnje vozilo (C5). Ker vem, da je tam veliko redarjev sem kakšen teden nazaj dal izdelati dovolilnico za novo vozilo. Dovolilnico je potrebno čakati nekaj dni. Zraven sem vseeno dobil list kateri je potrdilo o plačilu dovolilnice in nekakšno začasno dovoljenje dokler ne dobim dovolilnice, kar tudi piše. Imel sem pa nekaj nujnega za naložiti v avto. Seveda me 5 min ni bilo pri vozilu, ko sem prišel pa je bil pri njem redar kateri mi je napisal kazen, da parkiram na mestu brez dovolilnice. Rekel sem, da imam list kateri dokazuje, da imam nekakšno dovolilnico. Sem mu jo pokazal pa pravi ja veljala je do včeraj danes bi morali imeti že stalno. Rekel sem, da žal nisem utegnil amapk njega ni zanimalo. Potem me je vprašal kako sem do sedaj parkiral zato sem mu pokazal in tudi rekel, da je od bivšega vozila. Takoj je začel, da tega ne smem imeti, da je nekakšna zloraba če ni preluknjano itd. in, da imam srečo da je dobre volje. Na koncu me je še vprašal ali tukaj živim in seveda sem odgovoril, da ne amapk, da je v stanovanju najemnik sam imam tule le klet. Potem se je pa razjezil, da tu nimam kaj iskati, da to sploh ni moje kar pa je tudi meni povzročilo, da sem imel malce bolj grob odnos do njega saj me je spravil na obrate. Rekel sem mu, da je stanovanje moja last in sem sam lastnik in da kdorkoli je v njem se ga ne tiče saj je samo tu zaradi parkinga. Sploh ne bom omenjal, da se jasno vidi znak da za dostavo lahko tudi parkiram tule on pa mi odvrne samo če imate dostavno vozilo. Nisem ga več mogel gledati in se prepirati saj se ni zgodilo nič. Rekel sem mu samo še naj mi da tole kazen in gre.
Ve kdo kako in kaj? Sem res primoran plačati kazen zaradi preteka roka za samo en dan? Res, da ni velika kazen ampak vseeno bi lahko kupil 3 dovolilnice za tale denar.
Se opravičujem za daljši post amapk me zanima kako in kaj
Lp
Golf 7.5 R 2017 2023 ->