mevden je napisal/-a:pa če reče da tanka, zakaj bi pol lagalfora je v tem, da ma kurilc tud manjso energetsko vrednost. opaz se predvsem v vecjih hitrostih da je dizel bolsi kot kurilc,bolse izgorevanje... uporaba kurilca v sodobnih motorjih pa se pokaže pomoje v kasnejših letih. če ga bo prodal prej ne bo nč na škodi, temveč drug lastnik, ki bo tak avto kupil
lisko je napisal/-a:mevden je napisal/-a:pa če reče da tanka, zakaj bi pol lagalfora je v tem, da ma kurilc tud manjso energetsko vrednost. opaz se predvsem v vecjih hitrostih da je dizel bolsi kot kurilc,bolse izgorevanje... uporaba kurilca v sodobnih motorjih pa se pokaže pomoje v kasnejših letih. če ga bo prodal prej ne bo nč na škodi, temveč drug lastnik, ki bo tak avto kupil
Tele razlike pa poznam s prve roke....... sem probu s kurilcem ( a jebat ga pač probaš kdo pa ne bi?) no in rezultat....... končna skoraj za 20 nižja ( s kurilcem dobrih 120 z nafto slabih 150) o vžigu hladnega se ne bi menli........... o kajenju tudi ne......
lisko je napisal/-a:mevden je napisal/-a:pa če reče da tanka, zakaj bi pol lagalfora je v tem, da ma kurilc tud manjso energetsko vrednost. opaz se predvsem v vecjih hitrostih da je dizel bolsi kot kurilc,bolse izgorevanje... uporaba kurilca v sodobnih motorjih pa se pokaže pomoje v kasnejših letih. če ga bo prodal prej ne bo nč na škodi, temveč drug lastnik, ki bo tak avto kupil
Tele razlike pa poznam s prve roke....... sem probu s kurilcem ( a jebat ga pač probaš kdo pa ne bi?) no in rezultat....... končna skoraj za 20 nižja ( s kurilcem dobrih 120 z nafto slabih 150) o vžigu hladnega se ne bi menli........... o kajenju tudi ne......
ban je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme bi tlele neki vprašu. Zakaj vsi govorite oz. primerjate da je kurilno olje cviček. Namreč mene kot pristnega dolenjca in ljubitelja dobre kapljice moti, da enačite cviček z kurilcem. Naj kdo proba spit liter cvička al pa liter kurilca pa da vidmo kdo bo prejt bruhal!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov