Napisal/-a Skull23 To apr 20, 2004 1:17 pm
Moja odiseja je taka:
Šipe sem dal temnit pri komparetu sredi novembra in teden kasneje je že bil pregled za homo.. Guess what? Ševedno nisem vidu homo kartončka. Na začetku se nisem sekiral, ker sem tle gor bral da rabijo tudi po 2 mesca, ok kul, sej bo... Aprila mam (sem mel) tehnični, tako da sem mesec in nekaj prej klical gor da vidim po čem so hruške. Baba pravi da so verjetno spregledali in da bojo to v najkrajšem času poštelali. Ok mega. Pol pa 2 tedna pred potekom registracije & stuff grem osebno na LPP pogledat kaj je na stvari. Iščejo tam moje dokumente ene 20 minut, jih vročijo babi ki to štela v roke in mi obljubi da bo to v par dneh rešeno. Vprašal sem jo da če se da to na brzino rešit, da mi pač upiše noter in mi da kartonček v roko. Pravi da ne ker je postopek tak da moa obvezno poslat po pošti, tako imajo potrdilo da sem dobil, ker čene jih bi lahko tožu bla bla bla nevem kaj.... Ok, mega, sej bo hmalu... Spet teden okoli. Kartončka ni. Pokličem gor, in baba pravi da mojih dokumentov ne najde več, in da bi mogu nove papirje prinest. Superca. Sem skoču naslednji dan zjutraj vmengeš (na srečo so pri komparetu tolko profiji da so sharnli moje podatke o predelavi in to). Nesem tej babi spet v roke in jo prosim da mi so poštela takoj ker mam tehnični čez par dni. Ja ja to bo takoj rešeno ni frke super ok. Ok si rečem, zdej bo pa zihr. Ker s tem avtom nisem še bil na tehničnem in nisem vedu kako bo s plini in to sem šou na tehničnim da če bo kaj narobe s plini mam par dni časa za poštelat. in je blo use kul, samo gospoda me ni spustila skozi zaradi šip. Ok, si rečem, sej mam 3 dni časa za naredit ponovno tehnični brez ponovnega plačila. falus! Kartončka ni! Pokličem drugi dan gor in mi reče ta baba da gospod ki pregledeuje papirje je na bolniški in da bo to rešeno takoj ko pride nazaj! f*** of!!!
Ok se pomirim z pirom, jebiga se zagonu 7200 sit. Čakam še par dni. Spet nič. Kličem spet gor, in nemoreš verjet, ta baba s katero sem bil v kontaktu je šla na bolniško!!!! Pa to ni res. Rečem drugi babi da naj to spedena takoj, in mi reče da ona teh stvari ne dela in da neve gdaj bo, naj pokličem gospoda vrtačnik. Ok. Ga klicarim cel dan in se ne oglasi, use možne telefonske sem prevrtel, nič!! Pol enkrat popoldne se magično oglasi, in mi reče da ni v službi in ne more trenutno nič naredit. Si zapiše podatke in pravi da po poštelal takoj ko bo možno. To je blo 2 dni nazaj. Danes sem spet klical gor in pravi baba ki nadomešča uno prvo babo da zgleda da je šlo že narej... Juhu. Kartončka še nimam...
Zdej pa še izračun stroškov.
Nov kartonček in homo šip je blo nekje 10000 sit.
Tehnični ki je potekel 7000 sit.
Bencin + telefon vsaj 7000 sit
Registracija ki sem jo plačal, avta pa
ne smem vozit (jutri bo 2 tedna) ??????????
---------------
Skupaj= j***a do kolen!!!!!
Zadnjič spremenil
Skull23, dne To apr 20, 2004 1:57 pm, skupaj popravljeno 2 krat.