Ker homta ziher ne bom naredu, bi si kr sam vpisu cifre.
A majo to kaj v računalniku?
Hvala
blazz je napisal/-a:Zdravo!
Mene pa zanima kolk je kazen za nedovoljeno (nehomologirano) dimenzijo pnevmatik.
Fotra so neki nategnil k je litke kupoval in mu je un tip ene x gume gor dal, kao saj je vseeno
tnx
lp
blaž
isti msg sm Policistu poslal na PM, pa sm še tle napopu k mi mal liči na zadevo
Tilen je napisal/-a:Policist a te lahko kr konkretno vprašam, kaj bi ti naredil, če me ustaviš pa mam gor 195/50/15, v homo kartončku pa vpisano 195/45/15., mam pa sabo TUV za moje feltne za moj avto in 195/50/15 dimenzijo. A bi mi napisu 25 jurjev?
Hvala za odgovor in LP
Tilen
Omelo je napisal/-a:Mojmu kolegu so napisal kazen...
Sicr pa čist odvisno kakšnga policaja dobiš... En te praša pa vid da si študent, ti da kazen za prehitro vožnjo - mal zamiži pogleda pa napiše par km manj... plačaš 5k, en te pa ustav pr 64 km (toleranca za 5k je 63km), pa ti da kazen za 15k, pa se še nasmeji... Pa reče, drugič pa počasnej voz... Pa se mu nasmejem pa rečem, drugič dvomm, šestič pa... se obrne pa gre, jst pa gas do daske, da ga mal zakadim in adijo...
Hanzy je napisal/-a:A se mogoče komu kaj sanja če bi lahko ponaredil homo kartonček (felge in gume)?![]()
Ker homta ziher ne bom naredu, bi si kr sam vpisu cifre.
A majo to kaj v računalniku?
Hvala
Policist je napisal/-a:blazz je napisal/-a:Zdravo!
Mene pa zanima kolk je kazen za nedovoljeno (nehomologirano) dimenzijo pnevmatik.
Fotra so neki nategnil k je litke kupoval in mu je un tip ene x gume gor dal, kao saj je vseeno
tnx
lp
blaž
isti msg sm Policistu poslal na PM, pa sm še tle napopu k mi mal liči na zadevo
Če v homologacijskem kartončku nimaš vpisane mere pnevmatik, ki jih imaš na vozilu, potem je za to predpisana denarna kazen 25.000,00 SIT.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov