Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Dr. Hardlove
Nov uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Alkotest, nasveti!

Napisal/-a Dr. Hardlove Pe maj 07, 2004 6:31 am

Zanima me če je kdo tukaj ki bi mi znal pravno svetovat v mojem primeru.
Napihal sem skoraj leto nazaj, zdaj pa sem dobil domov vabilo k sodniku za prekrške. Do tukaj je vse v redu, ampak v obrazložilu ki je bil priložen pozivu so napisane stvari ki niso resnične, ena taka je to da je napisano da sploh nisem mel izpita za B kategorijo, kar ni res in druga stvar je to da je napisal da sploh nisem bil zaposlen, kar tudi ni res. Pa poziv mi je bil poslan z navadno belo kuverto.
V glavnem če kdo kaj sigurnega ve in mi zna kaj dobrega svetovat bom zlo zadovoljen ;)

LP :cry:

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Re: Alkotest, nasveti!

Napisal/-a mazda-mx3 Pe maj 07, 2004 7:16 am

Dr. Hardlove je napisal/-a:Zanima me če je kdo tukaj ki bi mi znal pravno svetovat v mojem primeru.
Napihal sem skoraj leto nazaj, zdaj pa sem dobil domov vabilo k sodniku za prekrške. Do tukaj je vse v redu, ampak v obrazložilu ki je bil priložen pozivu so napisane stvari ki niso resnične, ena taka je to da je napisano da sploh nisem mel izpita za B kategorijo, kar ni res in druga stvar je to da je napisal da sploh nisem bil zaposlen, kar tudi ni res. Pa poziv mi je bil poslan z navadno belo kuverto.
V glavnem če kdo kaj sigurnega ve in mi zna kaj dobrega svetovat bom zlo zadovoljen ;)

LP :cry:

Ma mogoce ce dokazes, da gre za napako pri postopku (ce si dejansko ipit imel in si ze zaposlen), lahko da zadevo zavrzejo....ampak to je samo ideja, vsekakor ni pravni nasvet in ne vem, ce lahko kaj takega nardis.

Jaz bi prasal od koga podatke so mi dali zraven :P

Lej nevem...pocakaj na bimmerja...on ponavadi resuje tle take zagate.

LP srecno za naprej......
POMEMBNO :pivo :pij: :vrum :ne :/:o:/
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Re: Alkotest, nasveti!

Napisal/-a HORSE Pe maj 07, 2004 7:42 am

mazda-mx3 je napisal/-a::pivo :pij: :vrum :ne :/:o:/

Najboljše napisano!!

:D :D :) :D

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe maj 07, 2004 7:57 am

Čimprej se oglasi pri kakemu pravniku ali mogoče bodočemu pravniku nekomu ki je to že uspešno naredil ker imaš rok za pritožbo 8 dni pol postane pravnomočno in se ne moreš pritožit. Zato hitro spiši pritožbomagari tudi sam in jo pošlji!!!!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe maj 07, 2004 8:02 am

Če ni bila priporočeno, pol pomoje ti ni bila pravilno vročena. (A je možno da je nateg, da te nekdo zajebava, al je tvoj podpis gor pa vse to)

Drgač pa bod vesel da je napisal da nisi zaposlen, ti bojo mogoč kej šenkal.
Slika

vito
Novinec

Kraj: medvode

Napisal/-a vito Pe maj 07, 2004 8:07 am

Ja če nisi dubu priporočeno ti se sploh ne ukvarjej s tem, če pa kdo pride ti kej težit pa reč da nisi nč dubu... in pol ti bojo mogoče poslal kej priporočeno, pa napišeš pritožbo in bo verjetn tok časa trajal, da bo primer zastaral.
In vse se srečno bo izšlo :D

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Pe maj 07, 2004 8:29 am

vito je napisal/-a:Ja če nisi dubu priporočeno ti se sploh ne ukvarjej s tem, če pa kdo pride ti kej težit pa reč da nisi nč dubu... in pol ti bojo mogoče poslal kej priporočeno, pa napišeš pritožbo in bo verjetn tok časa trajal, da bo primer zastaral.
In vse se srečno bo izšlo :D

Drgac pa dokazat ce si imel izpit ali ce si bil zaposlen v tistem casu sploh ni blem. Kolk casa mas ze izpit in kolk casa si ze zaposlen in potem je tukaj lepo izpostavljeno da policist sploh ni pravilno opravljal svojega dela. Kar pomeni da gres se malo lagat, da sploh nisi tolk napihu. Zato pa imamo birokrate v tej drzavi. Pa se to. Posta mora biti priporoceno! Pomojem se kdo zajebava. Ce pa ne .. me pa ze resno skrbi kwa se dogaja z zakonom v nasi drzavi.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

zhek
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a zhek Pe maj 07, 2004 8:35 am

če nisu dubu priporočene pošte, ti nimajo kej, tko da je najboljš da počakaš na priporočeno pošto preden kej ukrepaš, medtem pa upaš da bo vse skup zastaral. Ponavadi (sicer ne vem zakaj) pošljejo priporočeno čez par dni :ue

lpp zhek
Imeli bomo usodo, ki si jo bomo zaslužili.
(Kako vidim svet, Einstein, Albert, 1879-1955)
Slika

bakko
Nov uporabnik

Napisal/-a bakko Pe maj 07, 2004 8:56 am

čE nisi dubu priporočeno je to glih tko,kot da nisi dobil,kajti take zadeve moraš dobiti PRIPOROČENO IN OSEBNO TI.Tko da ti nič ne veš oz.nisi nč dubu.
KO pa dobiš priporočeno pa hitr pritožba pa se stvar zavleče... :?:

Uporabniški avatar
Dr. Hardlove
Nov uporabnik

Napisal/-a Dr. Hardlove Pe maj 07, 2004 9:08 am

Ja edino kar je mal bedno pr tej stvari je to da sem takrat un zapisnik podpisal ko sem napihal. To zna bit pomoje mal obremenjujoče. :?

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe maj 07, 2004 9:15 am

Takrat bi mogu prebrat če je vse to pisal, to si res zajebu. Napiš da se je slabo vidl kaj je gor pisal in da si računal na poštenje policista :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Dr. Hardlove
Nov uporabnik

Napisal/-a Dr. Hardlove Pe maj 07, 2004 9:17 am

Ne ne ne. Tm jaz dobr vem kaj je pisal, kopijo tistga zapisnika mam jaz pri sebi in tm ni nič govora o izpitu in tko naprej, tko da to so zdej nove zadeve.... :x

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe maj 07, 2004 9:19 am

Opa, pol pa nimajo kej, ti jim pošlji zraven še kopijo kopije zapisnika in povej da se je to kr policaj zdej zmislu. Pol maš pa dobre šanse. SAM POČAKI NA PRIPOROČENO, une nisi dubu.
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe maj 07, 2004 9:19 am

bakko je napisal/-a:čE nisi dubu priporočeno je to glih tko,kot da nisi dobil,kajti take zadeve moraš dobiti PRIPOROČENO IN OSEBNO TI.Tko da ti nič ne veš oz.nisi nč dubu.

ni res... kazen ti lahko prevzame tudi bližjni sorodnik... edino stvar ki jo moraš prevzeti osebno je: pasuš,osebna ter davčna.... kazen lahko prevzame tudi tvoja mama,fotr,babica,dedek,sestra ali brat! :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe maj 07, 2004 9:21 am

maky je napisal/-a:
bakko je napisal/-a:čE nisi dubu priporočeno je to glih tko,kot da nisi dobil,kajti take zadeve moraš dobiti PRIPOROČENO IN OSEBNO TI.Tko da ti nič ne veš oz.nisi nč dubu.

ni res... kazen ti lahko prevzame tudi bližjni sorodnik... edino stvar ki jo moraš prevzeti osebno je: pasuš,osebna ter davčna.... kazen lahko prevzame tudi tvoja mama,fotr,babica,dedek,sestra ali brat! :wink:

OK, samo priporočeno mora pa še zmeri bit. Ker oni drgač nimajo dokaza da je kdorkoli od tvojih sorodnikov zadevo prevzel, ergo, je zgubljena nekje na pošti.
Slika

Uporabniški avatar
daniels
Nov uporabnik

Napisal/-a daniels Pe maj 07, 2004 9:37 am

Zakaj pa pijes in vozis. Ce nebi vozil pijan takih problemov nebi imel.
:P :-P :twisted:

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe maj 07, 2004 10:07 am

daniels je napisal/-a:Zakaj pa pijes in vozis. Ce nebi vozil pijan takih problemov nebi imel.
:P :-P :twisted:

Pa saj to verjetno tudi sam ve!

Ne ga sedaj obtozevati, ker ta tema ni namenjena temu! Saj se sam ze dovolj sekira! :P

Uporabniški avatar
Dr. Hardlove
Nov uporabnik

Napisal/-a Dr. Hardlove Pe maj 07, 2004 10:40 am

Ja daniels mene mal heca k se mu fajn zdi :P

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe maj 07, 2004 11:44 am

Še enkrat povej kaj se je zgodilo ker v postu piše polno dvoumnih navedb. Kot vidim si bil najprej v redu povabljen k sodniku za prekrške, ki ti je naknedno poslal obrazložitev sodbe v navadni kuverti. A sem prav razumel??
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Dr. Hardlove
Nov uporabnik

Napisal/-a Dr. Hardlove Pe maj 07, 2004 12:09 pm

Ne, ne!
Jaz sem zdej dobu šele poziv k sodniku za prekrške na zagovor. In ta poziv sem dobil v navadni beli kuverti v nabiralniku čist navadna pošta.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov