Samotar je napisal/-a:Primer:
Kuoim avto in s svojega starega prenesem tablice in zavarovanje. Nalepko (cestnino) pustim gor na starem in napisem darilno pogodbo ter avto podarim sestri - narediva prepis. Ona ga pa pac ne registrira in ga imas doma za dele.
A bi to slo skoz ?
Fullback je napisal/-a:In kaj bi kle profitirou? Ni mi čist jasn!
Fullback je napisal/-a:BiMMER je napisal/-a:Edino to še računaj, da boš moral plačat davek pri prodaji oz. pri darilu, ter stroške notarja. Darilnih pogodb ni več
Od kdaj pa to...jst sm še marca delu darilno pogodbo pa razn notarja nism nč stroškov fasal!
Slide je napisal/-a:
Bimmer, to pravjo tožilci, da lukenj ni...odvetniki jih pa zmir najdejo![]()
LP
BiMMER je napisal/-a:Slide je napisal/-a:
Bimmer, to pravjo tožilci, da lukenj ni...odvetniki jih pa zmir najdejo![]()
LP
Tožilci in odvetniki bi se strinjali z mano! V zakonu ni nikoli nobene luknje. Je pa res, da kar ni prepovedano je dovoljeno in zato to ni luknja ampak pač zakonodajalec tega ni prepovedal
Slide je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:malo to berem, pa mi ta bimmer pride naprej kot en policaj
![]()
![]()
uuu me drži da bi eno od lukenj napisu...
kaj je policistka pa to...luknja v zakonu...no Bimmer vidiš da so luknje
BiMMER je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:malo to berem, pa mi ta bimmer pride naprej kot en policaj
![]()
![]()
uuu me drži da bi eno od lukenj napisu...
kaj je policistka pa to...luknja v zakonu...no Bimmer vidiš da so luknje
![]()
Ma sej vem da je joke sam povem, da v pravniškem jeziku nikoli ne boš slišal, da so v zakonih luknje oz. praznine.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost