Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Ko se mu j*** za VSE!!!!!

Napisal/-a NoSpeedNoFun Sr jul 07, 2004 8:38 pm

En primercek bi rad napisal. Ce ni za tukaj me opozorte.
V Lj. na Dvorzakovi (ul. na Bavarskem dvoru) je prisla mestna redarka, ker je bilo nekaj narobe parkiranih avtomobilov. Enemu avtomobilu je napisala listek in poklicala pajka. Ravno, ko je nalagal avto je prisel tip cigar je ta avto. Prvo je zacel vpiti "p*****a picka ti materina, kaj sad mene fukas, da te ne bom razbil itd...." seveda mu ona ni odobrila, da spustijo avtomobil dol. Tipcek je vzel noz, porezal vse vrvi. Nekako uspel pobrati dol okovja in sel. Normalno, da so uni samo stali in gledali, ker pac ni njihova dolznost ze tepsti z njim...
Kaj sem zelel. Tipa sicer poznam, vem, da je ze nekajjkrat to naredil in se marsikaj drugega, pa nikome nista ... Mirno on to dela dalje. Tip ma dnarja ko fuka, ampak vem, da za nic ne odgovarja, ker ce bi, bi ga kljub temu kazni spametovale. A se vam ne zdi, da bi bilo bolje uvesti Pravilnik al kaj ze, za take tipe???
Ker, ... vsi vemo, da jih je ogromno takih. Se celo jaz sem dozivel nekaj takega, ko mi je enkrat tip vozil za ritjo z dolgimi lucmi. Potem me je prehitel in sem jaz njemu prizgal dolge, kar ga je razpizdilo, da je v kriziscu ustavil, sel ven proti meni, z nogo razbil mojo stransko sipo in me se enkrat lopnil po nosu. Sicer se je spravil na napacnega, ker sem ga polomil. Seveda sem poklical policijo, zaradi skode na avtomobilu in sel na postajo. Preveril je tablice in mi je rekel, da je bolje, da ne dam prijave proti njemu, ker je to nevarno in seveda (za odskodnino) brezpredmetno!!! (stari znanec) Se posebej pa me je opozoril, da naj bom bolj previden, ces, da se je ze spravljal kasneje na svojce!
Za oris naj povem, da je slo za tipa, ki je povozil ze 2 otroka do smrti! CA 8 let nazaj!! Ampak on se vedno dela pizdarije po cestah!! Jaz bom pa sel 30 km prevec me pa krizajo!

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Sr jul 07, 2004 8:47 pm

nimaš kej, sej že vrabci na streh čivkajo, da ta država ščiti kriminalce :wink: očitno bo treba začet delat pizdarije, pa bo mir :P
EJ6

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa Sr jul 07, 2004 8:56 pm

kakšn avto pa ma????
a ma črnga mervedesa

lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 07, 2004 8:57 pm

Ti mu samo povej, da poznaš Metoda z Doba, pa se bo takoj pomiril. :twisted:

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Sr jul 07, 2004 9:01 pm

Župa je napisal/-a:kakšn avto pa ma????
a ma črnga mervedesa

lp

ta, ki je rezal pajka ma tudi crnega ML
za tega drugega pa ne vem, ker je ze nekaj casa nazaj. Ko sem mu pokazal, kako je ce se z norim dolencem j*** :) je imel jeepa cherooke

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Sr jul 07, 2004 9:03 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Ti mu samo povej, da poznaš Metoda z Doba, pa se bo takoj pomiril. :twisted:

Hmmm... ma je tako nor, da ne pomaga. Pa ti si not on je pa zunaj.

P.S. hmal bom se rec mislu, da si pravi trobec! Spooky!

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 07, 2004 9:06 pm

NoSpeedNoFun je napisal/-a:Pa ti si not on je pa zunaj.

Mene se ljudje vseeno bojijo, čeprav sem za zapahi! :twisted: :twisted:

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Sr jul 07, 2004 9:12 pm

ja ja marsikaj se dogaja v tej nasi ljubi dezeli!!!!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 07, 2004 9:14 pm

SVAKA TI ČAST...res...da si mu jih okol kepe nametu...ZAKON :bow
Mamo pr nas tud dost takih "južnih"(nočem bit rasističen, ampak pr nas u Zasavju skor samo oni delajo pizdarije, s posta pa sklepam da je on tud njihov) in nonstop iščejo sranje, če ga ni ga pa nardijo...že večkrat je bla podobna situacija ko pr teb...s temi lučmi...Sicer pa tud če jih dobijo jih ne izuči :/:o:/ jih pač večkrat dobijo :twisted:

Tko da, če bi te kdaj srečal in da bi vedel da si to ti, ti dam takoj za :pivo ...kaj za enga...za dva!

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim So jul 17, 2004 9:04 am

NoSpeedNoFun k sm brau to me tolk raspizdi...
najbl na k.. mi gre pa to, da res nč nemormo. lahk edin to da nardiš eno bando, pa se skos skup vozte in pol k kkšn zateži greste usi vn in pač poračunate :D
mah..ni pravice na svetu tem :twisted:
sj k pride metod vn bo use drugače :shock:

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Po jul 19, 2004 6:24 pm

accim je napisal/-a:NoSpeedNoFun k sm brau to me tolk raspizdi...
najbl na k.. mi gre pa to, da res nč nemormo. lahk edin to da nardiš eno bando, pa se skos skup vozte in pol k kkšn zateži greste usi vn in pač poračunate :D

Zal res, vendar pa to ni nacin. POtem se lahko samo tepemo. Jaz se raje obrnem, če se da. Sam k te pa en prpal po popi ga pa ne morš gledat.
Jebat ga. JAz se tolažim s tem, kot pravijo, da imamo se vedno velik mir predvsem napram drugih mest

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 28, 2004 10:39 pm

hallo negre to tako na tem svetu ni vse lepo in prav dogajajo se tudi cudne stvari !! by the way kje ti zivis v disneylandu !!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 28, 2004 10:47 pm

gajo_g je napisal/-a:by the way kje ti zivis v disneylandu !!

Gajoooooooooo!!!!!
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 28, 2004 10:55 pm

hallo pa nic ti ne pase kar napisem preprosto imam obcutek da me zelis diskriminirat !! a je to kaj slabega ce cloveku povem da se spusti na realna tla neda se kr vsekega nabutat naj mal trezno razmislja sm mu povedal in nic drugega kar si pa ti predstavljas mi pa ni jasno !!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 28, 2004 10:59 pm

Sm ti povedov po pm.

LPugi
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 28, 2004 11:01 pm

Pugi je napisal/-a:Sm ti povedov po pm.

LPugi
a ves kaj nisem nezmotljiv priznavam nekatere svoje napake samo ti pa mi vsak post popljuvas nisem nek mulo ti pa nisi bog !!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 28, 2004 11:07 pm

Mislem če ne vidiš tona napetosti v tvojih postih, se nimava kaj za zgovarjat. Takle ton na ta forum ne paše in ga tudi ne bo, pa če se mora to končati lepo ali z banom, meni sicer ni vseeno, ampak končalo se bo.
Slika

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan Sr jul 28, 2004 11:09 pm

Slide je napisal/-a:SVAKA TI ČAST...res...da si mu jih okol kepe nametu...ZAKON :bow
Mamo pr nas tud dost takih "južnih"(nočem bit rasističen, ampak pr nas u Zasavju skor samo oni delajo pizdarije, s posta pa sklepam da je on tud njihov) in nonstop iščejo sranje, če ga ni ga pa nardijo...že večkrat je bla podobna situacija ko pr teb...s temi lučmi...Sicer pa tud če jih dobijo jih ne izuči :/:o:/ jih pač večkrat dobijo :twisted:

Tko da, če bi te kdaj srečal in da bi vedel da si to ti, ti dam takoj za :pivo ...kaj za enga...za dva!

LP

ej ti pičko.. pazi malo.. če maš kej proti drugim narodnostim, raje obdrži za sebe..
pa bo vse cool.
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 28, 2004 11:16 pm

WTF, pa ka vam je pismo, a s trdim spat hodite?!? :shock: :shock:
Slika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Sr jul 28, 2004 11:30 pm

gajo_g je napisal/-a:

hallo negre to tako na tem svetu ni vse lepo in prav dogajajo se tudi cudne stvari !! by the way kje ti zivis v disneylandu !!

lej hotu sm povedat da se to pač neda odpravt. pač tko je in tko bo..bil je le nekakšen "zgled" (očitno slab) nevem...se opravičujem za napačno razlago mojega posta :roll:
Lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov