accim je napisal/-a:NoSpeedNoFun k sm brau to me tolk raspizdi...
najbl na k.. mi gre pa to, da res nč nemormo. lahk edin to da nardiš eno bando, pa se skos skup vozte in pol k kkšn zateži greste usi vn in pač poračunate![]()
mah..ni pravice na svetu tem![]()
sj k pride metod vn bo use drugače
accim je napisal/-a:NoSpeedNoFun k sm brau to me tolk raspizdi...
najbl na k.. mi gre pa to, da res nč nemormo. lahk edin to da nardiš eno bando, pa se skos skup vozte in pol k kkšn zateži greste usi vn in pač poračunate![]()
Slide je napisal/-a:SVAKA TI ČAST...res...da si mu jih okol kepe nametu...ZAKON![]()
Mamo pr nas tud dost takih "južnih"(nočem bit rasističen, ampak pr nas u Zasavju skor samo oni delajo pizdarije, s posta pa sklepam da je on tud njihov) in nonstop iščejo sranje, če ga ni ga pa nardijo...že večkrat je bla podobna situacija ko pr teb...s temi lučmi...Sicer pa tud če jih dobijo jih ne izučijih pač večkrat dobijo
![]()
Tko da, če bi te kdaj srečal in da bi vedel da si to ti, ti dam takoj za...kaj za enga...za dva!
LP
gajo_g je napisal/-a:accim je napisal/-a:NoSpeedNoFun k sm brau to me tolk raspizdi...
hallo negre to tako na tem svetu ni vse lepo in prav dogajajo se tudi cudne stvari !! by the way kje ti zivis v disneylandu !!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov