Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

panja003
Nov uporabnik

Kraj: Žalec

Kolesar na havbi.Kako do odškodnine?

Napisal/-a panja003 Pe avg 06, 2004 4:27 pm

Primer je sledeč.Peljem se po prednostni v naselju(hvala bogu počasi),ko mi naenkrat prileti iz stranske mulc na kolesu,zabremzam,ampak vseen pristane na moji havbi.Mulcu ni nič,moja havba pa ima udrtino od njegove balance in 5 cm ris.
Greva k njem domov kjer pa niso zainteresirani da bi poklicali policijo(mladoleten otrok,neizpravno kolo,brez čelade) ,njegov oče mi ponuja svoj kupon od avta za popravilo mojega .

Kako naj stvar izvedemo?

Hvala

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Pe avg 06, 2004 4:31 pm

Ja uzem kupon ne.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe avg 06, 2004 5:11 pm

Kliči policijo. :-:o

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Pe avg 06, 2004 5:16 pm

ja uzam kuponcek papejt na zavarovalnico naj ocenjo skodo pa dej popravk (al kko se ze dela) razn ce ni ksna fora da more to policija vedt pa bla bla bla...nwem tocno:)

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe avg 06, 2004 5:26 pm

Nikar kupončka vzet, boš naj**** zaradi goljufanja zavarovalnice. Raje pokliči policaje (to bi itak moral že na samem licu mesta storit) in to je to.

Kaj, a naj ti zavarovalnica verjame, da te je on z avtom na sredo havbe poknil al kaj? :lol:

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Pe avg 06, 2004 5:33 pm

Ce ni vecje poskodbe na avtomobilu,vzami kupon in se zmeni s staremu,da ko bos dal avto popravit,da ti placa popravilo in ti mu vrnes kupon,kar je najbolja varijanta,da ne zaf*** njemu kupone zaradi mulca....Ce si pa v tem casu premisli in ti nebi placal popravila,pac vnovci kupon!! :roll:

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Pe avg 06, 2004 6:24 pm

Dejansko je res najbolsa varjanta da vzames kupon za garancijo, pa nej ti fotr pol placa stroske popravila.
Ce bi sla vnovcevat kupon bi se mogoce ljudem na zavarovalnici cudno zdelo kako ti je lahko nekdo z avtom poskodoval pokrov motorja...
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Pe avg 06, 2004 8:10 pm

dej kako slikco če maš, da vidmo kako zgleda

aja, če bi poklicu policijo, bi zadeva dolgo trajala-- dokler bi dobil keš (če bi ga sploh)
EJ6

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Pe avg 06, 2004 8:51 pm

Kupon ne velja NIČ!

Jest ti lahko dam moje vse 3 pa ti ne bodo pomagali prav nič.

Dejansko ima Metod prav. Če boš prijavil škodo na zavarovalnico, bo njihov ocenjevalec hotel videti avto in mu ne bo jasno, kako ti je lahko un ata naredil škodo na tvojem avtu na sred havbe. Ne pozabi, da zavarovalnica krije strošek edino v primeru, da je bila škoda storjena s tistim predmetom(avtom), ki je zavarovan.
Če nebi bilo tako, potem bi si folk kar talal kupone med sabo.

In nazadnje te bodo obtožili, da si hotel zavajati ali goljufati zavarovalnico.

In še to, kupon ni garancija. Ti greš lahko z vsemi tremi mojimi kuponi na zavarovalnico in če ti jaz ne podpišem, ti ne velja nič. Prav tako mora biti zraven tudi evropsko poročilo o škodi itd....

Jest se nebi zajebaval s tem. Stari naj ti plača škodo, ki jo je naredil mulc. Pa še vesel je lahko, da si peljal počasi in da zaradi tega lahko sinovo neumnost plača z denarjem in ne z sinovim življenjem.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
RUFF RYDERS BROTHERS
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a RUFF RYDERS BROTHERS Pe avg 06, 2004 8:52 pm

Podpišta kot neko "pogodbo", da se on strinja da je kriv in da ti bo kril stroške, če te pa zajebe, maš pa ti še vedno podpisani list!
Če maš ti samo njegov kuponček, brez poročila , nimaš ti nič (kakor, da bi ga on zgubu)!! :ne

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe avg 06, 2004 9:29 pm

RUFF RYDERS BROTHERS je napisal/-a:Podpišta kot neko "pogodbo", da se on strinja da je kriv in da ti bo kril stroške, če te pa zajebe, maš pa ti še vedno podpisani list!
Če maš ti samo njegov kuponček, brez poročila , nimaš ti nič (kakor, da bi ga on zgubu)!! :ne

Res je...točn tko...

Zdej pa pohit s tem , preden se spomnejo, pa še tebe obtožjo česa...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So avg 07, 2004 7:53 am

RUFF RYDERS BROTHERS je napisal/-a:Podpišta kot neko "pogodbo", da se on strinja da je kriv in da ti bo kril stroške, če te pa zajebe, maš pa ti še vedno podpisani list!

Podpisan list je isto kot nič če le ta list ni overjen pri notarju!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So avg 07, 2004 8:10 am

Fullback je napisal/-a:

Res je...točn tko...

Zdej pa pohit s tem , preden se spomnejo, pa še tebe obtožjo česa...

Ja čimpej uredi stvar ker kot je že napisano samo z kupončkom nimaš nič v roki sej veš bolje vrabec v roki kot golob na strehi
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr avg 11, 2004 9:20 am

Napišita evropsko poročilo, da je on vozil pred tabo in je priletel kamen izpod njegovih gum in naj ti da kuponček. Vsaj jst bi tko probal narest.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov