poršejček je napisal/-a:kva a je to tok pogosto?djte neki povedat!a ste mel lepe tablce (s tem mislim lepo zaporedje crk in stevilk ala xx-333x) ali recimo xy-67n!
sm mal storast uprasuops:
Courage™ je napisal/-a:Tudi meni so pljunli motor iz garaže, pa je POLICIJA vedla kdo pa vse pa mi niso hteli povedat. Mogoče se bojijo da bom šou tja pa mu malo zobe premakno pa kako lato na glavo zlomo... Aja proti njemu niso naredli nič ker baje ni blo dokazov. (motor je še isti dan šou preko meje baje)
jure981 je napisal/-a:Zdravo,
včeraj ponoči so mi ukradili iz avtomobila zadnjo tablico z okvirejm vred,prijavil sem policiji,...
Glede na to,da sem imel še stare tablice na vozilu bom verjetno moral preklicati prometno,vrniti drugo tablico,zanima me pa sledeče in sicer ali je kdo imel podoben primer,ker so mi na policiji zatrdili da naj z nabavo novih tablic še počakam od 5-10 dni če bi se stare morebiti našle. Zanima me tudi če je imel kdo kakšne probleme s policijo ob kontroli pri vožnji z eno,staro tablico in ob predložitvi zapisnika v tem času??? Ali se splača sploh čakat teh 10 dni ali naj grem takoj po nove tablice?
Hvala za nasvete!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov