Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Izpit A kategorije

Napisal/-a Mike_E_ To avg 17, 2004 8:43 am

Mogoce ni ravno za v "pravne nasvete", pa vseeno nej bi blo to nekak urejeno z zakonom, ne?

Torej.. imam ze B kategorijo vec kot 3 leta, pa me zanima kaksen je postopek ce se odlocim delat se A kategorijo (neomejeno). Za neomejeno je omejitev 21 let, jaz jih imam 22, tko da tukaj ni problema. Zanima me pa glede zdravniskega pregleda in CPPja. A morem to opravljat se enkrat, tako kot nekdo ki se nima nobene kategorije ali je ze samo po sebi umevno da ce imam CPP zaradi B in da ce sem (zdravstveno) sposoben vozit B kategorijo, da mi ni treba opravljat teh zadev preden zacnem vozit za A?

antonio
Nov uporabnik

Napisal/-a antonio To avg 17, 2004 8:50 am

za A kategorijo rabiš ravno tako zdravniško potrdilo oziroma isto kot za B kategorijo in ni samo po sebi umevno ker za motor moreš biti motorično malo bolj sposoben

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mike_E_ To avg 17, 2004 5:03 pm

antonio je napisal/-a:za A kategorijo rabiš ravno tako zdravniško potrdilo oziroma isto kot za B kategorijo in ni samo po sebi umevno ker za motor moreš biti motorično malo bolj sposoben

Ok, to je nekak logicno. Pa CPP?

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn To avg 17, 2004 5:34 pm

Cpp moraš iti delat, ker so drugačni testi kot za avto. Moraš pa imeti še zdravniško..Če ga imaš za avto jim daš 4.000 sit in ga imaš ker ti ga samo prepišejo.

>A - brez omejitve : starost 21 let

Vir: Avtošola Lidex

http://www.lidex.si
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov