Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

sector
Novinec

tezave na parkiriscu - z babo

Napisal/-a sector Sr sep 01, 2004 5:47 am

ena babura mi na parkiriscu vsak dan avto zaparkira tako, da ko odpre vrata nujno butne v mojega. tudi sam imam potem velike tezave pri vstopanju, saj lahko vrata odprem najvec 15-20cm. problem je, ker je moj avto dokaj nov in res lepo skrbim zanj zato me najmanjsa vdrtina hudo moti. njej je pac vseeno saj kadeta bolj poskodovanega skoraj ne more imet!
dela nalasc, ker to pac ne more biti slucaj. verjetno ji zasedem njej ljubi prostor. parkirati v 90% dnevih nimam NIKAMOR drugam! jaz zivim ona pa samo dela v tem stanovanjskem kompleksu :?

kaj naj storim? lahko zahtevam naslednjic kar kuponcek?! :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Sr sep 01, 2004 5:58 am

Probaj jo zasačit med delom. Mogoče če imaš možnost posnami zadevo. Potem ti bo takoj dala kuponček, drugače ji nemoreš nič.

Samo to se dogaja prow brez problemov, ker nekateri so res tolk fowš da to naredijo brez pomislekov.

LP
The MAN

sector
Novinec

Napisal/-a sector Sr sep 01, 2004 6:02 am

o ja, imam jo priloznost zasaciti pri delu. itak pride v sluzbo preden grem jaz od doma, parkirisce pa je takoj pod balkonom. ce res lahko zahtevam vsaj kuponcek je to odlicno.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Sr sep 01, 2004 6:36 am

Seveda lahko zahtevaš, samo morš met dokaze da je to nardila (ker drugače je težko dokazat da je to ona nardila). Sepravi video posnetek vsaj.

LP
The MAN

Uporabniški avatar
samo_
Nov uporabnik

Napisal/-a samo_ Sr sep 01, 2004 8:19 am

sector, posnami in vsaj eno slikco objavi ! :twisted:

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr sep 01, 2004 8:26 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr sep 01, 2004 1:25 pm

Ali se bolje: da ji bos zavil vrat ce se se enkrat dotakne tvojga avta.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Sr sep 01, 2004 8:23 pm

Jest sem mu podoben primer sam da mi je ena babnca s tvingotom na desni strani poteglna štrajfn od blatnika pa do konca sprednih vrat.

Prbižn sem vedu ker avto je sem pogledu bla gor moja barva, šu na policijo, policaj sliku.

Epilog.
Policaj kliče babnico in ona reče da ni bla ona. Zadeva rešena. Od takrat naprej nisem več vidu unga tvingota k bi ji ga dal na klocne pa kabrio naredu, al bi mu dal pa masko od Hyunday cupea gor tuko kokr mamo pod najgrši avto.

Uporabniški avatar
bojc206
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bojc206 Sr sep 01, 2004 8:39 pm

G-4S je napisal/-a:Ja problem je, da morajo imeti udrtine (praske) določeno površino, ki jo udarci vrat ponavadi ne dosežejo. Enkrat sem bral ee kasko pogoje, pa je na primer pisalo, da se udrtine od vrat ne štejejo kot škodni dogodek :? . Daj prej pokliči v kakšno zavarovanco in vprašaj kako pa kaj.

ja jest sm mel udrtine od vrat na svojem avtu ker sem jih dobil na parkiriscu in so bile komaj vidne...vseeno so mi priznal oboja vrata in bok za poklepat pa pobarvat...
to je blo pred 2. mesecema :wink:
Se strinjam da jo posnames in zahtevas kuponcek...Velik srece

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr sep 01, 2004 9:18 pm

prvo kt prvo usekakor kuponck dobit !!!! pol pa k nebo gledala lepo milo za zajfo vrtn sam da ti uzams kladu ga ovi s kako cunjo pa udri mujo :P

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Sr sep 01, 2004 9:21 pm

fak jest mam isti problem
na sihtu mam sicer zasebn parkirisce, ampak tm je placa glih za 2 avtomobila za mojga pa za sefovga in ce sefa ni oz gre po opravkih zacne tm parkirat malo morje folka k se jim j**e za avto in to tko parkirajo da morm jest skorej skoz prtljaznik notr hodt in ma avtko ze kr ene pa r udrtin od teh idiotov ne morm pa nobenga na dejanju dobit ( treba delat ne pa avto merkat :) )

enkrat me je ena pišuka zaprkirala tko da sploh nism vn mogu jet, klicem redarje, klicem kapse, vsi neki da bojo prsli, pa sm eno uro cakov pa nc, pol sm su pes dam gunmu sm pa dal listk za brisalce da k bo me bo naslednic zaparkirov da bo imu prerezane gume, mislm kva je folk upokan j**e se jim za cel svet, bedaki
Slika Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če sep 02, 2004 12:55 pm

Tak avto, ki te tko zaparkira premakneš - pokličeš ene 4 kolege in ga prestavte, po možnosti tko da se pol on ne more odpeljat, pa naj se zajebava.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Če sep 02, 2004 8:19 pm

nebivedu je napisal/-a:Tak avto, ki te tko zaparkira premakneš - pokličeš ene 4 kolege in ga prestavte, po možnosti tko da se pol on ne more odpeljat, pa naj se zajebava.

ja ideja ni slaba sam je bil tavelk transporter :D, pa tud ga ni blo kam umaknt ker je bil z tazdnim gumam na asfaltu, pa polno nalozen je bil, tko da to ni prslo v postev, sej je nehov parkirat tm ko sm mu listk za brisalce dal Slika
Slika Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če sep 02, 2004 8:25 pm

posnames, pa gres do nje.
ona ziher ne ve, da zavarovalnica tega ne bo krila...
ali pa ji avto postavite med 2 drevesi, da ne bo slo ne naprej pa ne nazaj...
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

tash
Nov uporabnik

Napisal/-a tash So sep 11, 2004 7:42 pm

Tista o premiku avtomobila je dobra :D
To smo enkat nardil s kolegi...tko da je preiskušeno zelo učinkovito :twisted:
Sicer pa sej se na avtu tam ko je praska odvzame barva in se loh s tem dokaže, da je bla ona, ker barve so po nekem času itak "edinstvene" k so različno zbledele...

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune So sep 11, 2004 9:38 pm

He,he. Moj sosed (starejši) je enkrat enga zahaklu za kljuko zvleku na sred ceste(pred bloki-ne glavne) pa parkiral. Sam je bil sneg(sej veste gajbičarske fore). Pote ga je pa gledu z balkona, modelu pa nč jasn.
SlikaSlikaSlika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov